Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για το πάρκο δεξαμενής

- Advertisement -

Απο τότε που έφυγε από την ζωή ο υπεύθυνος του πάρκου στο συγκεκριμμένο μέρος επικρατεί ΧΑΟΣ. Επειδή μένω εκεί κοντά, παρατηρώ ότι απο νωρίς το απόγευμα συχνάζουν κάθε λογής αποβράσματα και έχουν μετατρέψει το πάρκο σε άβατο.

Η αστυνομία έχει αφήσει τις περιπολίες εδώ και καιρό και όσες καταγγελίες τους έχουμε κάνει αδιαφορούν.
Θέλω να δώσει σημασία ο Δήμος σε αυτό πρίν ζήσουμε τα χειρότερα.
Ας διορίστει επιτέλους κάποιος φύλακας εκεί να συμμαζέψει και λιγάκι τον χώρο απο τα χορτάρια και τα σκουπίδια και να φωτιστεί παραπάνω το πάρκο γιατί έχει γίνει πραγματικό δάσος εκεί μέσα.
Μην ενδιαφέρεστε μόνο πως θα δώσετε άδειες μικροπωλητών και διαγωνισμούς για την χρήση της καντίνας .ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς οι τοπικοί άρχοντες και πριν και τώρα είναι κοντόφθαλμοι χωρίς όραμα και χωρίς σχέδια για το μέλλον!
    Θυμάμαι που πρίν ενάμισυ χρόνο ένας συμπολίτης μας συγκέντρωνε υπογραφές ώστε να γίνει διαμαρτυρία στον δήμο για την κατάντια του Πάρκου Δεξαμενής αλλά τίποτα τελικά δεν έγινε.
    Οποιος έχει μικρά παιδιά στο Λουτράκι δυστυχώς δεν έχει ένα αξιοπρεπές μέρος να τα πάει.Ολα σπασμένα, διαλυμένα, λερωμένα,αφύλαχτα μέσα στις σύριγγες και στην βρώμα.
    Κύριοι φτιάχτε κάτι,κλείστε τις τρύπες στον φράχτη ,το βράδυ φροντίστε να κλείνουν τις εισόδους και κάποιος να περνά τα βράδυα να ρίχνει και καμιά ματιά, απλά τα πράγματα.Οχι να φυλάτε μόνο το Δημαρχείο….
    Ρε τι κατάντια είναι αυτή…όλοι σε παραλυσία…

  2. Έχουμε το πάρκο που μας αξίζει … η κατάσταση του πάρκου φανερώνει και την κατάσταση της δημοτικής αρχής, ανοργανωσιά, τελμάτωση, τα πάντα σε πλήρη κατάρρευση, χωρίς ίχνος ενδιαφέροντος για το περιβάλλον και για τους πολίτες … δυστυχώς αυτούς εκλέξαμε για να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

  3. Με αφορμη τα χαλια στο παρκο δεξαμενης, θα σας πω, πως εσεις στο Λουτρακι, μια χαρα ειστε μπροστα στα τεραστια προβληματα των Αγιων. Σε εσας εχουν εγκαταληψει ενα παρκο, σε εμας εγκατελειψαν μια πολη. Απο τη Μεγαλη Τριτη, εχει να περασει το σκουπιδιαρικο στο εντος σχεδιου μερος της πολης. Εχει και ποιο κατω ? Αμμ δεν νομιζω….

  4. ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΕΛΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΕ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ….

  5. oi proigoymenoi itan lamogia diladi o giotakhs o pavloy kai o gkionis.giati aftoi htan prin sosta ?????afto to sxoleio diladi den tha sas dimiourgisi provlimata me thn dikaiosini paidia????(o kirios pou to egrapse einai eponimos kai exei kai stoixeia na skefto ego)

    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog