Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πως είναι σήμερα τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον;

- Advertisement -

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την ημέρα που ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Στην κηδεία του βασιλιά της ποπ είδαμε τα τρία παιδιά του, ντυμένα στα μαύρα, και με δάκρυα στα μάτια να λένε το τελευταίο αντίο στον πατέρα τους.

Από τότε έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για τον τρόπο που έχουν μεγαλώσει τα συγκεκριμένα παιδιά καθώς ο Μάικλ Τζάκσον δεν ζούσε μία φυσιολογική ζωή.
Σήμερα τα παιδιά ζουν με τη μητέρα του αγαπημένου τραγουδιστή ενώ η οικογένεια του κάνει τα πάντα τα προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την 12χρονη σήμερα Πάρις, τον 14χρονο Πρινς και τον 9 ετών Μπλάνκετ, καθώς έβγαιναν από τη σχολή όπου παρακολουθούν μαθήματα ηθοποιίας στο Μπέβερλι Χιλς.

Η θεία τους και αδελφή του Μάικλ Τζάκσον, Λατόγια, είχε δηλώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι και τα τρία παιδιά προσπαθούν να ζουν μία φυσιολογική ζωή και ότι όσο περνάει ο καιρός δείχνουν να έχουν ξεπεράσει το χαμό του πατέρα του.

«Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ να αντιμετωπίσω το θάνατο του αδελφού μου. Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω τα τραγούδια του, αλλά τώρα σκέφτομαι ότι αφού το αντιμετωπίζουν τα παιδιά τότε μπορώ κι εγώ.» τόνισε σε συνέντευξή της η Λατόγια.

τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog