Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία Συλλόγου Κυνηγών

- Advertisement -

ΠΡΟΣ
ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ Κους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.KOΡΙΝΘΙΑΣ
Κον Υπουργό Κον Μπεγλίτη Παναγιώτη
Κα Φαρμάκη Κατερίνα
Κον Μανωλάκη Άγγελο
Κον Κόλλια Κώστα

Αξιότιμοι
Θεωρούμε αναγκαίο να σας ενημερώσουμε ότι τα μέλη (350) του συλλόγου μας αντιτίθεται στις μεθοδεύσεις της υπουργού ΥΠΕΚΑ κας Μπιρμπίλη όσο αφορά την αλλαγή του νόμου περί θήρας.
Γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι το νομοθετικό πλαίσιο περί θήρας στην Ελλάδα στο βαθμό που ήταν απαραίτητο έχει απόλυτα εκσυγχρονιστεί και εναρμονιστεί με τις διεθνείς συμβάσεις, οδηγίες, κανονισμούς και αποφάσεις τις ευρωπαϊκής ένωσης ενσωματώνοντας της στο εσωτερικό δίκαιο.
Εξάλλου στον δασικό κώδικα πέρα από τους σχετικούς νόμους υπάρχουν ειδικές εξουσιοδοτικές διατάξεις οι οποίες έδωσαν και δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης όλων εκείνων των παραμέτρων που αφορούν την αειφορική διαχείριση του φυσικού, ανανεώσιμου Πόρου που ονομάζεται θήραμα με βάση την αρχή της οικονομικότητας και προπαντός την αρχή της αειφορίας των καρπώσεων.
Σας καλούμε να πάρετε θέση απέναντι στους παρατρεχάμενους της Κας Υπουργού οι οποίοι θεωρούν ότι η προστασία της άγριας ζωής αρχίζει και τελειώνει με την απαγόρευση του κυνηγιού.
Η αλλαγή της νοοτροπίας των ελλήνων όσο αφορά την απαξίωση της πολιτικής ζωής είναι ένα γεγονός το οποίο δεν πρέπει να αγνοήσετε.
Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας
Θυμής Μιχάλης    Παντελέων Κώστας
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε ρε κανένα λαγό ζωντανό, έχετε το θράσος να διαμαρτύρεστε κιόλας δολοφόνοι…Βγάλτε τα ένστικτά σας αλλού και αφήστε τα ζωάκια ήσυχα.

  2. Ας μας πει ο 10:51 ποια απο τα θηραματα που επιτρεπετε η θηρευση τους απειλητε με αφανισμο.Η επαφη με την φυση απο αποσταση ή δια της αφης δημιουργη το συνδρομο της ελλειψης καιτης αγαπης που δεν γνωρισες.Η διαχειρηση καιη αειφορια της καρπωσης ειναι οροι που προφανως δεν γνωριζεις.Το κυνηγι ειναι διαχειριστικο μετρο.Η καρπωση των θηραματων αποτελει τον τοκο και σε καμια περιπτωση την μειωση του κεφαλαιου.Η χωροροκρατεια και ο βιοτοπος ειναι θεματα που ασφαλως πρεπει να μελετησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog