Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Άνθιμος στηρίζει τον Στρος Καν!

- Advertisement -

Υπέρ του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ παρενέβη στο σημερινό κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Άνθιμος…

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος παρουσία μάλιστα του Υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, αναφέρθηκε από άμβωνος στο σκάνδαλο και τη σύλληψη του Στρος Καν λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό σε κάθε άνθρωπο μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του”

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης συνέχισε λέγοντας πως: “Η εικόνα καταρράκωσε τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια αξιώματα μέσα στα μάτια όλων των λαών και αυτό είναι μια ήττα της συγχρόνου κοινωνίας”.
*newsit.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά λέει. Σκέφτεται τι θα γίνει αν βρεθεί κανένας αρχιπαππάς στο κρεβάτι με 5 τεκνά και ζαρτιέρες. Συμβαίνουν αυτά, αλλά όχι να χάσουνε και τα αξιώματά τους.

  2. "Οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό σε κάθε άνθρωπο μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του" …ότι θα συμφωνήσω με τον τραγόπαπα,δεν το περίμενα…μετά,φυσικά,άρχισε τα γνωστά παραληρήματα του…

  3. Μπορείς να διαφωνείς μαζί του άσο θές αλλά γιατι είναι τραγόπαππας;Εγώ για παράδειγμα συμφωνώ μαζί του σε πάρα πολλα.Μήν απαξιώνεις έτσι έναν άνθρωπο με εξαιρετικές σπουδές στη φιλοσοφία και θεολογία και με σημαντική και με ήθος παρουσία στην Ελληνική εκκλησία.

  4. 22 Μαΐου 2011 10:16 μ.μ. Παιντί ντέν ξέρει βάλει άρθρα; Εγώ δεν έχω, δεν του δίνεις τις δικές σου καλύτερα; Θα σου τις επιστρέψει…ευλογημένες.

  5. Πού το είδατε ρε παιδια οτι είναι υπερ του Στρος Καν;; γενικά μιλάει ο άνθρωπος, και στην τελική σωστά τα λέει.

  6. ναι δεν ειναι ωραιο να μιλατε ετσι για καποιον ιερωμενο οσο και αν τον αντιπαθειτε..θιγεται την πιστη των αλλων.οτι και αν πιστευετε δεν χρειαζεται να σχολιαζεται υβριστικα καποιον.δεν θα κανατε το ιδιο για καποια αλλης θρησκειας ιερωμενο..

  7. αν ο σκοταδιστής και οπαδός του μεσαιωνισμού Άνθιμος είναι τόσο μεγάλη μορφή,όπως λέτε,για τον Ιερώνυμο και τον Αναστάσιο (που αποδεδειγμένα και σπουδαγμένοι είναι και με τεράστι οέργο έχουν προσφέρει…και το ξέρω μέχρι κι εγώ,που δεν έχω καμία σχέση με την εκκλησία) τί πρέπει να πούμε ;;;…καμάι σχέση με προσβολή θρησκείας…ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας…και άλλων θρησκειών,παλι κράξιμο τρώνε όταν είναι απαράδεκτοι..απλά,εδώ αυτούς τρώμε στην μάπα,όχι τον Δλαάι Λάμα ή τον Πάπα…ο Άνθιμος έχει εξελιχθεί σε νέο Καντιώτη σχεδόν…και ,σημειωτέον,η επίθεση που δέχτηκε ο άλλος μητροπολίτης,είναι απαράδεκτη,για να μην παρξηγούμαστε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog