Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Καρατζαφέρης – Τσίπρας συμφωνούν: Να πάμε ΤΩΡΑ σε εκλογές

- Advertisement -

Να πάμε σε εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ., Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος μιλώντας στον Realfm, τόνισε ότι είναι αναγκαία η προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου να δώσει ο λαός εντολή στα κόμματα «να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας», καθώς όπως είπε δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία αν προσφύγουμε σε εκλογές. 

«Η συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ θα ήταν καλή λύση», είπε, προσθέτοντας ότι «χωρίς τη ΝΔ δουλειά δεν γίνεται. Το ξέρουν αλλά μένουν σε στείρα πολιτική».
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στο άρθρο του κ. Σημίτη για την αναδιάρθρωση λέγοντας ότι τον «εξέπληξε δυσάρεστα η δημόσια παρέμβαση του», ενώ εκτίμησε ότι έχει κοπεί κάθε δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ αυτού και του κ. Παπανδρέου.
Πάντως, επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό λέγοντας «ο Παπανδρέου νομίζει ότι πήρε εργολαβία την Ελλάδα. Δεν είναι έτσι. Πρέπει να συμμετέχουμε και εμείς».

Εν τω μεταξύ, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, με δήλωσή του στο real.gr, ζήτησε εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όσο πιο γρήγορα ζητήσουμε την ετυμηγορία του λαού, τόσο το καλύτερο».

star.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ….ΟΜΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ,ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ,ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ……..

  2. Αν λυνόταν τα προβλήματα αυτού του ολοκληρωτικού καπιταλισμού
    με εκλογές,θάταν πολύ ωραίο για να είναι και αληθινο.

    Εδώ που έχουμε φτάσει φίλε των 1:08 μόνο με ανατροπή μπορεί να
    βρεθεί λύση,και όχι με τους ίδιους σαπισμένους πολιτικούς όλων
    των αποχρώσεων.
    Ηλίας

  3. ΗΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ….ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ …ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΗΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ 'ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ' …ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ 10 ΔΕΞΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ….ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ….

  4. Το πρόβλημα φίλε μου σε περίπτωση εκλογών βρίσκεται στον εκλογικό νόμο και στα πρόσωπα,τι να τις κάνω τις εκλογές όταν
    οι αρχηγοί των κομμάτων μου κατεβάσουν μια λίστα με εκείνους
    που αυτοί γουστάρουν;;;
    Πάλι τα σάπια κουρέλια θα μας προτείνουν,με τι τρόπο να τους
    αλλάξουμε αν όχι με ανατροπή;;
    Ηλίας

  5. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ……ΔΕΝ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΩΣ Η ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ …..ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ , ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ [Ο ΘΕΟΣ ] ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛ….ΚΙΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ?

  6. Αυτό το τελευταίο είναι ένα ερώτημα που με βασανίζει πολλά
    χρόνια,αλλά πάλι λέω "τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη σου
    ζωή",και εξακολουθώ να προσπαθώ…
    Γι΄αυτά τα πρόβατα που τους ανοίγουμε τις μπάρες να περάσουν
    από δρόμους που τους έχουν χιλιοπληρώσει και εξακολουθούν να
    τους πληρώνουν μέσω των πανάκριβων τελών κυκλοφορίας,και μας
    λένε ότι θέλουν να πληρώσουν γιατί είναι πατριώτες,ή μας
    βρίζουν λέγοντας μας να πάμε να κάνουμε καμιά δουλειά,γι΄
    αυτούς που σακατεύβονται στην κορίνθου πατρών,δρόμο λαιμητόμο
    (58 νεκροί) για όλους αυτούς που ελάχιστοι απλώνουν το χέρι
    τους να σηκώσουν τη μπάρα και να περάσουν μη τυχόν και τους
    κάνει ντα ο Ρέπας τον οποίον οι ίδιοι ψήφισαν, λεγοντάς τους
    πως χρήματα υπάρχουν,και στις επόμενες εκλογές θα φιγουράρει
    από τους πρώτους στη λίστα που θα κατεβάσει ο αρχηγός του.
    Αλλάζει αυτό το πράμα ρε φιλαράκι; άσεμε να πιστεύω ότι μόνο
    ανατρέπεται και να προσπαθώ.
    Ηλίας

  7. ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΥΜΝΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΓΑΝ ΝΟΜΙΖΩ …..ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ….ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ …….ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ……

  8. Όλοι σε σύγχιση είναι.Οι Πασόκοι κάνουν αντιπολίτευση ατην ίδια τους την κυβέρνηση και για να μη φάνε κανένα γιαούρτι στο δρόμο αγνοούν το εθνικό χρέος που έχουν για ριζικές μεταρρυθμίσεις.Οι καιροσκόποι Καρατζαφέρης και Τσίπρας ζητούν να εξαργυρώσουν τη λαική δυσαρέσκεια.Ο Σαμαράς έχει τον τρόπο χωρίς λεφτά να μας οδηγήσει στον παράδεισο. Άλλα αντί άλλων. Παπαρολογούν όλοι και στο τέλος θα τα ρίξουν στον Γ.Α.Π και στον βλάκα τον Παπακωνσταντίνου.
    Πάμε για αναδιάρθωση του χρέους (όταν κριθεί σκόπιμο) για να επαναδιαπραγματευτούμε σε μια λίγο καλύτερη βάση και άλλοι ονειρεύονται υπουργεία και π@π@ριές….
    Κανείς δεν αναρωτιέται ότι και το χρέος ολόκληρο να μας χαρίσουν, σε 5-10 χρόνια θα χρωστάμε ακόμη περισσότερα αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες?
    Αποχαιρετήστε την Ελλάδα (αυτό το μπουρδέλο που φτιάξαμε όλοι μας). Αν δεν παρθούν ΣΟΒΑΡΑ μέτρα , αντιλαικά (αν θέλετε) που θα αφορούν βασικές δομές και θα αγγίζουν όλα τα πορτοφόλια, αυτό ο τόπος δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ μια νέα αρχή.Δεν θα μπορέσει να σηκώσει ξανά κεφάλι για χρόνια. Και στο τέλος θα γίνει εξουσία το 30%. Μια απολιτίκ μπουρζουαζία υψηλής κριτικής και ραπτικής που δεν πάει να ψηφίσει, που αναμασάει συνεχώς ποιός φταίει,λες και δεν ξέρουμε.Εμείς καταγόμαστε από άλλη χώρα. Και στέκεται εκ του ασφαλούς κριτής ορατών τε, πάντων και αοράτων.
    Γιατί αυτή τη χώρα ελάχιστοι τελικά την αγάπησαν.
    Ουφ!Συγγνώμη που παραφέρομαι.
    otrelostouhoriou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog