Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε πόσο πετρέλαιο έχουμε

- Advertisement -

Την επόμενη εβδομάδα η πρόσκληση για πραγματοποίηση ερευνών σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη.
Σε λίγους μήνες η Ελλάδα θα γνωρίζει με λεπτομέρειες εάν υπάρχει πετρέλαιο στο υπέδαφος της και πόσο, ανέφερε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Μανιάτης, απαντώντας σε ερωτήσεις στο συνέδριο του Εκόνομιστ.

 “Ό, τι έχει λεχθεί τα τελευταία 15 χρόνια για τα κοιτάσματα πετρελαίου στην Ελλάδα θα κριθεί από την πραγματικότητα σε ελάχιστους μήνες”, ανέφερε ο Γ. Μανιάτης για να προσθέσει πως “θα ξέρουμε αν έχουμε, πού και πόσο με ακρίβεια και αξιοπιστία. Δεν θέλω να θεωρήσει κανείς ότι η Ελλάδα θα λύσει το πρόβλημα του χρέους της βρίσκοντας πετρέλαιο. Δεν θα πάμε τον πήχυ εκεί που δεν το επιτρέπει ούτε το πιο αισιόδοξο σενάριο”.
Παράλληλα ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση η διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών για ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν μας λένε ομως "πως" θα το ξέρει η ελλάδα αυτο;!;!;!; Θα πανε σε χαρτοριχτρα όπως κάνανε πολλοί εθνοπατέρες τόσα χρόνια; Θα ρωτήσουν το ΔΝΤ να τους πει; Ή θα γίνει έρευνα απο κατάλληλα συνεργεία τα οποία εξειδικεύονται στο αντικείμενο; Και φυσικά να προσθέσω οτι οι φράσεις "δεν θα λύσουμε το πρόβλημα" και "δεν θα βάλουμε τον πυχη ψηλά" βρωμάνε απο μακρυά συγκάλυψη και ψεύδος! Στάχτη στα ματιά για της αλήθειες για τον πλούτο της χώρας που έχουν δει το φως απο το Ίντερνετ, και όχι φυσικά απο τα κανάλια μαγαζάκια τους… Ξυπνατε ωρεεεεεεεεεεε!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog