ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            
                                                                 
                                                                         Λουτράκι   19 Μαΐου 2011
                       
Ο κ. Π. Παύλου  έχει δηλώσει επανειλημμένως  στο Δ. Σ.  ότι πρέπει να δίνεται τουλάχιστον 6 μηνών χρόνος ανοχής και προσαρμογής σε μια νέα Δημοτική αρχή για να κριθεί.  Διαφορετικά η αντιπολίτευση δεν μπορεί να πείσει για την σοβαρότητα των προθέσεων της, αλλά  και του πολιτικού λόγου της.
Διαψεύδουμε λοιπόν κατηγορηματικά και καταγγέλλουμε ως ανέντιμη πολιτική πράξη την προσπάθεια του κ. Γκιώνη και των περί αυτού, να πείσουν, όχι μόνο για δήθεν μυστική συνεργασία του κ. Π. Παύλου με τον κ. Λογοθέτη, αλλά επιπλέον και για πολιτική καθοδήγηση του, στα πλαίσια απόπειρας αμφισβήτησης των ικανοτήτων, αλλά και προθέσεων του σημερινού Δημάρχου.
Αυτό διαφέρει κατά πολύ από την στήριξη και την πολιτική συνεργασία που δηλώθηκε, για προσπάθεια αποτροπής διακοπής λειτουργίας της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ κατά την διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης για τα οικονομικά του Δήμου, στην αίθουσα του δημ. συμβουλίου, από την οποία επιδεικτικά απουσίαζε ο κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η εταιρεία Γ. Γκιώνης , -αλλά και τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της Παρέμβασης- που ως φαίνεται επέλεξαν την φυγή, αντί να παρευρίσκονται εκεί και να απαντήσουν για τα χρέη που βούτηξαν την εταιρεία.
Σπεύδει τώρα ο κ. Γκιώνης να ασκήσει αντιπολίτευση. 
Αν επιθυμεί πάντως, να διδαχθεί, πως μία πλειοψηφία εντός μόλις μιας 4ετίας μετατρέπεται σε μειοψηφία, ας σκύψει να δει και να μάθει από τα δικά του λάθη.
Αμφιβάλλουμε όμως αν και αυτό, μπορεί να το πράξει.
                                              ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ