Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Ρουστέμης σχολιάζει

- Advertisement -

Ένα νευρικό, κακό πρώτο ημίχρονο με φανερή την πρόθεση των δύο προπονητών να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνά τους, πέρασε στην ιστορία. Χαρακτηριστικό της νευρικότητας τα μόλις 4/19 τρίποντα που έχουν οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 34 – 32 του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Τήρωνα, σχολιάζει για λογαριασμό του loutrakiblog

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει τη μπάλα μέσα στο καλάθι, είτε με διεισδύσεις είτε περνώντας την μπάλα στους ψηλούς και δεν σουτάρει από την περιφέρεια. Τα μόλις 6 τρίποντα που έχει επιχειρήσει αυτό ακριβώς μαρτυρούν.

Από την άλλη οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν καταφέρει να τρέξουν και προσπαθούν με βιαστικές και ατομικές προσπάθειες να σπάσουν την άμυνα ζώνης του Ομπράντοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αναμένουμε ένα παρόμοιο στυλ παιχνιδιού εκτός αν οι δύο ομάδες καταφέρουν να τρέξουν. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι οι ψηλοί έχουν φορτωθεί με φάουλ καθώς από τον Παναθηναϊκό Μπατίστ, Μάριτς, Τσαρτσαρής και Βουγιούκας έχουν από 2 φάουλ, ενώ από μεριάς Ολυμπιακού, 2 φάουλ έχουν οι Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης και Γλυνιαδάκης.

Γιώργος Κατσαμάκης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog