Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Μανωλιτσάκης: Ελαφρύ προβάδισμα για τους γηπεδούχους

- Advertisement -

Κατ΄αρχήν είναι ένα παιχνίδι που ευχόμαστε όλοι οι μπασκετικοί να τελειώσει χωρίς επεισόδια γιατί θα υπάρξουν τουλάχιστον άλλα 6 παιχνίδια. Αν και δεν χωράνε προγνωστικά, τον πρώτο ρόλο τον έχει ο γηπεδούχος

Ο Ολυμπιακός λόγω έδρας έχει ένα “plus” παραπάνω, παρ’ ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική φόρμα και κατάσταση.

Παίκτες κλειδιά

Αν και υπάρχει ο τραυματισμός του Νεστέροβιτς, αυτό δεν νομίζω ότι θα εμποδίσει τον Ολυμπιακό ή θα είναι ένα αβαντάζ για τον Παναθηναϊκό, παρ’ όλα αυτά από ψυχολογικής άποψης οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν το παιχνίδι κάτω από το καλάθι. Παίκτες κλειδιά είναι ο Σπανούλης και ο Τεόντοσιτς που θα κληθούν να οργανώσουν ορθολογικά το παιχνίδι και από αυτούς θα εξαρτηθεί το μπάσκετ που θα παίξει ο Ολυμπιακός.

Από την μεριά του Παναθηναϊκού, οι Διαμαντίδης, Μπατίστ κυρίως αλλά με τους παίκτες του Ομπράντοβιτς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μπορεί για παράδειγμα ο Κέσελ να κάνει όλη τη ζημιά από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Σε τέτοια παιχνίδια, όμως, δεν υπάρχουν παίκτες κλειδιά καθώς η μία ομάδα γνωρίζει άριστα τα ατού της άλλης και όλα θα κριθούν από τον προσωπικό εγωισμό του κάθε παίκτη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog