Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για το νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Διώρυγας Κορίνθου

- Advertisement -

Δείτε τι καταγγέλει στο loutrakiblog, αναγνώστης: Ηρθε πριν λιγες ημερες μια mersentes 500ARA αξιας 250.000 euro στα γραφεια της ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και κατεβηκε ο κυριος ΜΠΑ………. ο νεος προεδρος και διευθυνων συμβουλος

Ο κυριος λοιπον αυτος με ενα προκλητικοτατο υφακι σκορπαει πανικο ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ σε ολο το προσωπικο οτι κοβει το δωρο πασχα μισθους και οτι αλλο μπορει για να σωσει την φτωχη ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ!!!!!!!! ΑΜΑ θελετε κυριε προεδρε να βοηθησετε πραγματικα θυσιαστε τον μισθο σας ως προεδρος πρωτα. Πουληστε και δωστε τα χρηματα απο τις 6 σας λεω mersentes και αφηστε τους 100 εργαζομενους της Διωρυγας που παλευουνε στην κυριολεξια τα τελευταια χρονια να λειτουργει και να μπορειτε και εσεις να παίρνετε ενα μισθο απο αυτην – γιατι αυτη μας πληρωνει ολους απο τα καραβια που περνανε και οχι το κρατος που μεσα από εσας θελει να μας τα παρει!!!!!!!!!!!

- Advertisement -

120 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί ρε 2:51 ψέμματα έιναι; πότε έχεται δουλέψει εσείς πραγματικά; Κοπανατζήδες και Δημόσιοι υπάλληλοι με την χειρότερη έννια είστε εκει μέσα.Τέλος τα ψέμματα , η Ζωή χαρισάμενη τελείωσε ,τώρα ήρθε ο λογαριασμός.Εσείς δικαιώνεται τον Πάγκαλο να μας αποκαλει όλους κοπρίτες.

  2. Για εσενα που αναφερεις κοπανατζηδες κ.τ.λ κ'δινεις [συμβουλες στον προεδρο] πρεπει πρωτα να μαθεις ΙΣΤΟΡΙΑ κ'μετα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.Δεν στο γραφω ειρωνικα, αλλα εμαθα ποιος εισαι κ'μην ψαχνεις πως [ταφος]σκεψου τι εγραψες πιο πανω. ΓΙΑΤΙ ?
    ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΄΄
    {εργαζομενος στη ναυτικη υπηρεσια }
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ν.ΥΠ/ΑΣ Κ' ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠ/ΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ 'ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ'

  3. Επειδή δεν έχεις ιδέα ποιός είμαι και για να μή σπιλωθεί το όνομα κανενός θα σου πω πως γνωρίζω αρκετά καλά τα μαθηματικά μιάς και έχω τελειώσει το Πολυτεχνείο και όσο για την ιστορία είναι το χόμπι μου… Α και κάτι ακόμα δέν έχω εργαστεί ποτέ στη Διώρυγα αλλά γνωρίζω πολύ καλά το καθεστως που υπάρχει εκει μέσα μιάς και πολυ φίλοι και συγγενείς εργάζονταν εκεί..και φυσικά δέν είμαι Δημόσιος υπάλληλος…..

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    Φιλε μου 2.34 σε αλλη ιστορια κ'μαθηματικα αναφερομαι-
    τα μπερδεψες με το σχολειο.
    Εχεις τελειωσει ΠΟΛ/ΝΕΙΟ μπραβο σου, απο εμενα προσωπικα
    και χωρις ειρωνια.
    Σιγουρα δεν θα σπιλωθει κανενος το ονομα το γνωριζω καλα αυτο.
    Εχω τελειωσει κ΄εγω καποια σχο…..λεια,και τι κανεις στα ρυμουλκα θα πει καποιος?ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
    Δεχομαιτην αρνητικη κ'την θετικη κριση του καθε ανθρωπου ομως οταν δεν γνωριζουν ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΣΩ και αναφερωνται με αυτο τον τροπο σε εργαζομενους ειναι ντροπη μας.
    Κυριοι μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας κ'ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα αργησει να ερθει στη γη που ζουμε να μας κανει να δουμε παλι.
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ρ/Κ

  5. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΗΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ???ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΕΔΙΚ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΔΙΚ???/

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

  6. ΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ..ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ…(Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ…..Η ΖΩΗ ΜΟΥ)ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ..Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ…ΟΥΤΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 37 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ…ΜΕ ΛΥΠΗ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ (ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΙΓΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ;

  7. Αγαπητέ φίλε 29/04/2011 11.52 προφανώς όταν αναφέρεσαι «ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΗΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ???ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ» εννοείς όλους τους εργαζόμενους στην διώρυγα που προσλήφθηκαν από την Ιδιωτική εταιρεία ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ Α.Ε η οποία είχε την διαχείριση της Διώρυγα από το 2001 έως και τον Δεκέμβριο του 2009 όπου έγινε η καταγγελία της σύμβασης παραχώρησης.
    Λοιπόν αγαπητέ φίλε η ερώτησή σου αφορά 65 υπαλλήλους οι οποίοι δεν εργάζονται στα γραφεία μόνο, αλλά σε όλα τα τμήματα της επιχειρησιακής λειτουργίας της Διώρυγας, και έχουν μέσο όρο προϋπηρεσίας 7-8 χρόνια.
    Η διαδικασίες ΑΣΕΠ προϋποθέτουν κενές θέσεις εργασίας και διαγωνισμός προς κάλυψή τους, άρα να υποθέσω ότι ζητάς 65 παραιτήσεις από τους υφιστάμενους εργαζόμενους και άμεση διενέργεια ΑΣΕΠ, που στην καλύτερη των περιπτώσεων με τις ενστάσεις θα πάρει 1-2 χρόνια. Δεν μας εξήγησες όμως πως θα λειτουργήσει η διώρυγα όμως με 35 υπαλλήλους από 100 που έχει σήμερα..
    Η ερώτησή μου είναι ρητορική, επειδή αυτό το σενάριο είναι φανταστικό και δεν έχει καμία σημασία να προσπαθήσεις να βρεις λύση γιατί την λύση την δίνουνε οι νόμοι οι οποίοι είναι εν ισχύ.
    Πολύ γρήγορα θα σε ενημερώσω ότι όλοι οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν από την Ιδιωτική εταιρεία διέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της Διώρυγας και καλύπτουν οργανικές θέσεις, ( Ο κανονισμός αυτός είναι κατοχυρωμένος με Υπουργική Απόφαση, και έχει περάσει από την βουλή, πολλά χρόνια πριν την Ιδιωτικοποίηση). Έτσι λοιπόν η μεταβίβαση της Επιχειρησιακής οντότητας της Διώρυγας από την Ιδιωτική εταιρεία στην ΑΕΔΙΚ λόγω της καταγγελίας της σύμβασης, διέπεται από το ΠΔ178 περί προστασίας εργαζομένων ο οποίος αναφέρει ότι «Από την ημερομηνία της μεταβίβασης όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχει ο μεταβιβάζων από σύμβαση ή σχέση εργασίας μεταβιβάζονται στο διάδοχο», συνεπώς ο κανονισμός λειτουργίας του προσωπικού δεν παύει να υφίσταται αλλά ούτε και οι οργανικές θέσεις που κατέχουν οι 65 εργαζόμενοι.
    Ελπίζω να σου έλυσα κάποιες απορίες σου σχετικά με τους προβληματισμούς σου.
    Επίσης στην απορία σου τι σημαίνει ΑΕΔΙΚ μάθε ότι είναι η συντομογραφία του « Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙώρυγας Κορίνθου, και δεν είναι ανάγκη να ρωτάς τον Μπεγλίτη, όλους τους αρμόδιους, τον Πρόεδρο, και άλλους, να στο εξηγήσουν, γιατί ήταν πολύ εύκολο να το βρείς από το SITE της εταιρείας.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
    Ένας ακόμα υπάλληλος της Διώρυγας.

  8. Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου, θα ήθελα επίσης να πω και εγώ ορισμένα πράγματα για όλα αυτά τα ανυπόστατα και κακοπροαίρετα που κατηγορούμαστε από ορισμένους άσχετους.
    Ο Αϊνστάιν είχε πει « Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο ».
    Διαβάζοντας όλα τα σχόλια κατάλαβα πόσο δίκιο είχε ο άνθρωπος αυτός.
    Επίσης αν στην βλακεία προσθέσουμε φθόνο, ζήλια, κακία, τότε έχουμε το τέλειο μίγμα, για να μπορέσουν κάποιοι μέσω της ανωνυμίας τους να βγάλουν όλα τα κόμπλεξ και την μικρότητά τους.
    Αγαπητοί συνάδελφοι προτείνω να μην δώσουμε άλλη τροφή από αυτόν τον χώρο σε όλους αυτούς τους άσχετους που δεν γνωρίζουν τα εσωτερικά μας και μόνο προβλήματα προσπαθούν να μας δημιουργήσουν. Μπορούμε μόνοι μας χωρίς την «βοήθεια» των έξω να λύσουμε όλα τα εσωτερικά προβλήματά μας.
    Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα θέματα που έχουμε αυτή την στιγμή, λύνονται είτε εξώδικα είτε ένδικα, αλλά σίγουρα όχι μέσα από τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, μεταξύ συναδέλφων με αναγνώστες, είτε συναδέλφων μεταξύ των.
    Επίσης προτείνω όλοι οι εξωτερικοί ας συνεχίσουν να γράφουν στο Blog και να προτείνουν στις αρχές τρόπους και λύσεις για την τουριστική αξιοποίηση της Διώρυγας, ( κάτι σαν τοπική διαβούλευση που είναι και της μόδας τελευταία) έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στον νομό μας, και να ωφεληθούμε όλοι μας.
    Ένας ακόμα εργαζόμενος στην Διώρυγα Κορίνθου.

  9. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ
    ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΑΠΟΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΜΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ,ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Η ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΔΙΚ

    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ
    ==========================================================
    ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ
    =========================================================

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ

    ΚΑΙ Η FULCOR ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ

    Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΙΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ 65 ΠΛΕΟΝΑΖΩΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΔΙΚπχΠΡΩΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ,ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ???

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

  10. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΜΠΕΓΛΙΤΗ????
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΕΔΙΚ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ 4,5ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ

    ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
    ΑΝΕΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Α ΤΑΞΕΩΣ
    ΕΤΩΝ 32 ΛΟΥΤΡΑΚΙ

  11. Ο Αϊνστάιν είχε πει « Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,
    ΜΕ ΑΣΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΔΙΚ ΟΛΟΙ
    Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ???
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  12. Ο εξυπνος [συναδελφος] που μιλαει για ΑΣΕΠ κ΄τ'λ
    αντι να ευχαριστει που εχει ενα κομματι ψωμι ζηταει
    την απολυση συναδελφων του.
    Αν ο ιδιος εχει προσληφθει με ΑΣΕΠ στη ΔΙΩΡΥΓΑ να μας πει
    κ'μας?
    Για ποιον ΑΣΕΠ/ με τον κανονικο/Η ΤΟΥ….ΒRIGE
    Και συνεχιζω με τη θεωρια του συναδελφου 9.10
    ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

  13. Προς: όλο το προσωπικό της Ναυτικής Υπηρεσίας.

    Από: Γραφείο Προέδρου Δ.Σ & Διευθύνοντα Συμβούλου.

    Ημερομηνία: 28/04/2010

    Θέμα: Ιατρικές δαπάνες

    Σας γνωρίζουμε ότι αρχής γενομένης την 1η Μαΐου 2011, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου δεν θα καλύπτονται από την Εταιρεία ιατροφαρμακευτικές δαπάνες και νοσοκομειακή περίθαλψη που έχουν πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικά ιατρεία-κλινικές-νοσοκομεία.
    θα καλύπτονται μόνο δαπάνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε δημόσια νοσοκομεία.

    Υ.Γ. ανακοίνωση ανυπόγραφη, ααφράγιστη, με άγνοια του Νόμου περί νοσοκομειακής περίθαλψης των Ναυτικών σύμφωνα με το Διεθνή Ναυτικό Δίκαιο.

  14. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ 60
    ΠΛΟΗΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΙΣΘΜΙΑ 28/04/11
    ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
    "Ο ΤΡΙΤΩΝ"

    Σήμερα Πέμπτη 28/04/2011 εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ του σωματείου μας και διαμαρτύρεται ομόφωνα για την πρωτόγνωρη συμπεριφορά του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου ΜΠΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλείου ΡΟΥΤΖΟΥΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΑΠΗ, το οποίο επέλεξε τρεις μέρες πριν από την μεγαλύτερη επέτειο των εργαζομένων την 1η Μαΐου να αναγγείλει δίκην της αλήστου μνήμης συμπεριφορά, <> την διακοπή δαπάνης νοσηλείας των ναυτικών, όταν αυτή έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικά νοσοκομεία-κλινικές ως εάν η παροχή αυτή είναι οικειοθελής και όχι νόμιμη.
    Υπενθυμίζουμε ότι υποχρέωση κάλυψης των νοσηλίων σε οποιοδήποτε νοσοκομείο (ιδιωτικό ή δημόσιο) δεν αποτελεί οικειοθελή παροχή για να διακόπτεται κατά τη βούληση του εργοδότη, αλλά ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ.
    Δηλώνουμε ότι αρνούμαστε και δεν θα εφαρμόσουμε οποιαδήποτε παράνομη απόφαση όπως αυτή που περιέχεται στην από 28/04/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, και καλούμε το Δ.Σ της εταιρείας να τηρεί και να σέβεται τους νόμους του κράτους, ιδίως όταν πρόκειται για θέματα τόσο ευαίσθητα όπως η ασθένεια των ναυτικών.

  15. 8:27 ? γιατι δεν εκανες μια ενσταση αφου θεωρεις οτι οι νπροσληψεις ηταν ακυρες?

    προς υπολοιπους αντιρισιες… ξαναδιαβαστε εδω, κ ψαχτε το νόμο του κρατους.

    Πολύ γρήγορα θα σε ενημερώσω ότι όλοι οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν από την Ιδιωτική εταιρεία διέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της Διώρυγας και καλύπτουν οργανικές θέσεις, ( Ο κανονισμός αυτός είναι κατοχυρωμένος με Υπουργική Απόφαση, και έχει περάσει από την βουλή, πολλά χρόνια πριν την Ιδιωτικοποίηση). Έτσι λοιπόν η μεταβίβαση της Επιχειρησιακής οντότητας της Διώρυγας από την Ιδιωτική εταιρεία στην ΑΕΔΙΚ λόγω της καταγγελίας της σύμβασης, διέπεται από το ΠΔ178 περί προστασίας εργαζομένων ο οποίος αναφέρει ότι «Από την ημερομηνία της μεταβίβασης όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχει ο μεταβιβάζων από σύμβαση ή σχέση εργασίας μεταβιβάζονται στο διάδοχο», συνεπώς ο κανονισμός λειτουργίας του προσωπικού δεν παύει να υφίσταται αλλά ούτε και οι οργανικές θέσεις που κατέχουν οι 65 εργαζόμενοι.
    178 προεδρικο διαταγμα. διαβαστε κ μετα γραφτε οτι σας κατεβει.

  16. poy einai ta prwtoklasata stelexh ths perioxhs?
    Logothetis-gkiwnhs-prwtopappa-spanos-perras-prwtonotarios..?
    oti tha toys parei o kosmos me ta avga to 3eroyn?
    exetai ergazomenoys ekei katw sth diwryga poy htan konta sas ston proeklogiko agwna sas, kai twra toys exetai 3exasei.

    (mia kalamakiwtissa)

  17. ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΩΤΙΣΣΑ!!!
    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ…
    ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΥΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ!
    Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

    ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ, ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ

  18. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να πληρωνουμε τους δημοσιους υπαλληλους πρωτα και μετα ναψαχνουμε να βρουμε τα χρηματα που δεν εχομε

    Εδω 150.000 θεσεις εργασιας χαθηκαν στοω ιδιωτικο τομεα που παραγουν εργο και φορους για ναπληρωθουν οι αργοσχολοι το δημοσιουκαι κανενας δεν ενδοιαφερθηκε για αυτο το παραγωγικο της ελλαδας

  19. όμορφη Καλαμακιώτισσα,όπως σε αποκάλεσαν πριν,δεν έβρισες,αλλά αναφέρεις όνομα και σκάνδαλο…αν θες να ανέβει,κάνε επώνυμη καταγγελία και στην ανεβάζουμε σαν post στο Loutrakiblog…

  20. H Ανακοινωση απαντηση του σωματειου Τριτων στο ΔΣ της διωρυγας σε σχεση με την περιθαλψη ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ και μπραβο στον συντακτητης που βεβαια μου θυμιζει εποχες 2000 οταν ο πατερας του νυν συμβουλου ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ειχε ερθει με αποστολη να υποβαθμησει και να ξεπουληση την ΔΙΩΡΥΓΑ στους Ε γγλεζους και εστειλε τον συντακτη της απαντησης με χειροπεδες στα αυτοφορα αλλα εκει απετυχε .Μπραβο σου και παλι ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Αλλα σου εχω και μια ερωτηση.ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ? Παλι μονος σου θα τα βγαλεις περα και παλι, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ.

  21. ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΥ αποτι μαθενω πηρες παλι την κατασταση στα χερια σου βογα και φουνταρισε τους αχρηστους…… ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ..ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ τετοιους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΕς ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

  22. Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011
    Όλα στα χέρια της κυβέρνησης.

    Σφίγγει ο κυβερνητικός κλοιός έναντι των εργαζομένων, καθώς η μισθολογική πολιτική των ΔΕΚΟ θα εγκρίνεται από τη διυπουργική επιτροπή ΔΕΚΟ και αυστηροποιείται το σύστημα προσλήψεων.
    ΠΗΓΗ: ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ ΑΠΟ http://www.enet.gr

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
    ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ (ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ)
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΛΑ

  23. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ(ΚΥΡΙΟΥΣ)1 ΜΑΙΟΥ…8:27ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟ…..ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ…ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ 65 ΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ….ΕΛΕΟΣ….. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ …Η ΖΩΗ ΜΟΥ….ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΕΠ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ 6-7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ…ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

  24. a.v. είπε…
    όμορφη Καλαμακιώτισσα,όπως σε αποκάλεσαν πριν,δεν έβρισες,αλλά αναφέρεις όνομα και σκάνδαλο…αν θες να ανέβει,κάνε επώνυμη καταγγελία και στην ανεβάζουμε σαν post στο Loutrakiblog…
    1 Μαΐου 2011 6:23 μ.μ.

    ti les vre?
    poio skandalo ennoeis?
    mhn kryvetai ta aytonohta, an 8eletai pragamatika na eisaste ane3arthtoi,kai eilikrineis apenanti stoys anagnwstes sas.
    gia ton kwsth den milane epwnyma tosoi kai tosoi? ekei de se eida agapite na pareis 8esh….na kopseis sthn telikh kati..
    paixnidakia dhmosiothtas eeee?
    na paei ston pato o dimou, ektrefwntas piranxas…
    kante to, alla den trexei… o kosmos toy xwrioy mas 3erei, kai krinei ta gegonota, opws episis kai ta kala paidia opws o kwstas.
    eyxaristw gia th filo3enia, alla dystyxws eisaste ratsistes ths alhthias.
    h diwryga aneikei sto dhmo loytrakioy-agiwn 8eodwrvn. na to 3eretai oloi sas.
    adios!

  25. ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτε από αυτά που λες…πες μου κάτι…από πού κι ως πού είμαι υποχρεωμένος να ξέρω τί τρέχει στην Διώρυγα και στην επιχείρηση της,για να ξέρω αν ισχύουν αυτά που λες…πρώτα από όλα είνα ιγεγονότα τεκμηριωμένα νομικά ή κουβέντες καφενείου ;;;…και πού είδες εσύ να παίρνουμε εμείς θέση υπέρ ή κατά κάποιου σε τέτοια θέματα…κοίτα,αν θες να πείς κάτι ουσιαστικό,πες το και το ανεβάζω,αλλιώς,όπως είπες,αντιός…

  26. θα ήθελα να παρακαλέσω να προσέχετε τί εκφράσεις χρησιμοποιείτε,γιατί έχετε δημιουργήσει μιά ένταση μεταξύ σας και μας φέρνετε σε δύσκολη θέση…δεν μπορούμε να πάρουμε θέση στα γεγονότα που αναφέρετε και δεν θα ήταν και σωστό…στην τελική,ας κάνει μιά ανακοίνωση η εταιρεία και μιά οι συνδικαλιστές και να τελειώνει η ιστορία…ο καθένας μπαίνει κα ιλέει το κοντό του και το μακρύ του και χαρακτηρίζει με λέξεις,που αν τις ανεβάσουμε,θα έχουμε φασαρίες εμείς…αν θεωρείτε ότι το αξίζουμε,συνεχίστε έτσι,τί να πω…

  27. Εκείνη η ρημάδα η σήμανση για τήν γέφυρα της ποσειδωνίας ρε παιδιά πότε θα φτιαχτεί μήπως μπορείτε να μας πείτε;
    Πόσο κάνει ρε γμτ….το τι μπινελίκια παίφτουν κάθε φορά που τρώμε πόρτα στην γέφυρα δεν λέγεται….

  28. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 1ΜΑΙΟΥ 9;06
    EINAI KAKO ΝΑ ΕΝΔΡΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ??
    ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ????ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ???
    10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΜΕ

    ΦΙΛΕ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΝΟΜΑΡΧΗ ,ΧΩΡΙΟΥ ΚΤΛ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ//ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ

    ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ///ANYWAY

    ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΙΑ
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  29. ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ.Ο ΗΛΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ.ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΗΜΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ.ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.Ε!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ(ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. υπαλληλος Α.Ε.ΔΙ.Κ

  30. Και κάτι άλλο παιδια… Η Πινακίδα για το αν ειναι ανοιχτη η Γέφυρα Ποσειδωνίας ή κλειστή, ανήκει στον Δήμο Κορινθίων… Καμία δουλειά δεν έχει η διώρυγα με αυτήν… Τα παράονά σας εκεί λοιπόν… Έλεος πια…

  31. 9:38,επειδή νομίζω με βάση αυτό που λες,ότι έχεις κάποια σχέση με την Διώρυγα,δεν μπορεί κάποιος από την διοίκηση να ενδιαφερθεί για το πρόβλημα ή να προτείνει μιά λύση ;;;…συγγνώμη κιόλας,έχεις δει ότι δεν έχουμε πάρει καμία θέση στην διαμάχη (άλλωστε δεν δικαιούμαστε,άχετα της προσωπικής μας γνώμης)…αλλά,πίστεψε με,πολύς κόσμος σας βρίζει για αυτό το θέμα (ίσως και άδικα),αλλά έχετε την γνώση και τον τρόπο να προτείνετε λύση στο πρόβλημα,περισσότερο από εμάς τους αδαείς…φιλικά και ευχαριστώ…

  32. Με λύπη διαπιστώνω, διαβάζοντας όλα τα ανωτέρω σχόλια στο πόσο χαμηλά έχει φτάσει η Ελληνική κοινωνία.
    Πόσο χαμηλά μας έφτασαν οι κύριοι που ΕΜΕΙΣ στέλνουμε στα έδρανα της βουλής για να κυβερνήσουν τη χώρα.
    Το "διαίρει και βασίλευε" σε όλο του το μεγαλείο, ή όπως λένε και εδώ στο χωριό μου την Κυρά-Βρύση: "αφού ψόφησε η κατσίκα η δικιά μου, να ψοφήσει και του γείτονα".
    Το θετικό είναι ότι εκτός από διάφορες αερολογίες, βλέπω και κάποια επώνυμα σχόλια τα οποία εγώ προσωπικά τα θεωρώ και πολύ "παντελονάτα", διότι δεν είναι ανώνυμα, άσχετα αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι.
    Και μέχρι εδώ καλά… θεωρητικά καλά, γιατί τις όποιες ενστάσεις των κυρίων που έγραψαν επώνυμα μπορώ να της αποκρούσω.
    Αγαπητοί φίλοι όλες οι προσλήψεις επί ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ έγιναν με ότι προβλέπει ο νόμος περί προσλήψεων, ο οποίος δίνει το δικαίωμα στον ιδιώτη να προσλαμβάνει με δικά του κριτήρια, χωρίς ΑΣΕΠ ή οτιδήποτε άλλο.
    Σαφώς και έγιναν προσλήψεις με προτεραιότητα τα παιδιά των εργαζομένων, όπου και όταν, υπήρχε κενή οργανική θέση, όπως και επίσης πλήρωση θέσεων από συναδέλφους από όλες τις περιοχές του νομού Κορινθίας και όχι μόνο,που έκαναν αιτήσεις.
    Και μιλάω πάντα για οργανικές θέσεις, ειδικά στη Ναυτική Υπηρεσία η οποία έχει και την ιδιαιτερότητα να ζητάει προσόντα που προβλέπει το Ναυτικό επάγγελμα.
    Δεν θα το πλατιάσω κι άλλο το θέμα, άλλωστε δεν είμαι και ο αρμόδιος για την όποια απολογία σε οποιαδήποτε ανυπόστατη κατηγορία.
    Στόχος μας είναι να μη χάσουμε το δέντρο και σε καμία των περιπτώσεων δε θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τον οποιοδήποτε φίλο ή εχθρό.
    Σαφώς όμως δε θα επιτρέψω χαρακτηρισμούς, όπως ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ή όποιον άλλο χαρακτηρισμό που με λύπη διάβασα εδώ.
    Η πολιτική μου ταυτότητα είναι γνωστή σε όλη την ευρύτερη περιοχή που ζω και εργάζομαι και δεν είναι κρυφή.
    Το ότι προέρχομαι από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν θα το κρύψω, ούτε και θα το αποποιηθώ και ούτε μπορεί να θεωρηθεί κακό το να είμαι πολιτικοποιημένος.
    Όμως οι πολιτικές μου πεποιθήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τη συνδικαλιστική-επαγγελματική μου ιδιότητα, ούτε και με την ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου μου.
    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα, με όλον μου το σεβασμό προς το χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις μας να ζητήσω από τους διαχειριστές του blog να κλείσουν το "θέμα" ή έστω να μην επιτρέψουν στο μέλλον χαρακτηρισμούς προσβλητικούς, τόσο προς τους συναδέλφους μου όσο και προς το άτομο μου, διότι οι ανυπόστατες κατηγορίες, οι χαρακτηρισμοί και η ημιμάθεια, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δίνουν μασημένη τροφή στα απανταχού πιράνχας μου ισοπέδωσαν τα πάντα.
    Επίσης θα ΄θελα να ευχαριστήσω και όσους κυρίους-κυρίες αναφέρθηκαν στο άτομο μου, τόσο με θετικά, όσο και με αρνητικά σχόλια.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς: Κώστας Δήμου (πρόεδρος σωματείου πλοηγικού σταθμού Διώρυγας Κορίνθου)

  33. Κώστα Δήμου,σε ευχαριστούμε που απάντησες και έβαλες κάποια πράγματα στην θέση τους…ειλικρινά,πίστεψε με,αν είχες πρόσβαση στα σχόλια,θα έβλεπες ότι έχουν αποτραπεί χαρακτηρισμοί βαρύτεροι από "κομματόσκυλα" και από τις 2 μεριές…μιά ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω,επώνυμα…θεωρείς δίκαιο για την υπόλοιπη κοινωνία το "Σαφώς και έγιναν προσλήψεις με προτεραιότητα τα παιδιά των εργαζομένων, όπου και όταν, υπήρχε κενή οργανική θέση, όπως και επίσης πλήρωση θέσεων από συναδέλφους από όλες τις περιοχές του νομού Κορινθίας και όχι μόνο,που έκαναν αιτήσεις." ;;;…δικαιούμαι να ρωτάω,πιστεύω,γιατί ο πατέρας μου έφαγε 25 χρόνια σε υπερατλαντικά ταξίδια και ποτέ,μα ποτέ,δεν τον χρησιμοποίησα για να μπω σε θέση που είχε σχέση με την δουλειά του (σαν συνδικαλιστής,ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα τί συμβαίνει με ναυτικό ή λιμενικό και με προσβάσεις και μην πεις ότι έχω άδικο )…και ποτέ,μα ποτέ,δεν υποστήριξα να χάσει κάποιος την δουλειά του,ακόμα κι αν έχω προσωπικά μαζί του…θα ήθελα να ακούσω την θέση σου,γιατί έχει βαρύνουσα σημασία…ευχαριστώ…

  34. Αγαπητέ a.v. ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι μεμπτό υπάρχει στο: "Σαφώς και έγιναν προσλήψεις με προτεραιότητα τα παιδιά των εργαζομένων, όπου και όταν, υπήρχε κενή οργανική θέση, όπως και επίσης πλήρωση θέσεων από συναδέλφους από όλες τις περιοχές του νομού Κορινθίας και όχι μόνο,που έκαναν αιτήσεις."
    Ιδιώτης είναι και δεν τον ελέγχει κανένας, φτάνει να υπάρχουν τα απαιτούμενα χαρτιά για την άσκηση του Ναυτικού επαγγέλματος.
    Δεν θα μπω στη διαδικασία να το αναλύσω περισσότερο.
    Δεν είναι καν αρμοδιότητα μου το τι κάνει η κάθε εταιρεία, είτε λέγεται διώρυγα, είτε καζινο, είτε μοτορ-οιλ ή λαντις….
    Έχω άλλα πολύ σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσω και πίστεψε με δεν μπορώ να λειτουργήσω διαφορετικά.
    Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα πούμε πίνοντας έναν καφέ και να κάνουμε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης.
    Το τλφ μου το έχει ο Μιχάλης στάνταρ…
    Αυτά…

    Κώστας Δήμου

  35. ευχαριστώ,για την απάντηση…αν και δεν άκουσα αυτό που περίμενα…δεν κατηγόρησα κανέναν,πάντως,αυτό να ξέρεις…δεν είναι δουλειά δική σου να απολογείσαι για την κάθε εταιρεία,είτε ιδιωτική,είτε δημόσια,το μόνο σίγουρο…αυτό που είναι μεμπτό,κατά την γνώμη μου ,είναι το ότι προτιμήθηκαν παιδιά των εργαζομένων…τώρα με ποιές διαδικασίες και αν αυτές ήταν διαφανείς,δεν μπορώ να το ξέρω,ούτε αφήνω υπόνοιες…σε μιά ευνομούμενη κοινωνία,δεν θα έπρεπε να δουλεύουν συγγενείς,για να μην δίνονται δικαιώματα…η γυναίκα του Καίσαρα,που λένε…όταν το κάνουν οι πολιτικοί μας,γιατί τους βρίζουμε ;;;…επαναλαμβάνω,δεν αφήνω καμία μομφή,ούτε για σδένα,ούτε για το σωματείο σας,ούτε για κανέναν…την γνώμη μου λέω κι ας ακούγεται περίεργη…

  36. Ξέχασα να αναφέρω ότι για τη σηματοδότηση της γέφυρας αρμόδιος είναι ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ από την πλευρά της πόλης της Κορίνθου, και αντίστοιχα ο ΔΗΜΟΣ Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων από την πλευρά της πόλης του Λουτρακίου και όχι η Α.Ε.ΔΙ.Κ.

    Κώστας Δήμου

  37. το σχόλιο σβήστηκε και ζητώ συγγνώμη,αν και δεν το ενέκρινα εγώ…MiFi και Αlex,σας παρακαλώ να τσεκάρετε καλύτερα τα σχόλια,πριν τα εγκρίνετε…ευχαριστώ…

  38. Ανώνυμος είπε…

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΥ.
    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
    [ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ]
    ΞΕΡΕΙΣ΄
    ΣΥΝΑΔΕΛΟΙ Ρ/Κ.
    2 Μαΐου 2011 11:08 μ.μ.

    vre? me pare3hghses.
    yper tou kwsth eimai k egw.(k einai k extra sexy leme)
    einai filos mou opws einai k dikos soy.
    asxeta an den 3erei poia einai poia.
    apla lew oti pane na ton fane re gamwtw.

    (kalamakiwtissa)

  39. ΟΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΛΕΡΜΠΑΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ//
    τον βλεπω να φευγει κολυμπωντας….με κοντρα ρευμα.
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΙΒΕΤΑΙ????
    Εκείνη η ρημάδα η σήμανση για τήν γέφυρα της ποσειδωνίας ρε παιδιά τουλαχιστον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΛΑ

  40. ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟ ΚΡΥΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ…ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΧςΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΟΣΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Ε Λ Ε Ο Σ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ? Ο ΞΕΚΙΝΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011.

  41. 3:23,σύμφωνα με την λογική σου,εμείς προσπαθήσαμε να αποκρύψουμε την καταγγελία σου για να ξεχαστεί το θέμα από τον κόσμο…θα μας εξηγήσεις,λοιπόν,για ποιόν λόγο το κάναμε,αφού μας κατηγορείς τόσο ανοιχτά ;;;…εγώ αυτό που παρατήρησα,είναι ότι είχατε επιδοθεί σε ρεσιτάλ υβριστικών σχολίων και από τις 2 μεριές,με αποτέλεσμα κανένας να μην ενδιαφέρεται για την καταγγελία που πολύ ορθώς έκανες…εμείς,σαν Loutrakiblog , τί άλλο θες να κάνουμε ,δηλαδή ;;;

  42. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ. ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΟ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ .ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.

  43. Πληροφορήθηκα πριν από λίγο την ύπαρξη του από πάνω μηνύματος, το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να διανοηθώ πως έχει συνταχθεί από συνάδελφο.
    Είμαι σίγουρος ότι ο συγγραφέας εξυπηρετεί "άλλους" σκοπούς, σπέρνοντας ανέμους για να θερίσουμε θύελλες.
    Τα εσωτερικά μας προβλήματα θα τα λύσουμε μόνοι μας, έχοντας καλή διάθεση και όρεξη για συνεργασία…
    Παίρνω το θάρρος της επώνυμης δημοσίευσης του μηνύματοςμου (όπως κάνω ΠΑΝΤΑ,όταν γράφω)καταδικάζοντας τις όποιες προβοκάτσιες που στόχο έχουν το κακό της Εταιρίας, και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Παράλληλα εκφράζω τα συλλυπητήρια μου, στους συγγενείς του εκλιπόντα.

    Κώστας Δήμου

  44. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ. ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog