Η σκληρή κόντρα Κορίνθου – Λουτρακίου με αφορμή τα όρια και των δήμων και τις συνενώσεις του Καλλικράτη φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα .

Οι ομηρικές μάχες Πνευματικού – Γκιώνη που σε ορισμένες στιγμές ξεπέρασαν ακόμα και το “κόκκινο” , έδωσαν την θέση τους στη στενή συνεργασία αλλά και επιρροή του δίδυμο Πνευματικού-Σταυρέλη σε όλα πολιτικά αλλά και υπηρεσιακά δρώμενα του νέου δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.
Πρόσφατα ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κακαβά συνέφαγαν παρέα με Αλέκο Πνευματικό και Νίκο Σταυρέλη στη γνωστή ταβέρνα του Λουτρακίου “Μουριά”.
Το γεύμα και η ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε υπό το άγρυπνο βλέμμα του εκδότη του Βήματος Λουτρακίου Σπύρου Γιαλοψού.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας η Κόρινθος δια του δημάρχου της αλλά κυρίως του Νίκου Σταυρέλη παρέχει ειδικές αυτοδιοικητικές συμβουλές και τεχνογνωσία στους “άπειρους ” συναδέλφους τους στο Λουτράκι.
Κάποιοι επιμένουν ότι αυτές οι συμβουλές και η παροχή τεχνογνωσίας είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο ώστε να θεωρείτε “επέμβαση” στα εσωτερικά του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων!
Μάλιστα το σλόγκαν που κυκλοφορεί στο Λουτράκι το τελευταίο διάστημα είναι ότι ” Ο Πνευματικός απέτυχε να φέρει το Λουτράκι στην Κόρινθο αλλά κουμάντο στο Λουτράκι κάνουν αυτός και ο Σταυρέλης!”

Γι αυτούς που γνωρίζουν ακόμα περισσότερα πράγματα θεωρούν ότι η συγκεκριμένη πολιτική εξέλιξη δεν είναι καθόλου τυχαία και έγινε πολύ μεθοδευμένα με την χρησιμοποίηση κατάλληλων ανθρώπων του νέου δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

Ένας βασικός τέτοιος παράγοντας που όλοι στο Λουτράκι θεωρούν ότι χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος ίππος ” για να μπει ως “κουμανταδόρος” ο Πνευματικός στο Λουτράκι , είναι ο στενός συνεργάτης του Κώστα Λογοθέτη αντιδήμαρχος Σπύρος Νικολάου.

Ο συγκεκριμένος Αγιοθοδωρίτης αυτοδιοικητικός ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δημοτικός Σύμβουλος του π.δήμου Αγίων Θεοδώρων που είχε ψηφίσει να συνενωθεί ο π.Δήμος Αγίων Θεοδώρων με τον Δήμο Κορινθίων και ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ !

sfedona.gr