Με βάση το σχόλιο:

Η/Ο γκαιπελίσκος pomlapi πρέπει να τραβάει μεγάλο ζόρι με τον Μπάκο. Μεγάλος πόνος αδελφέ. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί είναι αντίθετος (η) και σε διαρκή προπαγάνδα εναντίον του. Ξέρω ότι τον κατηγορείς για την ήττα του Γκιώνη (και εγώ δεν ψήφισα Λογοθέτη), αλλά έλεος, καταντάς γραφικός (η).
Να αναφερω ορισμένα πραγματα που γνωρίζω για τον Γιώργο. Εδώ και 10 μήνες (από όσο γνωρίζω) είναι εκτός εργασίας με μόνη απασχόληση του την συμβουλευτική σε εταιρείες και την εκπαίδευση εταιρειών. Παρόλα αυτά, και παρά τις αντιθέσεις με τον δήμαρχο, έχει σεβαστεί τους 350 ανθρώπους που τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους και υπηρετεί τον δημόσιο βίο χωρίς να παίρνει 1 ευρώ για αντιμισθία ή αποζημίωση. Έχει κάνει 2 μελέτες και επιχειρησιακά σχέδια για τον τουρισμό χωρίς αποζημίωση ή συμμετοχή. Είναι κάθε μέρα στο δημαρχείο για να υποδέχεται τους δημότες με τα θέματα τους. Έχει κάνει 10 επισκέψεις σε Αθήνα και Τρίπολη με δικά του έξοδα. Ξεκίνησε μόνος του -εκβιάζοντας καταστάσεις- την προσπάθεια για τον εθελοντισμό. Μπορεί να μην τον γουστάρεις, αλλά γελοιοποιείσαι όταν προσπαθείς να ακυρώσεις τις προσπάθειες που κάνει χωρίς κόστος και εθελοντικά για τον τόπο. Καλό ή κακό θα δείξει. Αλλά η προσπάθεια είναι δεδομένη. Μακάρι να μπορούσα (όπως είχα κανονίσει) να τον έχω δίπλα μου.
Δημήτρης Γέρου
dgerou@yahoo.com

 o συμπολίτης μας  και  γνωστό  πολιτικό πρόσωπο ,κύριος Δημήτρης Α. Γέρου,επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε να επισημανθεί δημοσίως ότι ουδεμία σχέση έχει με την συγκεκριμένη ανάρτηση και η εν λόγω διαδικτυακή υπογραφή ( e-mail ,εν προκειμένω ),δεν είναι η δική του.