Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επτά Εσθονοί όμηροι στο Λίβανο εκλιπαρούν για τη ζωή τους..σε μήνυμα βίντεο!

- Advertisement -

Ζωντανοί είναι οι επτά Εσθονοί τουρίστες που είχαν απαχθεί τον περασμένο μήνα στον ανατολικό Λίβανο, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube. Σε αυτό ένας εκ των ομήρων απευθύνει έκκληση στους ηγέτες της Γαλλίας, του Λιβάνου, της Ιορδανίας και της Σαουδικής Αραβίας, για να εξασφαλίσουν την απελευθέρωσή τους.
«Σας παρακαλούμε να κάνετε ο,τιδήποτε για να μας βοηθήσετε να γυρίσουμε στο σπίτι μας», λέει ο όμηρος.

Όλοι τους δείχνουν καλά στην υγεία τους, καθώς μιλούν για σύντομο χρονικό διάστημα ο καθένας, στο διάρκειας 1 λεπτού 47 δευτερολέπτων βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου μελετάται.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η απαγωγή παραμένουν ασαφείς. Οι λιβανικές αρχές έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε 11 ανθρώπους, εκ των οποίων 4 εξακολουθούν να διαφεύγουν, για την απαγωγή των τουριστών υπό την απειλή όπλων. Μια περίπολος των δυνάμεων ασφαλείας που τους καταδίωξε, δέχθηκε τα πυρά των απαγωγέων, γεγονός για το οποίο έχουν απαγγελθεί επίσης κατηγορίες.

Άγνωστο, τέλος, παραμένει αν οι Εσθονοί συνεχίζουν να κρατούνται σε λιβανικό έδαφος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών του Λιβάνου, Ζίαντ Μπαρούντ.

eglimatikotita.gr

Σχόλιο loutrakiblog: Μην περιμένετε να δείτε το video. Το περιεχόμενό του παραβίαζε τους όρους παροχής Υπηρεσιών του Youtube…!!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog