Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προτάθηκε ο Σάχα της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό;

- Advertisement -

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για τερματοφύλακα και ο γνωστός ατζέντης, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ πρότεινε τον Αργεντίνο (και πελάτη του) γκολκίπερ της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα.

Συνεχίζουν στον Ολυμπιακό τις ενέργειές τους για την απόκτηση ενός έμπειρου και αξιόλογου τερματοφύλακα, που θα πληροί τις προδιαγραφές να καλύψει επάξια το κενό, που αφήνει η αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη. Οι «ερυθρόλευκοι« δεν «σκανάρουν» μόνο την ξένη αγορά, αλλά εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις και από τον ελληνικό χώρο, μέχρις ότου καταλήξουν στην πιο ενδεδειγμένη επιλογή για την νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Το νέο όνομα, που προκύπτει στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ από το βράδυ της Παρασκευής είναι αυτό του Σεμπάστιαν Σάχα. Ο γνωστός ατζέντης Φερνάντο Κοσεντίνο σε συνάντηση, που είχε με τους «ερυθρόλευκους», τους πρότεινε τον Αργεντίνο πορτιέρο της ΑΕΚ, η περίπτωση του οποίου θα μπορούσε να προχωρήσει υπό προϋποθέσεις…

Ο Σάχα δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με την «Ένωση» και οι ετήσιες αποδοχές του ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα δεν βάζει κανένα … απαγορευτικό όσον αφορά την απόκτησή του…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάχα από το 2003 άνηκε στην Σαν Λορέντσο, για πέντε σεζόν αγωνίστηκε σε ισάριθμες διαφορετικές ομάδες με την μορφή δανεισμού πριν το καλοκαίρι του 2008 μεταγραφεί στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα στις Μπρέσια, Ράγιο Βαγιεκάνο, Κλουμπ Αμέρικα, Κόρντομπα και Γκρέμιο.

Από την άλλη ο ίδιος ο μάνατζερ του Σάχα, διέψευσε το γεγονός τονίζοντας ότι:  “Δεν συζητήθηκε οτιδήποτε άλλο πλην των τυπικών. Ο Σεμπαστιάν έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και είναι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα του. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου τέθηκε από την ΑΕΚ ζήτημα να αναζητήσουμε ομάδα για τον Σάχα ή οτιδήποτε άλλο.
Αλλωστε, θα ήταν πρόωρο να κάνουμε κουβέντα οποιουδήποτε άλλου είδους αυτή τη στιγμή. Δεν έχει τελειώσει καν το πρωτάθλημα. Αν τεθεί θέμα, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Σάχα είναι ένας τερματοφύλακας με ένα όνομα και με μια συγκεκριμένη αξία στην αγορά. Ομως, σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο θέμα και ο Σεμπαστιάν είναι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ΑΕΚ”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog