Αμέσως μετά την τοποθέτηση του δημάρχου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη, τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων κος Παύλου Παύλος ο οποίος τόνισε…

Ο δήμος το 2004, θεωρήθηκε χρεωκοπημένος και ξεκίνησε από την πλευρά του κυρίου Γκιώνη μια φημολογία και παραπληροφόρηση για χρεωμένο δήμο. Το 2006, παραδώσαμε τον δήμο μετά από μία 12ετία με όσα μικρά ή μεγάλα φέραμε εις πέρας και αφήσαμε στο ταμείο 7.310.977 ευρώ ζεστό χρήμα.
Θα αρκεστώ στο να σας διαβάσω την τοποθέτηση δύο ανθρώπων στο δημοτικό Συμβούλιο της 15 Απριλίου 2008. Πρόκειται για τους κ.κ. Λιάπη (οικονομολόγος) και Πανάρετου (ορκωτός λογιστής) και οι δηλώσεις τους αυτές είναι καταχωρημένες στα πρακτικά.

Λιάπης: Ήταν πρότυπο ο δήμος. Τα κέρδη του έφτασαν τα 3.214.000 ευρώ
Πανάρετος: Δεν έχω ξανασυναντήσει παρόμοια κατάσταση στα τόσα χρόνια της καριέρας μου. Αξίζουν συγχαρητήρια.

Από το 2007, η Παρέμβαση προσπαθούσε να αποδείξει όλα αυτά που είχε προεκλογικά υποστηρίζει. Δυστυχώς για αυτούς, δεν το κατάφεραν ποτέ. Ποτέ δεν κατάφεραν να μας απαντήσουν στο ερώτημα: :Πού και πώς βρέθηκαν οι τόκοι από τις καταθέσεις μας στις τράπεζες; Πού και πώς βρέθηκαν τα χρήματα αφού ήμασταν χρεωμένοι;

Ο Γιώργος Γκιώνης διαχειρίστηκε σε 4 χρόνια 40.000.000 ευρώ. Εμείς, σε 12 ολόκληρα χρόνια, διαχειριστήκαμε 54.000.000 ευρώ.

Άκουσα τον δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη να αναφέρεται στο Spa. Δυστυχώς, ακόμα δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε η μελέτη του Υδροθεραπευτηρίου. Γιατί υπήρξε η εξωτερική πισίνα; Είναι έγκλημα για την πόλη η αλλαγή τόσο του κόστους όσο και των τετραγωνικών. Εμείς είχαμε κάνει μελέτες για 800 τ.μ. περισσότερα.

Πλήρης είναι και η εγκατάλειψη και του Συνεδριακού Κέντρου. Το 2009 είχε έσοδα 7.000 ευρώ. Το κυλικείο είχε έσοδα 10.000 ευρώ. Αν είναι ποτέ δυνατόν, το κυλικείο να έχει περισσότερα έσοδα από το Συνεδριακό. Και φτάσαμε στο αποκορύφωμα όταν ο κύριος Γκιώνης απέλυσε την κυρία Νικολοπούλου 10 ημέρες πριν παραδώσει την εξουσία.

Έγιναν σπατάλες παντού. Πληρώσαμε 80.000 ευρώ επιπλέον για τους φοίνικες χωρίς κανένα λόγο. Δεχτήκαμε όλα τα αθλητικά γεγονότα που μας έστελναν χωρίς καμία αντίρρηση.

Κλείνοντας, ο Παύλος Παύλου υποσχέθηκε στον Κώστα Λογοθέτη ότι θα είναι δίπλα του σε όποια βοήθεια του ζητηθεί στο θέμα της ΔΑΕΤ.