Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Facebook τέλος με απόφαση δημάρχου

- Advertisement -

Τέλος σε ένα από τα μάλλον αγαπημένα χόμπι των υπαλλήλων του δήμου Καλαμάτας …έβαλε ο δήμαρχος. Εντολή να μπλοκαριστεί η πρόσβαση στο facebook από όλους του υπολογιστές

Με απόφαση ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας έδωσε εντολή να μπλοκαριστούν σε όλους τους υπολογιστές του δήμου πολύ συγκεκριμένα προγράμματα. Φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι το έριξαν έξω και εξώθησαν το δήμαρχο στο να αναλάβει ριζική δράση.
Εκτός των άλλων ο δήμαρχος έδωσε τέλος σε ένα… από τα αγαπημένα σπόρ των δημοτικών υπαλλήλων, κατά την διάρκεια της εργασίας τους που δεν είναι άλλο από το ατελείωτο σερφάρισμα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το facebook.
Με χθεσινή του απόφαση ο κ. Νίκας έδωσε εντολή να μπλοκαριστούν σε όλους τους υπολογιστές του δήμου, οι συγκεκριμένες εφαρμογές, ώστε οι υπάλληλοι να μην μπορούν να σερφάρουν στο facebook, την ώρα της εργασίας τους.
Στόχος δεν είναι άλλος από το να μην αποσπάται η προσοχή τους από τη διεκπεραίωση των υποθέσεων του δήμου.
Σύμφωνα με το isthmos.gr στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε η επέκταση του ασύρματου δικτύου Ιντερνετ και σε άλλα σημεία της πόλης, καθώς και η χρήση του δικτύου “Σύζευξις” για υπηρεσιακές τηλεφωνικές κλήσεις στο διοικητήριο, κατόπιν συνεννόησης με την περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog