Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟΛ

- Advertisement -

Νίκη πρόκριση με 3-1 επί του Κύψελου


Με δύο γκολ του Δημάκη και ένα του Καλλά, η ομάδα Παίδων του Π.Α.Ο. Λουτράκι
επικράτησε με 3 – 1 του Κύψελου σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Σολωμού και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
Οι οράνιε είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες για να επιτύχουν περισσότερα τέρματα. 

Το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό. Ο Τσώκος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα πλάγια. Ο Βουτσινάς πήρε την πρώτη κεφαλιά και τροφοδότησε τον Δημάκη, ο οποίος με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαγεωργίου.
Στο 38ο λεπτό, ο Τσατσόπουλος, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, τροφοδότησε τον Δημάκη μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ψύχραιμο κοντινό πλασέ νίκησε τον Παπαγεωργίου και διπλασίασε τα τέρματα των οράνιε.
Η ομάδα του Κύψελου, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό, μείωσε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Μαρούδα.
Το γκολ του υψηλόσωμου επιθετικού του Κύψελου έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του κ. Κοτσάμπαση να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να ψάχνουν με πάθος την ισοφάριση.
Το τέρμα του Καλλά στο 61ο λεπτό όμως έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Γεώργαρης ελίχθηκε μέσα στην άμυνα του Κύψελου και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καλλά, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής, με σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παπαγεωργίου.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν έως το τέλος για να επιτύχουν και άλλα τέρματα, χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. 

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Καλαράς, με βοηθούς τους κ.κ. Ρούτση και Μερκούρη.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κύψελος: Παπαγεωργίου, Μπεζιργιάνης, Καντιλιαράκης Π., Πογκάκης, Τόλης Α., Κοτσαράπογλου, Δελώτας, Κοκιόπουλος, Μαρούδας, Μαλαχάτης, Κυρέζης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Καντιλιαράκης Α. και Τόλης Λ.
Π.Α.Ο. Λουτράκι: Νικολόπουλος, Βουτσινάς Ι., Τσώκος, Παπαμετζελόπουλος, Βενετσάνος, Βουτσινάς Γ., Γιαννακούλης, Καλλάς, Τσατσόπουλος, Γεώργαρης, Δημάκης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Λουκάς, Μαραγκουδάκης, Σαρακινιώτης, Τοπιντζής, Κοντός, Τσίρτσης και Γκεζερλής.

Οι οράνιε θα αντιμετωπίσουν στο μεγάλο τελικό την ομάδα της Κορίνθου 2006, η οποία την ίδια ώρα επικρατούσε με 3 – 0 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Ο μεγάλος και ο μικρός τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στο γήπεδο των Αγ. Θεοδώρων, την Κυριακή, 22/5.

Ο μικρός τελικός μεταξύ Κύψελου και Ηρακλή Ξυλοκάστρου θα ξεκινήσει στις 16:00 μ.μ, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 18:00 μ.μ.

Δείτε εδώ video το αγώνα.


- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog