Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

- Advertisement -


Την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Φωτεινής, προστάτιδα της Ένωσης Αποφοίτων και ύστερα από τη δοξολογία, απόφοιτοι και τέως εκπαιδευτικοί της Ιερατικής Σχολής Κορίνθου, συνάντησαν τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γ. Δέδε, στο Κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Ο κ. Δέδες καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους που επισκέφτηκαν το κτίριο που τους φιλοξενούσε στο παρελθόν και συζήτησε μαζί τους θέματα σχετικά με τη λειτουργία της τότε Ιερατικής Σχολής, την πνευματική της ζωή και τη συμβολή της στην ευρύτερη πολιτισμική και κοινωνική ανάπτυξη της Κορινθίας, τη ζωή μέσα στη Σχολή αλλά και την επαγγελματική εξέλιξη των τότε σπουδαστών. Στους συγκεντρωμένους απευθύνθηκαν επίσης με χαιρετισμούς, ο Πρόεδρος των αποφοίτων της Σχολής και Πρόεδρος εκδοτικού οίκου, κ. Αθ. Ψυχογιός, ο Γενικός Γραμματέας – συνταξιούχος κ. Μιχ. Μαρινός, ο πρώην Πρόεδρος Διοικητικών Δικαστηρίων, κ. Σπ. Παραμυθιώτης, ο πρώην Σύμβουλος Επικρατείας, Γ. Βλάσσης, ο πρώην Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κ. Πρ. Λεκκός, και οι πρώην καθηγητές τους, κ.κ. Βάνταρης, Σταυρόπουλος κ.ά.
Καθηγητές και δεκάδες απόφοιτοι, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους την ίδια μέρα στην Κόρινθο, ήρθαν από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και ζωντάνεψαν μνήμες του παρελθόντος μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, περιδιαβαίνοντας τους χώρους που άλλοτε διέμεναν και που σήμερα έχουν μετατραπεί σε γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Πριν την αναχώρησή τους, δεσμεύτηκαν να ανανεώσουν τη συνάντησή τους και πάλι, την επόμενη χρονιά, την ίδια μέρα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog