Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για το νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Διώρυγας Κορίνθου

- Advertisement -

Δείτε τι καταγγέλει στο loutrakiblog, αναγνώστης: Ηρθε πριν λιγες ημερες μια mersentes 500ARA αξιας 250.000 euro στα γραφεια της ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και κατεβηκε ο κυριος ΜΠΑ………. ο νεος προεδρος και διευθυνων συμβουλος

Ο κυριος λοιπον αυτος με ενα προκλητικοτατο υφακι σκορπαει πανικο ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ σε ολο το προσωπικο οτι κοβει το δωρο πασχα μισθους και οτι αλλο μπορει για να σωσει την φτωχη ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ!!!!!!!! ΑΜΑ θελετε κυριε προεδρε να βοηθησετε πραγματικα θυσιαστε τον μισθο σας ως προεδρος πρωτα. Πουληστε και δωστε τα χρηματα απο τις 6 σας λεω mersentes και αφηστε τους 100 εργαζομενους της Διωρυγας που παλευουνε στην κυριολεξια τα τελευταια χρονια να λειτουργει και να μπορειτε και εσεις να παίρνετε ενα μισθο απο αυτην – γιατι αυτη μας πληρωνει ολους απο τα καραβια που περνανε και οχι το κρατος που μεσα από εσας θελει να μας τα παρει!!!!!!!!!!!

- Advertisement -

120 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ αλλος εθνοσωτηρας?
    κ μερσεντεδατος ε?
    μπραβο κυριε παπακωνσταντινου.. με τις ευλογιες κ του δικου μας κυριου-κυριου μπεγλιτη

  2. Φίλε που έστειλες μήνυμα στις 11:26, μου τα χάλασες στο τέλος… Μια χαρά μήνυμα, το χάλασες στο τέλος. Ξαναστείλτο σε παρακαλώ, χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς…

  3. Μαθαμε οτι ο προεδρος τα εβαλε μεσω των περικοπων και με τους αρωστους υπαληλους απειλωντας τους οτι δεν πληρωνει τα εξοδα παρα μονο στα υπο διαλυση κρατικα νοσοκομεια παροτι ειδικα για τους ναυτικους ειναι νομος του κρατους οπου και να πανε τους πληρωνει η εταιρια τους αλλα και ολο τον κοσμο απο ανθρωπια και μονο. ΕΛΕΟΣ αμα αρωστενε ο ιδιος που δεν το ευχομαστε απο σοβαρη ασθενεια θα πηγενε σε κρατικο νοσοκομειο η θα εφευγε και απο την Ελλαδα? Αμ δε σωνετε ετσι η Ελλαδα κυριε προεδρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

  4. Αυτό το τελευταίο σκόλιο δεν το έπιασα…τους πληρώνει την νοσηλεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία ;;;;;;;;;
    Ε ρε μακάκα Έλληνα φορολογούμενε….

  5. Αφου αυτο καταλαβε ο μακακας Ελληνας φορολογουμενος γιατι δεν παει να γινει ναυτικος και να βολοδερνει στις θαλασσες? Αλλα θα ειναι κανενας υπαληλακος που ολη μερα θα ξυνει το δεξι η αριστερο …… ποδι του και εχει και αποψη!

  6. Μαθαμε και νεο κατορθωμα του νεου προεδρου.Εδω και 120 χρονια λειτουργειας της δυωρυγας ακομη και επι χουντας εδινε ενα ποσο για το πασχαλινο τραπεζι σε καθε εργαζομενο παει και αυτο υπρ πιστεως να ειναι καλα ο προεδρος και η προσπαθεια του να σωσει το κρατος!!!!!!!!!!!!!!!

  7. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 10¨55 ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΚΟΠΑΝΕΣ Κ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  8. Αυτο που επρεπε να καταλαβει ο μακακας Ελληνας φορολογουμενος ειναι οτι ολα αυτα ειναι κεκτημενα δικαιωματα που πριν καποια χρονια καποιοι συνανθρωποιμας εχυσαν αιμα για να τα καρπονωμαστε εμεις σημερα και ηρθε μια νυχτα να μας τα παρουν ολα πισω για ενα ΔΝΤ ταχα. αλλα και η αντιδραση του φιλου και πολλων αλλων μας εχει φτασει εδω που ειμαστε γιτι εσυ και οχι εγω ΔΙΣΤΥΧΩΣ……..

  9. Έτσι είναι ο Έλληνας…
    Εκεί που βλέπει ότι κάποιοι ανθρώποι έχουν πρόβλημα, τρέχει και αυτός να βαρέσει όσο πιο γρηγορα μπορεί. Και αυτό γιατί ζηλεύει. Γιατί φθονεί. Αυτός είναι και ένας απο τους λόγους που φτάσαμε σε αυτο το χάλι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ στον μαγκάκο που αναφερει τις κοπάνες και ολα τα σχετικά. Ντροπή σε κάθε έναν που δεν σέβεται τον συνάνθρωπό του!!
    Μάθε λοιπόν εσυ παλικαρά της φακής πως ενώ εσύ κρίνεις τις κοπάνες οι οποίες είναι ανυπόστατες εφόσον είμαστε εκεί ΟΛΟΙ οταν πρέπει ακόμα και εκτός ωραρίου χωρίς πολλές φορές να πληρωνόμαστε για αυτό, δουλεύουμε με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ αυτοκίνητα πολλές φορές και με τον ΔΙΚΟ μας εξοπλισμό, ώστε να γίνει η δουλειά άμεσα. Όταν εσύ θα με δεις στον δρόμο, θα θεωρήσεις άμεσα ότι κάνω κοπάνα. Εγώ βλάκα όμως, έχω πάρει το αμάξι μου και τρέχω στην άλλη άκρη της διώρυγας να φτιάξω την γέφυρα για να περάσεις ΕΣΥ!! Ποτέ δεν σκέφτηκες όμως αυτό. Πάντα σκεφτόσουνα την κοπάνα… Ο κάθε ένας φίλε μου σκέφτεται για τον άλλον αυτό που ο ίδιος θα έπρατε… Τα συλλυπητήρια μου για την νοημοσύνη σου και την ζωή σου… Είσαι ένας απο τους πολλούς που διασπείρουν το μίσος σε αυτή τη χώρα. Ένας ενδιάμεσος κρίκος της αλυσίδας που μας έχει δέσει απο τον λαιμό.
    Επίσης λυπάμαι που ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί ανθρώποι που υποστηρίζουν αυτήν την "λαϊκή" κυβέρνηση, η οποία πρώτα μας ξεπούλησε την διώρυγα, και μετά απο κάποια χρόνια, μας φέρνει έναν πλουσιότατο δικτάκτωρα να μας κόψει τα δεδουλευμένα. Λυπάμαι.
    Δεν φταίει ο νέος πρόεδρος. Φταίμε εμεις όλοι που αφενός κοιτάμε να βγάλουμε τα μάτια των άλλων απο τον φθόνο μας, και δεν στοχεύουμε στον πραγματικό εχθρό. Στους προέδρους και βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων….
    Ηθελέστα και Παθέστα…
    Διώρυγα… Να δω για πόσο θα μπορούν ακόμα οι εργαζόμενοι να σε συντηρούν και να τους φιλοξενείς….
    Εργαζόμενος της Διώρυγας Κορίνθου.

  10. Εργαζόμενε της Διώρυγας, αν μου επιτρέπεις, θέλω να κάνω ξεχωριστό post αυτές σου τις δηλώσεις. Επίσης, θέλουμε να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς. Προσπαθούμε να γίνουμε μια παρέα, να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε. Ας σεβαστούμε την γνώμη του άλλου, ακόμα και αν διαφωνούμε… Καλή Ανάσταση

  11. ΜΕ 120 ΑΡΝΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΕΥΜΑ ΣΕ 2500 ΑΝΕΡΓΟΥΣ Ή ΣΕ 2500 ΑΣΤΕΓΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ elite ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΑΝΕΣ… ΟΛΗ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΞΕΡΕΙ. Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ

  12. καποιοι μπερδευονται απ οτι αντιλαμβανομαι..η Διωρυγα δεν εχει παρει ποτε λεφτα απ το κρατος..εν αντιθεσει μαλιστα παιρνει το κρατος απο τα εσοδα της!
    τεσπα..αφηστε να λυσουμε μονοι μας τα προβληματα μας..δεν χρειαζομαστε τη "συμπαρασταση" κανενος!

    Αλλος ενα εργαζομενος της Διωρυγας…

  13. οντως μετά την κατοχή έρχεται ο εμφυλιος… Αλλα καλα καλα δεν εχει αρχισει η κατοχη… Και αυτο ειναι που με θλιβει… το πνευμα των Ελληνων που απο αθάνατο, προσδοκά τον θάνατο όλων εκτός του ομιλούντα κάθε φορα…

  14. Ολοι πιασατε τις φιλοσοφιεςκαι την γκρινια και αυτο το κειμενο εγινε για να μαθει ο κοσμος της τοπικης κοινωνιας οτι ενας κυριος απο το πουθενα ΠΡΟΕΔΡΟΣ λεεικυριος ΜΠΑ…….ΟΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ.Ηρθε και καταπατησε με τον ψευτοτσαμπουκα του ολα οσα εχουμε αποκτησει με αγωνες εδω και 30 40 χρονια. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ Β Ι Α Ζ Ο Υ Ν Ε!!!!!!!!!!!!!!!

  15. ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΔΙΚ.
    ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
    ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ;
    ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ;

    (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΔΙΚ)

  16. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΟΔΑ??
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ??
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ??
    Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

  17. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ (ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ) ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΥ. ΣΩΣΤΑ; Η ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

    (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΔΙΚ)

  18. προς 12:15
    1.οχι. ειναι ψευτικα τα στοιχεια που ΔΙΝΕΙΣ.
    2. πες μου πως μπορουν να γινουν πλασματικες υπερωριες, ετσι για να καταλαβω τον τροπο δηλαδη. πατανε φρενο τα βαπορια για να αργησουν να περασουν? (ημαρτον)
    3. με 10 χρονια στον ιδιωτικο τομεα κυβερνανε οι συνδικαλιστες?
    τρελο ακουγεται.. μηπως θες να πεις κατι αλλο κ μπερδευτηκες?
    ______________________________________________________________

    φιλε μου συνταξιουχε! δεν ειναι δυνατον να μην διαβαζει ο φιλος σου ο Κωστας, (κ δικος μου φιλος-συγχωριανος), οπως κ ο προεδρος του αλλου σωματειου ο Τασος.
    κ ακουνε κ βλεπουν, αλλα ειδικα ο Κωστας, παντα μιλαει λιγο κ οταν πρεπει. μην ανησυχεις λοιπον.
    αντε καλο σας πασχα κ καλη δυναμη παιδια.

  19. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ!!!!!

  20. ΤΟ ΦΕΚ 1878/18/9/2008 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΟΦΗΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΡΥΜΟΥΚΛΑ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    ΝΑΥΤΙΚΟΙ
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Ρ/Κ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ

  21. ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΑ, ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ.
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ Α ΚΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ???
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ???
    ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ!!

  22. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΠ …ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ….ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ….ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ …ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ….ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ….ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ …ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ….ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ [ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ] , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΗΥΘΗΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ,ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΧΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΞΑΝ ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ….ΕΛΕΟΣ ….ΑΓΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΕΤΑΙ …..ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ….ΦΙΛΙΚΑ 'ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ'

  23. προς 3.43
    1,φταίει.. το Ελληνικό Δημόσιο που έχει και την ιδιοτκησία (φιλέτο)της Διώρυγας.
    2,την άθλια κατάσταση μηχανουγρείου πλωτών κτλ, ποιος στην είπε? ατάΙστο το χεις αφήσει το παπαγαάακι σου 3διαστατε.
    3,είπαμε… το Ελληνικό δημόσιο που είναι κ ιδιοκτήτης του ΦΙΛΕΤΟΥ.
    4,δεν ακούς κιόλας… ξαναματαλέμε. και για το γεφύρι το Ελληνικο δημόσιο φταίει (19 μήνες ημιλειτουργίας)

    μην μας βρίζεις τον πρόεδρο ρε C. όχι και άθλιος… υποτιμάς τον Βίκτωρ Ουγκώ… ντροπή.

    εδώ έχεις δίκιο… ακούς εκεί να έχουν βγάλει τέτοιους διεθνείς νόμους περίθαλψης για τους ναυτικούς…
    θα στείλω υπόμνημα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να κάνει αίτηση να το αλλάξουν, και να τους πηγαίνουν κατευθείαν στο νεκροτομείο.

    για το τελευταίο δεν ξέρω. θα πάω την τρίτη πρωί-πρωί στο ΚΕΠ να ρωτήσω και θα σου απαντήσω.

  24. (προς vabir)

    Πιστεύω πως το μέλλον μας είναι το παρελθόν, που ξανάρθε
    από άλλη πόρτα….όπως επίσης και ότι,όσο πιο σάπιο είναι ένα κράτος, τόσο πληθύνονται οι νόμοι.

    Κώστας

  25. ΒΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΗΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΑΣΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΧΑ ΔΟΙΗΚΗΣΗ.

  26. απαντηση στο ανωνιμο που γραφει
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΟΔΑ??
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ??
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ??
    ======================================================
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΝΟΕΙΣ???ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ??/ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ??/
    =================================================
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΣΣΕ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ (ΦΕΚ 1878Β/18/9/2008) ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ///ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΙΔΕΙΚΕΥΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΓΛΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ

  27. ευθυνες εχουν ολοι οι διοικουντες.
    ακομα κ ο προηγουμενος που εδειχνε καλος κ ηρεμος, αλλα ηταν αυτος που κατηγγειλε τη συμβαση παραχωρησης κ εφερε τον κοσμο εδω που βρισκεται σημερα.
    ασε που ακουγοντε κ πολλα περιεργα για "μασες" κ τα συναφη.
    εχει δολο η καταγγελια της συμβασης παραχωρησης κ ο κοσμος εκει το ξερει, (αλλα πως να το αποδειξει?)…

    το προσωπικο της ΑΕΔΙΚ, ειναι υπερ του ιδιωτη κ το λενε ολοι οπου κ αν σταθουν.
    με την περιανδρος οτι κ να εγινε ο κοσμος εδειχνε ευχαριστημενος σε ολα.
    ακομα κ οι ναυτικοι που ειχαν διαφορες με τον εργοδοτη, καταφεραν μεσα απο συζητηση κ καλη διαθεση να κατσουν κατω κ να φτιαξουν μια αξιοπρεπεστατη συλλογικη συμβαση που ειχε ως βαση τον εσωτερικο κανονισμο της εταιρειας κ τις συλλογικες συμβασεις των πλοηγων του Πειραια, κ τις συμβασεις των ρυμουλκων ολης της επικρατειας.

    δυστυχως βεβαια για αυτους, αλλά κ για τα παιδια που ειναι στον τομεα της τεχνικης υπηρεσιας ηρθε η "κρατικη διοικηση" η χθεσινη κ η σημερινη κ τους "σφαζουν" στην κυριολεξια.

    ο λογος της σφαγης? δεν ειναι κ δυσκολο να το βρει καποιος υγιης στη σκεψη.
    θελουν να τους δωσουν σε ιδιωτη με οσο το δυνατο μικροτερες απολαβες, καταπατοντας συλλογικη συμβαση κ θεσμικο πλαισιο.

    ειναι τυχαιο οτι στο επταμελες Δ.Σ της Διωρυγας βρισκεται κ ο Κος Δημητριαδης, γιος του εκκαθαριστη-διευθυνοντα συμβουλου την περιοδο του 2001 που ξεπουληθηκε η επιχειρηση? τυχαιο? δε νομιζωωωωωω…

    βαλτε πλατες παιδια κ αγαντα… αν ευδοκιμησει το σχημα που ακουγεται μαζι με δημο λουτρακιου, θα ερθουν καλυτερες μερες κ για εσας κ για την ευρυτερη περιοχη.
    η ελπιδα υπαρχει! κρατηστε οσο αντεχετε κ μην αφηνετε τον καθε "δοτο προεδρο" να νομιζει οτι σας δουλευει.

  28. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝΕ.
    ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ, ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ.
    Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΙΣΩΣ.
    ΠΩΣ ΟΜΩΣ? ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΥΠΗΣΞΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΟΥΝ, ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΟΝΙΟΥΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΚΑΘΩΣ ΗΡΘΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΕΚΑΝΑΝ?
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ? ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 0,90 ΤΟ ΛΙΤΡΟ?
    ΝΑ ΑΝΑΒΑΒ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ? ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΕΚΕΝΑΝ?
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΖΟΜΠΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ. ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ? ΤΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΠΙ 7 ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.

    {ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΩΤΗΣ}

  29. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΩ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΑΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ (ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ)ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΩΡΥΓΑΣ,ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΟΝΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΣΕ ΜΙΑ 500.ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ 3 ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΛΑ ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ ΤΙΝ ΔΙΟΡΥΓΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ…ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑΠΩ.ΑΝ ΘΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙ ΧΑΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ…ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ….ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΜΟΡΕΙΤΕ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ…ΙΣΟΙ ΣΕ ΤΙ?ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ…ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΩ.ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑ…ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ…ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΘΕΙΞΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΗ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ…ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ…ΚΑΙ ΕΥΧΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΕΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟΣ…ΤΠΤ ΑΛΛΟ.ΟΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ.ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ….ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ…ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟ…ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

  30. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ??? ΑΛΛΟ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

  31. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑ… ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΧΡΥΣΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΓΙΚΗ!!!

    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ????

  32. ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΙΕΣ Ο 3899/2010 ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗς ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ??/

    ======================================================
    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ 20% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΗ ΣΣΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ???
    ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΕΔΙΚ

  33. ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΠΛΗΓΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΗΓΗΣΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ 10 15 ΕΥΡΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΧΤΗΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΠΑΘΩΝ!

  34. 3 αυτοκινητα εταιρικα υπαρχουν. αφηστε τις φαμφαρολογιες.
    ο τυπος το παιζει τεκνος κ εξτρα λαρτζ, για αυτο σκαει με 5.5 μερσεντες κουπε.
    αλλα ετσι οπως την παει τη δουλεια θα την ψωνισει ασχημα.
    με τη γεφυρα ισθμιας ξερει κανενα παιδι απο τα ισθμια τι παιζει?
    θα τη δωσουν σε λειτουργια ή πεφτει δουλεμα?

  35. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
    ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΜΟΥ???

  36. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ -ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΙ(ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ !!!
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 19 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ!!
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ!!!
    ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ!!!
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!

  37. 3.47 ΚΑΙ 3.53 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ..
    ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog