Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναγνώστης για τα θέματα των εξετάσεων και την παραπαιδεία

- Advertisement -

Σχόλιο για την ανάρτηση 

Οι βάσεις πέφτουν, τα πανεπιστήμια βράζουν

Ήθελα να ήξερα ή καλύτερα να μου απαντούσε κάποιος ειδήμων με ποιό θράσος βάζουν τόσο δύσκολα θέματα στα παιδιά μας.
Έχουν διδαχτεί τα παιδιά μας στο δημόσιο λύκειο τέτοιου είδους θέματα? Έχουν μάθει τα παιδιά μας στο δημόσιο λύκειο να σκέφτονται έτσι ή οι ειδήμονες στηρίζονται στο τί παρέχει το κάθε φτοντιστήριο και το κάθε ιδιαίτερο στον εκάστοτε μαθητή? Δηλαδή με λίγα λόγια ένας μαθητής χωρίς φροντιστήριο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να γράψει πάνω από τη βάση. Αυτό είναι το ελληνικό σύστημα παιδείας. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!!!να το χαιρόμαστε!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα θέματα θα έπρεπε να είναι ανάλογα των όσων τα παιδιά μας διδάσκονται σε δημόσιο σχολείο και να μην ξεφεύγουν απ’αυτό. Με την τακτική όμως που ακολουθεί το υπουργείο παιδείας, αυξάνει κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ το ποσοστό της παραπαιδείας. Και μετά σου λέει ο υπουργός οικονομικών να μη φοροδιαφεύγουμε. Υπάρχει κανένας καθηγητής (που κάνει ιδιαίτερο) που να κόβει απόδειξη? Αν ναι δείξτε τον και σε άλλους να το μάθουν. Όλα είναι ένας φαύλος κύκλος με θύματα τους μαθητές και φυσικά τους γονείς που μαδιώνται να πληρώνουν.
Γι’αυτό τα παιδιά μας θα φύγουν σιγά σιγά όλα για το εξωτερικό και θα ρίξουν ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΤΖΑ πίσω τους. Αλλά ήθελα να ήξερα η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ τι θα κερδίσει απ’ όλο αυτό!
Η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα καταλήξει χώρα αλλοδαπών και όχι ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα είναι ένα μπάχαλο. Εδώ για να μπει κάποιος π.χ Αρχιτεκτονική εξετάζεται στο μάθημα του σχεδίου. Γίνεται αλήθεια στο λύκειο Λουτρακίου το μάθημα του σχεδίου; Φυσικά όχι! ΣΤην Κόρινθο γίνεται υποτυπωδώς. Οι μαθητές πηγαίνουν να κάνουν σχέδιο στην Αθήνα, οι περισσότεροι. Είναι τραγική η κατάσταση. Και μετά θέλουν να γίνουμε Ευρώπη. Υπάρχει η λέξη "φροντιστήριο" στην Ευρώπη; Φυσικά όχι, είναι άγνωστη λέξη γι'αυτούς. Στην Ευρώπη υπάρχει Δωρεάν Υγεία και Δωρεάν Παιδεία και φυσικά μεγαλύτεροι μισθοί. Εδώ υπάρχει το φροντιστήριο, το ιδιαίτερο, το ιδιωτικό ιατρείο και πολύ χαμηλότεροι μισθοί. Πόσο αντιφαντικό στ'αλήθεια! Μην κατηγορείται λοιπόν ο Ελληνας ότι φοροδιαφεύγει, ότι δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, ότι, ότι…….. Καλά κάνει και είναι χύμα. Έτσι τον κάνανε, έτσι έμαθε από μικρό παιδί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog