Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μίκης Θεοδωράκης μαινόμενος: «Σήμερα νιώθω χειρότερα απ΄ ότι ένιωθα στη Χούντα!»(video)

- Advertisement -

Για αδιάντροπο ξεπούλημα μίλησε σήμερα ο Μίκης Θεοδωράκης αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, σε συνέντευξή του στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: Σήμερα νιώθω λίγο χειρότερα απ΄ ότι ένιωθα στη Χούντα. Και αυτό το λέω με πλήρη επίγνωση».

Ο Μίκης Θεοδωράκη παρομοίασε την Τρόικα με ένα απόστημα και ένα σύστημα εθνικά παράνομο, ενώ υπογράμμισε ότι οι πολίτες δεν πρέπει να περιμένουν την ώρα που «ο δήμιος θα έρθει να μας αποτελειώσει. Όλη η περιουσία της Ελλάδας είναι στο σφυρί και μπορεί να πουληθεί οπουδήποτε».

Συνέχισε χαρακτηρίζοντας το Μνημόνιο «σαν ένα τσουβάλι με μία μόνο τρύπα μέσα στο οποίο μας έχουν βάλει και μας την κλείνουν λέγοντας μας ότι δεν μπορείς ν΄αναπνεύσεις.  Οι ίδιοι μας εμποδίζουν. Όλο αυτό είναι ένα κόλπο του ΔΝΤ για να μας φέρουν σε αυτό το σημείο».

*prothema.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να ρωτηξω μια?

    τι διαφορα εχει η χουντα με το σημερινο διακυβερνων κομμα?
    αποφασιζουν διαταζουν κ εκτελουν οι ρουφιανοι της χωρας σημερα.
    τουλαχιστον οι απριλιανοι ειχαν κ το φιλοτιμο να λενε οτι ….

    αει σιχτηρ.. δεν μπορω να αρθρωσω λογο γμ την πτνα μου μεσα..

    TaliBan

  2. Είχε την τύχη να δοξαστεί εν ζωή. Σεβασμός ως ένα σημείο όμως.Η συνομωσιολογία,ο λαικισμός και οι υπεραπλουστεύσεις του είναι ενοχλητικές πια.

  3. 1,12… Κοίτα λίγο πιο κατω στο blog το video του κατα 8 χρόνια μεγαλύτερου José Luis Sampedro.Σύγκρινε τη ρητορική του καθενός και βγάλε τα συμπερασματά σου.
    Τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο αφού μασάω καλά την τροφή μου.

    Τουλάχιστον κοιμάμαι ελαφρά.Γιατί μασάω καλά την τροφή μου.

  4. 4:57,εδώ λένε ότι ο Μίκης , ο Κούνδουρος κι ο Σαββόπουλος "ανένηψαν"…ευτυχώς,ο Γλέζος τους ξέφυγε και θα μπορέσει να φύγει αμετανόητα αριστερός…λες κι ο Μίκης ,ξαφνικά,στα 80φεύγα του,ανίερεσε όλη την κοσμοθεωρία του…ό,τι μας βολεύει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog