Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

”6 μήνες χρόνος ανοχής και προσαρμογής σε μια νέα Δημοτική αρχή για να κριθεί”

- Advertisement -

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            
                                                                 
                                                                         Λουτράκι   19 Μαΐου 2011
                       
Ο κ. Π. Παύλου  έχει δηλώσει επανειλημμένως  στο Δ. Σ.  ότι πρέπει να δίνεται τουλάχιστον 6 μηνών χρόνος ανοχής και προσαρμογής σε μια νέα Δημοτική αρχή για να κριθεί.  Διαφορετικά η αντιπολίτευση δεν μπορεί να πείσει για την σοβαρότητα των προθέσεων της, αλλά  και του πολιτικού λόγου της.
Διαψεύδουμε λοιπόν κατηγορηματικά και καταγγέλλουμε ως ανέντιμη πολιτική πράξη την προσπάθεια του κ. Γκιώνη και των περί αυτού, να πείσουν, όχι μόνο για δήθεν μυστική συνεργασία του κ. Π. Παύλου με τον κ. Λογοθέτη, αλλά επιπλέον και για πολιτική καθοδήγηση του, στα πλαίσια απόπειρας αμφισβήτησης των ικανοτήτων, αλλά και προθέσεων του σημερινού Δημάρχου.
Αυτό διαφέρει κατά πολύ από την στήριξη και την πολιτική συνεργασία που δηλώθηκε, για προσπάθεια αποτροπής διακοπής λειτουργίας της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ κατά την διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης για τα οικονομικά του Δήμου, στην αίθουσα του δημ. συμβουλίου, από την οποία επιδεικτικά απουσίαζε ο κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η εταιρεία Γ. Γκιώνης , -αλλά και τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της Παρέμβασης- που ως φαίνεται επέλεξαν την φυγή, αντί να παρευρίσκονται εκεί και να απαντήσουν για τα χρέη που βούτηξαν την εταιρεία.
Σπεύδει τώρα ο κ. Γκιώνης να ασκήσει αντιπολίτευση. 
Αν επιθυμεί πάντως, να διδαχθεί, πως μία πλειοψηφία εντός μόλις μιας 4ετίας μετατρέπεται σε μειοψηφία, ας σκύψει να δει και να μάθει από τα δικά του λάθη.
Αμφιβάλλουμε όμως αν και αυτό, μπορεί να το πράξει.
                                              ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ              
- Advertisement -

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το ανοιγμα των λογαριασμος θα γίνει ΔΗΜΟΣΙΑ ???

    Η κ.σας Θα παραιτηθει τους παχουλου μισθου της για να εξυγιανθει η εταιρεία???

    και αφου εισαι δημοκρατης γιατι δεν ζητησες χτες απο το στρατηγο να τον αφήσει να απολογηθεί???

    "πολιτική συνεργασία που δηλώθηκε" … κατι σαν τον Συνασπισμό ??? δηλ ο κωστας ειναι τώρα κατι σαν τον τσίπρα ??? αμα στον τσίπρα βγάζεις "ρ" την γνωρίζετε την λέξη ???

    Zuperman …

  2. η αλληλοστηριξη παυλου – λογοθετη τον πειραζει ή η αληθεια για την ταμπακερα??? που δεν ειπε κουβεντα εχτες.

    Μαθαμε τι ακριβως χρειαζεται για να εξοπλιστει ενα ιατρειο στο συνεδριακο , μαθαμε για κατι κουριερ.

    για το δανειο??? (ειχε πει για δημοψηφισμα)
    για τισ υπερβασεις στα μεγαλα του εργα???
    για την τρομοκρατια προς το προσωπικο του ΣΠΑ (Βραδυ πρωι βαρδιες και ατακες οπως "τρωτε ψωμι απο εμας"???

    ΟΕΟΟΟΟοοοο???

    ΝΓΦ

  3. αν δεν ξηλώσεις τις σανίδες και πας να βουτήξεις θα χτυπήσεις…
    θα μου πεις καλό θα είναι αυτό για τον τόπο, μπορεί και να συνέλθεις και να μας πεις και κάποια αλήθεια, σε 12 χρόνια δεν έμαθες ότι τα ψέματα κάποτε αποκαλύπτονται?
    ας έκανες και εσύ τα έργα του άλλου και ας άφηνες τα ταμεία άδεια.Αντίθετα προτίμησες τις μακέτες και τα φυλλάδια, ίσως επειδή στοιχίζουν πολύ λιγότερο!!

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. μη στεναχωριέσαι και η τρίτη θέση καλή είναι, στους ολυμπιακούς δίνουν χάλκινο μετάλλιο

  4. Για την ταμπακέρα μόκο όμως .Για τα 40.000.000Ε που ''διχειρίστικε" τρομάρα του ο Γκιώνης και στο τέλος άφησε 7.000.000Ε δάνειο και 5.800.000Ε χρέος;;;θα μας πει κανείς κάτι;;;
    Και αφού ξέρεις για τον παχυλό μισθό της κυρίας ZUPERMAN πέστο και σε μάς να μάθουμε πόσα παίρνει να ρίξουμε και εμείς γιαούρτι..Επειδή είμαι σίγουρος οτι έχεις πολύ αξιοπιστες πληροφορίες και έγκυρες οπως πάντα περιμένω να ακούσω το νούμερο…

  5. Λίγο ακόμη και θα μας πείσει για την μεγαλοψυχία του ο ΠΠ.
    Δεν τον είδαμε όμως να δίνει περίοδο χάριτος στην δημοτική αρχή Γκιώνη…..
    Αλλού λοιπόν αυτά . Ο κόσμος τον έχει βαρεθεί.
    Τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο κος Λογοθέτης έριξε πυρά μόνο στον Γκιώνη???
    Μας περνάνε για κουτούς ,υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.
    Πολλές οι μαρτυρίες για τα προεκλογικά μαγειρέματα….
    Κουτσομπολιά????
    Λασπολογία????
    Τυχαίο?????
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!

  6. PAYLITO DIKAIOMENO GOUSTARV !!!!! ALLOS ENAS MHNAS EMEINE TREME LOGOTHETH META UA KANEI O PAYLITO ANTARTIKO ….STARMATA STARMATA … YOU KNOW ….ANTARTIKO POLEVN ….KEFAROOOOOOOOO !!!!!!!

  7. Τι ειλικρίνεια!!!!!
    Τι μεγαλοψυχία!!!!!!!
    Διαβάστε ενα ανέκδοτο που περιγράφει την ιδια μεγαλοψυχία που είχε δείξει….ο ΠΠ προς τον Γκιώνη τους πρώτους μήνες της θητείας του ως δήμαρχος.
    Ο φύλαρχος μιας φυλής κανίβαλων απευθύνεται σε έναν αιχμάλωτο και του λέει:
    -Θέλω να είμαι μεγαλόψυχος! Προτιμάς να σε φάμε ψητό ή βραστο?
    -Κι αυτο το λες εσύ μεγαλοψυχία??
    ξεσπάει ο δύστυχος αιχμάλωτος.
    -Φυσικά! απαντά ήρεμα ο φύλαρχος. Μπορείς να ζητήσεις να σε βράσουμε κι εγώ το σιχαίνομαι το βραστό.

  8. παλαιολόγε,όσο συναναστρέφεσαι με τον ΕΣΗΕΑ,χάνεις αγόρι μου,γιατί δεν ρωτάς κανά Λουτρακιώτη να σου πει για τον ψηλό

  9. @2:10
    είμαι πολύ μεγάλος για να είμαι ο μικρός…
    είμαι πολύ τρελός για να ήμουνα υπάληλος στον λογοθετη
    και οπως είπα και σε αλλο σχολιο μου
    δεν πηρα επιταγες γιατι δεν εμαθα για την λιστα αναμουνης
    και τωρα δεν εχω σωβρακο να φορεσω

    Zuperman …

  10. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΌΓΟΣ ΚΎΡΙΕ ΝΑ ΞΥΠΝΆΤΕ ΤΌΣΟ ΠΡΩΊ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙ ΌΛΗ Η ΠΌΛΗ .ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ ΔΗΛΑΔΉ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΊΧΑΤΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΈΤΗ 15 ΜΈΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ,ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑΤΕ ΔΏΣΕΙ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΉΡΙΞΗ,ΌΤΙ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΈΣΑΤΕ ΧΕΙΡΟΠΌΔΑΡΑ ΓΙΑ ΘΈΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΑΕΤ ΕΚ ΤΟΝ ΌΠΟΙΟΝ Η ΠΡΏΤΗ ΈΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΆΞΗ,ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΉΓΑΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΧΕΡΆΚΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟΘΈΤΗ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΉ (ΑΝ ΌΧΙ ΔΏΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΎΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΏΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΣΑΣ ΚΈΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΏΝ ΓΙΑΤΊ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΌΓΟΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΕΤΆΞΙ ΠΡΏΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΉΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΈΦΕΡΑΝ ΤΡΊΤΟ???) ΚΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΔΊΝΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΉ ΣΤΟΝ ΝΈΟ ΔΉΜΑΡΧΟ?????????????
    ΜΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΡΑΔΈΧΟΝΤΑΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΊ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΜΆΡΙ ΚΑΙ ΔΗΜΌΣΙΑ!!!!!!!!!!!!
    ΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο Κ.ΓΚΙΩΝΗΣ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε. ΚΑΙ ΆΝΟΙΓΜΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΓΧΩΡΊΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.ΜΈΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΌΤΕΣ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΟ.
    pomlapi

  11. Το γνωρίζουν οι κύριοι της δ.α. ότι τα ονόματα των απόρων δεν μπορούν να τα δημοσιοποιούν γιατί αποτελούν προσωπικά δεδομένα..
    γνωρίζουν πόσοι συμπολίτες μας υποφέρουν, αλλά δεν τολμούν να ζητήσουν βοήθεια γιατί φοβούνται την δημοσιοποίηση?
    αν κάνατε μιά βόλτα στην Παναγία τη Γιάτρισσα θα μπορούσατε να έχετε μια ολοκληρωμένοι εικόνα, για τους άπορους συμπολίτες μας, γιατί η λίστα η δικιά σας είχε και πολλά κενά..
    Απορία: πως γίνεται να υπάρχει πλεόνασμα επιταγών? μήπως έγινε κάποιο λάθος, όταν συμπληρώνατε τις λίστες?

    η ν@χτερίδα

  12. Γεμίσαμε σωτήρες που νοιάζονται για το κοινό καλό σαν τον 2:10 ενα πράγμα.
    Τι σύμπτωση η ίδια ατάκα ακούστηκε και χθες στην αίθουσα του ΔΣ από παρευρισκόμενο-η ,επιζητώντας συναίνεση.
    Γιατί δεν είχαντον ίδιο ευσεβή πόθο και επί δημαρχίας Γκιώνη παρά γαύγιζαν σαν λυσσασμένα σκυλιά?
    Τόση μανία πια…. αυτό καταντάει αρρώστια.
    ΥΣ θα επανέλθω αν χρειαστεί για να σας πω τη γνώμη της τοπικής κοινωνίας για αυτόν -ην που αναφέρω πιο πάνω και τα γέλια που κάνει ο κόσμος πίσω από την πλάτη τους.

  13. zuperman…

    1) το ανοιγμα δεν θα γινει δημοσια, το πορισμα μονο…
    2) οι παχυλοι μισθοι στις δημοτικες επιχειρησεις δεν τις εμποδισαν να ειναι κερδοφορες και καλα κανουν εφοσον αποδιδουν να διδονται…(επιχειρηματικο κερδος ειναι η υπεραξια της εργασιας "Μαρξ").
    3) μαλλον δεν εχεις ιδεα για το τι ειναι ο συνασπισμος και εχεις μπερδευτει λιγο…δεν πειραζει συμβαινουν αυτα!!!

    ΝΓΦ

  14. ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΠΟΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΑΛΙΤΙΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΣΩ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ?ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΚΑΤΙ?ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ .ΑΣ ΣΚΑΛΙΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΗ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ 14000000 ΕΥΡΩ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΕΟ? ΔΕΔΕΣ-ΡΑΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΩΝΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΑΣΤΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ

  15. FOVAME PAVLITO TREMV 1 IOYLIOY XEKINAEI NEO ADARTIKO TRITOS GYROS APO VAMVAKIES EVS PALIO-KALAMAKI THA ANAPTYXTOYN ADARTIKES OMADES HDH KRYFA METAFEROYN POLEMOFODIA SE GIAFKES ,AGIOTHODORITES MEINETE APEXV THA XYTHEI ADELFIKO AIMA ,EINAI ETOIMOS PAYLITO GIA NEA MAXH PERAXORAS , KANTAFI KAI BALE OPVS THA EINAI KAI KALOKAIRI THA GINEI EDV THS LIBYHS FILAXTHTE ERXETAI O KAPETAN PAYLITO {SYNEXIZETAI}

  16. @ΝΓΦ

    1. δυστυχώς την Ελλάδα την έφαγαν και τα πορίσματα …
    2. συμφωνώ… όταν όμως βάση των στοιχείων που δείχνει η δημοτική αρχή και δέχεται ο ΠΠ η εταιρεία δεν πάει καλά και έχει ζημιές, δεν πρέπει να γίνουν περικοπές στους μισθούς??? δεν πρέπει η πρώην πρώτη κυρία της πόλης να δήξει το καλό παράδειγμα???

    το 3 το πήδηξες και έκανες το 4 3 ατακτούλη…..

    4. συμφωνώ ότι δεν γνωρίζω γιαυτο ρωτάω… για να μορφώνομαι

    Zuperman …

  17. 4:30,αν εννοείς ένα που μιλάει για βίλλες,αυτοκίνητα και off-shore, (με λάθος γραμμένο το off -shore),βάλε το στοιχεία σου,πιστοποιούμε ότι είσαι αυτός που θα πεις και εγώ στο ανεβάζω αμέσως…

  18. @ zuperman

    Den gnwrizw poios einai o stratigos… kai nai exeis dikio oti oi ypsilomisthoi prepei na dinoun to kalo paradeigma alla einai gnwsto tois pasoi oti den exoume tetoiou eidous paideia…

    NGF

  19. Νυχτερίδα και Ζuperman έχεται πάρει εργολαβικά το θέμα της υπεράσπισης του Καζίνο-Γκιώνη;; Δύσκολο το έργο σας αλλά προσέχτε γιατί ο εργοδότης σας δέν τα πάει καλά με τους εργολάβους ..τους δαγκώνει πολύ….έχει και έξοδα ο φουκαράς.

  20. @7:50
    γνωρίζεις αν η λίστα αναμονής είναι ακομα ανοιχτή ???
    γνωρίζεις αν υπαρχει ακόμα περισεμα ???
    οχι τιποτα αλλο αλα ο av δεν βλεπω να μου στέλνει το κοκκινο του σώβρακο και μεχρι την κυριακη το πρωι πρεπει να σώσω τον κοσμο απο την συντέλεια …

    Zuperman …

    υγ. παραιτήσου λεμεεεεε

  21. ρε 7.50, δείξε λίγο κατανόηση εμείς το έχουμε πάρει εργολαβικά το θέμα και πληρωνόμαστε από τον εργοδότη μας με μετρητά, εσύ κανόνισε την επόμενη φορά που θα πας στον αυτοκράτορα-μαριονέτα του τέως, να πάρεις καμία επιταγή, υπάρχει περίσεμα αρκεί να υπογράψεις ότι είσαι ά-πορος, γιατί σίγουρα άπορος είσαι πνευματικά..

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. πρόσεξε γιατί προχθές το βράδυ δεν βρήκα τίποτα να φάω (συγνώμη να πιώ), πρόσεξε μη ματώσεις πουθενά από το πολύ ζόρισμα για να υπερασπιστείς τον αν-ίκανο του 24&κάτι

  22. @ 8,59 και ο ίδιος σέρνεται από το νινί, σύμφωνα με το γνωστή ρήση, το νινί σέρνει καράβια. Γιατί αν δεν σερνόταν, θα καθόταν σπιτάκι του και θα του έμενε και λίγη αξιοπρέπεια! Άρα ο ΠΠ σέρνει από τη μύτη κοτζαμάν αρχηγό, ο ίδιος σέρνεται από το νινί, άρα δια της μεταβατικής ιδιότητας το νινί σέρνει κοτζαμάν αρχηγό!!! Ρε τί σου κάνουν οι γυναίκες!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog