Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δήλωση Δημήτρη Α.Γέρου για σχόλιο στο Loutrakiblog,που δημιούργησε απορίες.

- Advertisement -

 Με βάση το σχόλιο:

Η/Ο γκαιπελίσκος pomlapi πρέπει να τραβάει μεγάλο ζόρι με τον Μπάκο. Μεγάλος πόνος αδελφέ. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί είναι αντίθετος (η) και σε διαρκή προπαγάνδα εναντίον του. Ξέρω ότι τον κατηγορείς για την ήττα του Γκιώνη (και εγώ δεν ψήφισα Λογοθέτη), αλλά έλεος, καταντάς γραφικός (η).
Να αναφερω ορισμένα πραγματα που γνωρίζω για τον Γιώργο. Εδώ και 10 μήνες (από όσο γνωρίζω) είναι εκτός εργασίας με μόνη απασχόληση του την συμβουλευτική σε εταιρείες και την εκπαίδευση εταιρειών. Παρόλα αυτά, και παρά τις αντιθέσεις με τον δήμαρχο, έχει σεβαστεί τους 350 ανθρώπους που τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους και υπηρετεί τον δημόσιο βίο χωρίς να παίρνει 1 ευρώ για αντιμισθία ή αποζημίωση. Έχει κάνει 2 μελέτες και επιχειρησιακά σχέδια για τον τουρισμό χωρίς αποζημίωση ή συμμετοχή. Είναι κάθε μέρα στο δημαρχείο για να υποδέχεται τους δημότες με τα θέματα τους. Έχει κάνει 10 επισκέψεις σε Αθήνα και Τρίπολη με δικά του έξοδα. Ξεκίνησε μόνος του -εκβιάζοντας καταστάσεις- την προσπάθεια για τον εθελοντισμό. Μπορεί να μην τον γουστάρεις, αλλά γελοιοποιείσαι όταν προσπαθείς να ακυρώσεις τις προσπάθειες που κάνει χωρίς κόστος και εθελοντικά για τον τόπο. Καλό ή κακό θα δείξει. Αλλά η προσπάθεια είναι δεδομένη. Μακάρι να μπορούσα (όπως είχα κανονίσει) να τον έχω δίπλα μου.
Δημήτρης Γέρου
dgerou@yahoo.com

 o συμπολίτης μας  και  γνωστό  πολιτικό πρόσωπο ,κύριος Δημήτρης Α. Γέρου,επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε να επισημανθεί δημοσίως ότι ουδεμία σχέση έχει με την συγκεκριμένη ανάρτηση και η εν λόγω διαδικτυακή υπογραφή ( e-mail ,εν προκειμένω ),δεν είναι η δική του.

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα ήθελα από την μεριά μου να ζητήσω από τον κύριο Γέρου συγγνώμη δημοσίως,επειδή ίσως δημιουργήθηκαν εντυπώσεις χωρίς να φταίει…εγώ είδα ένα σχόλιο με ένα e-mail σαν υπογραφή και θεώρησα ότι ισχύει,οπότε το ενέκρινα ,θεωρώντας ότι είνα ιεπώνυμο…αν δεν υπάρχει δόλος πίσω από αυτό το σχόλιο ,θα παρακαλούσα ο συγγραφέας του να δηλώσει όποια συνωνυμία , για αποφυγή παραξηγήσεων…ευχαριστώ,
    Άγγελος Βλάσσης

  2. Οφείλει ο γράφοντας του σχολίου κι εφόσον ήταν επώνυμο, να δώσει διευκρινήσεις.
    Αλλιώς θα αιωρούνται διάφορα στον αέρα.

  3. Αν δεν δοθούν εξηγήσεις από τον γράφοντα του σχολίου ας μας εξηγήσει ο κος Μπάκος που φαίνεται να τον γνωρίζει πολύ καλά.

  4. Εξ όσων γνωρίζω από τον Δημήτρη, αποκλείεται να έγραφε σχόλιο γενικά, πόσο μάλλον για άλλον και ειδικά για εμένα.
    Είναι ανόητο εντελώς να συσχετίζουν τον Δημήτρη με εμένα και ίσως εκ του πονηρού στημένο το σχόλιο για να δημιουργήσει τις γνωστές καταστάσεις εκμετάλλευσης. Δυστυχώς ο κάθε ένας μπορεί να γράφει ότι είναι ο Δαλάι Λάμα.
    Ούτως ή άλλως είτε εδώ ή στο Loutraki One, δεν έχω κρυφθεί ποτέ σε σχολιασμό. Όταν δεν μου αρέσει κάτι το λέω όπως και το αντίθετο. Όταν θέλω να την πω σε κάποιον θα την πω, όπως και το έχω κάνει επανηλλειμένως, τώρα θα κολλήσω. Για όσους δεν γνωρίζουν, το πιο εύκολο είναι να γράφεις είτε εμφανιζόμενος ως γράφων απο Αμερική ή από την διεύθυνση του δίπλα και με όποιο όνομα θέλει ο κάθε πικραμένος να βάλει. Μια επισκεψούλα σε 1-2 κατάλληλα sites και 7-10 λεπτά download χρόνος και έτοιμοι. Μην τσιμπάτε με τα πάντα. Σχόλια είναι.

    Γιώργος Μπάκος

  5. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΈΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΚΑΙΠΕΛΙΣΚΟ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΆΩ ΕΎΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΆΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΌΤΙ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΧΡΥΣΌΣ.ΈΝΑ ΕΥΧΆΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ Κ. ΓΈΡΟΥ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕ ΆΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ,ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΈΣ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΆΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗΜΈΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΉ ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑΣ !!!!!!!!

    pomlapi

  6. Έτσι απλά ? να μην τσιμπάμε στα σχόλια? Γιατί από τις 3,46 ώρα έως και τις 11,08 ώρα περίπου 7 ώρες δεν κάνατε την διευκρίνηση ? και τόσες λεπτομέρειες ? σχόλια είναι και αυτά?

  7. 12:16 μήπως επειδή ο κύριος Γέρου επικοινώνησε με τον ΜiFi, και ο ΜiFi με ενημέρωσε στην συνάντηση στην πλατεία ,όπου κάτσαμε μέχρι τις 21:30 και έκανα την ανάρτηση στις 22:22 (και κοίτα και την ώρα της ανάρτησης)…εντάξει με την απολογία μας ή θέλεις και ορό αλήθειας να περάσουμε ;;;

  8. 12.16 Δεν ζω για να διαψεύδω ή να επαληθεύω. Ούτε για να σε τροφοδοτώ με απόψεις, διευκρινίσεις και λεπτομέρειες. Και το κυριότερο, ούτε για να σε πείσω, καθότι αυτό είναι σαν την λερναία ύδρα. Συμφωνεί ένας και διαφωνούν δυο, και πολλές φορές γιατί έτσι πρέπει ή γιατί αυτό εκπροσωπούν. Για το τι έκανα τόσες ώρες, ε δεν θα σου δώσω και λογαριασμό, ούτε ζω κολλημένος σε μια οθόνη ή στο ψάχνω το παραμικρό.
    Είπα και ξεκαθάρισα ότι είναι απίθανο να έγραφε κάτι ο Δημήτρης για εμένα, ιδιαίτερα όταν γνωρίζω ότι δεν ασχολείται καν με σχολιασμούς γιατί είναι προσεκτικό. Ούτε θα με βάλετε στην διαδικασία της προπαγάνδας για να έχετε να λέτε.
    Άκου που ήμουν 7 ώρες. Λες και η ζωή μου είναι συνυφασμένη με το κόλλημα σου.

    Όσο για τον pomlapi, χαίρομαι που δεν "μασάει". Τα γραφόμενα του το αποδεικνύουν. Το έχω ξαναπεί, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε μεταξύ μας. Απλά ο ένας γράφει επώνυμα και κρίνεται ανώνυμα και ο άλλος απλά γράφει ανώνυμα. Τόσο απλά.

    Γιώργος Μπάκος

  9. ερωτήματα????
    – ποιες ακριβώς είναι οι καταστάσεις εκμετάλλευσης???
    – εννοεί ο κος Μπάκος ότι του την "έστησαν"???
    – αφού τον ξένισε η προέλευση του σχολίου γιατί δεν έκανε αναφορά επ´αυτού ???
    έγραψε σχόλιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση μετά το σχόλιο του υποτιθέμενου κου
    Γέρου.
    – γιατί προσπαθεί να πείσει ότι γράφει μόνο επώνυμα ???

  10. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΔΩ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΑΙΣΧΟΣ

  11. Η αληθεια ειναι οτι οι διαχειριστες μπορουν να δουν την ip των συγκεκριμενων σχολιων του Γερου και του Μπακου, εκτος και αν δεν το γνωριζουν που δεν το πιστευω.
    Ας το κανουν και αν θελουν ας μας εμημερωσουν.

  12. συγγνώμη,αλλά μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά…είχαμε πριν ανώνυμους…τώρα γεμίσαμε περίεργα επώνυμα στις υπογραφές και μάλιστα δύο ;;;…να κάτσω να κοιτάξω ip,για ποιόν λόγο ;;;…και γιατί μόνο τις συγκεκριμένες ;;;

  13. Καλημέρα Ελλάδα.
    I am Τσακ Νόρρις from USA.
    DON'T WORRY. Θα έρθω σύντομα ,καλεσμένος απο την ΚΥΠ, να εξιχνιάσω ip.
    Γεμίσατε "μαϊμού " σχολιαστές.
    Θέλω να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον pomlapi.
    Το "φακέλωμα" και η φίμωση ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα σε άλλες εποχές.
    Οι νοσταλγοί τους να πάνε από εκεί που 'ρθαν…….
    ΥΓ Διαθέτω μεγαλύτερα "cojones" από αυτούς που συχνά τα επικαλούνται

  14. ωχ μας πήρε χαμπάρι ο Chuck Norris, μαζευτείτε….
    ………..
    Monsieur le Président, mon petit garcon,
    είμαι ο Strauss (o scandaler) και θέλω να σου πω ότι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, να κοίτα εμένα και βγάλε συμπέρασμα.
    Σταμάτα τις μπούρδες γιατί μας έχουν γίνει croissant και εσένα σε δείχνει ο κόσμος και γελάει!!!
    d'accord???

  15. d'accord….d'accord…..merci beaucoup pour l'affichage……ή αλλιώς κατάλαβα και ευχαριστώ πολύ για την προβολή…να μη σου πω και με την τιμή να ασχολείστε μαζί μου ακόμα και σε στημένες προπαγάνδες (άκου petit garcon……δυο μέτρα άνθρωπος)

  16. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑ—-ΕΣ!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ; ΕΛΛΗΝΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…..

  17. Δουλευταρά και διανοούμενε 10:11 οι τοποθετήσεις είναι ανάλογες αυτών που έχεις απέναντι.
    Αν θες να κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση σε περιμένω.
    Θέσε εσύ τη βάση του διαλόγου και εγώ ακολουθώ.
    Αλήθεια εσύ είσαι αλλοδαπός ή απλά αυτοεξαιρείσαι από τα ελληνοκοπρόσκυλα??
    Διανοουμενίστικος τίτλος τα ελληνοκοπρόσκυλα.
    Πως σου ήρθε άραγε??
    Άσε ξέρω. Την ώρα που έκανες τη βαθυστόχαστη αυτοκριτική σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog