Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Video από το Τοπικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε από χτες, το Τοπικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων, αναβλήθηκε. Δείτε το video.

Δείτε ένα απόσπασμα από το Συμβούλιο, όπου διαβάζεται και το υπόμνημα που έστειλαν οι κ.κ. Σταμάτης Δημήτρης από τον συνδυασμό της Παρέμβασης και ο Τάκης Νικολάου από αυτόν της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης για ελλιπή ενημέρωση.
Δείτε εδώ τους λόγους που αναβλήθηκε το Τοπικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων.

Το video από το e-istos

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εάν ισχύουν όσα καταγγέλλουν οι 2 τοπικοί Σύμβουλοι ότι δηλαδή δεν υπάρχει ενημέρωση από πλευράς του Προέδρου τότε βεβαίως οι δύο σύμβουλοι έχουν απόλυτο δίκιο και δικαιολογημένα απείχαν των καθηκόντων τους. Υπό αυτή την έννοια νομίζω ότι δεν είναι σωστό ούτε συνάδει με τα έως τώρα λεγόμενα του κ Δημάρχου περί διαφάνειας, νομιμότητας, σεβασμού των Δημοκρατικών κανόνων, κλπ, ο προπηλακισμός των 2 Δημοτικών συμβούλων από μερίδα της πλειοψηφίας τη στιγμή που οι 2 σύμβουλοι στο τέλος-τέλος εξέφρασαν απλά την αντίθεση τους με τα τεκταινόμενα στη Δημοτική κοινότητα Αγίων Θεοδώρων ασκώντας κριτική και ζητώντας το αυτονόητο: Ενημέρωση.
    Και βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε κριτική όταν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, βοηθά τα μέγιστα ώστε η σημερινή Δημοτική Αρχή να βρει επιτέλους το δρόμο της. Γιατί έτσι όπως πορεύεται μέχρι τώρα, κακά τα ψέματα, με το ένα λάθος να ακολουθεί το άλλο, με το ένα στραβοπάτημα να διαδέχεται το άλλο, η πορεία της ήταν προδιαγεγραμμένη και κάπου, κάποια στιγμή ήταν φυσικό και επόμενο ότι θα εξαντλούσε την ανοχή των Δημοτών και την ορισμένου χρόνου ανεκτικότητα της Αντιπολίτευσης, όπως και έγινε στη περίπτωση αυτή.
    Από την άλλη το βέβαιο είναι ότι μπροστά στην άσχημη οικονομική συγκυρία και στα συσσωρευμένα προβλήματα των Αγίων Θεοδώρων αλλά και γενικότερα όλου του Δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, ώστε αυτή η Δημοτική Αρχή να πετύχει.
    Και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, όχι μόνο γιατί για τρεισήμισι χρόνια ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά…, αλλά κυρίως γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια, ούτε άλλες δυνατότητες να παραμένουμε δέσμιοι παρωχημένων λογικών, ρεβανσισμών και της γνωστής πολιτικής μιζέριας που τόσα κακά επέσυρε στον τόπο τα τελευταία χρόνια. Το αύριο δεν περιμένει κανέναν μας.
    Άλλωστε στο κάτω-κάτω δεν θα στηρίξουμε τη σημερινή πλειοψηφία, ούτε βέβαια τη παράταξη Λογοθέτη, αλλά θα στηρίξουμε το Δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το τόπο μας και τους Δημότες που ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν γιατί πιστεύουν σε εμάς.
    Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
    Γιώργος Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog