Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το μαύρο τους το χάλι έχουν οι δρόμοι στο Χαρβάτι Λουτρακίου

- Advertisement -

Το μαύρο τους το χάλι έχουν οι δρόμοι στο Χαρβάτι Λουτρακίου!!!

– Οι κάτοικοι φτάνουν ΜΟΝΟ με τα πόδια στο σπίτι τους και πάλι με δυσκολία!

Δείτε  την συνέχεια της ανάρτησης εδώ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε παιδια αμα θημαμε καλα αυτος ο δρομος ειναι που παμε απο το κατω καρβατι στο ανω χαρβατι…Αλλα οσο για το ανω χαρβατι που ολοι οι δρομοι ειναι σπαστιρες δεν εχουν αδικο….

  2. Αγαπητέ blogger.
    Νομίζω ότι κατάγεσαι από το Λουτράκι και εάν ναι δεν θα έπρεπε να κάνης τέτοιου είδους ατοπήματα,
    Δεν γνωρίζεις ότι η περιοχή για την οποία αναφέρεσαι και τα σπίτια στα οποία υποστηρίζεις το δίκιο είναι όλα εκτός σχεδίου και αυθαίρετα ?
    Δεν γνωρίζεις ότι οι φωτογραφίες τις οποίες προβάλεις μιλούν για ποτάμι και όχι για δρόμο ? Οι εκεί κάτοικοι πριν αγοράσουν οικόπεδα και πριν κτίσουν δεν ήξεραν που πάνε και που αγοράζουν ? Εσείς τώρα κύριε με ποιους είσαστε
    Με τους Δημότες η με τους λαθρο ετεροδημότες ?

  3. 9.45…εδώ κάνουν και συλλόγους και τρέχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι από πίσω τους για κανα ψηφουλάκι.Η άναρχη και παράνομη δόμηση.Ένα έγκλημα της γενιάς μας.Και αν συμβεί και καμιά φυσική καταστροφή θα φταίει το κράτος και ο δήμος.όχι η παρανομία μας που χτίσαμε σε ρέματα και δάση.

  4. ΚΑΛΆ ΤΑ ΛΈΤΕ ΡΕ ΛΕΒΈΝΤΕΣ ΗΘΙΚΟΛΌΓΟΙ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΉΡΕ Ο ΠΌΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΊΡΕΤΗ ΔΌΜΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΊΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΆΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΎΡΑ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ ΆΛΛΑ ΈΧΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ!!!!!
    1 ΑΠΌ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΌΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΙΚΌΠΕΔΑ ΜΉΠΩΣ ΑΠΌ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΤΕΣ?
    2 ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΆΦΟΥΣ ΈΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ?
    3 ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΟΛΆΒΟΙ ΤΟΥΣ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥ ΉΤΑΝ?
    4 ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΑΠΌ ΠΟΥ ΤΑ ΠΉΡΑΝ?
    5 ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΊΟ ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΤΌΤΕ?
    6 Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΤΌΤΕ?
    7 Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΤΌΤΕ ?
    8 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΗΜΌΣΙΟ ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΈΓΕΙ ΣΥΝΕΧΏΣ ΜΕ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΔΙΑΤΗΡΉΣΕΙΣ?
    9 ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΠΉΡΑΝ ΡΕΎΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΌ ΤΡΊΤΣΗ????
    ΌΤΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΆ ΘΑ ΔΗΤΕ ΌΤΙ ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΊΝΕ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΗΘΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΝΑ ΣΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΔΡΌΜΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΛΊΤΗΣ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ.

    @pomlapi@

  5. Συμφωνώ με τον παραπάνω μήπως η δημοτική αρχή τους απαξιεί επίτηδες?Από το 1979 μέχρι και σήμερα η δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτη!Για πιό λόγο η Νέα Πολιτεία έχει νερό και άλλες ανέσεις μήπως επειδή εκεί είναι φραγκάτοι ή αυτοί δεν είναι παράνομοι και αυθαίρετοι!!!Μέσα στο Λουτράκι δεν υπάρχουν ακόμα και σήμερα αυθαίρετα σπίτια και κτίσματα,στο δρόμο του Καζίνου δεν υπάρχουν παράνομα κτίσματα? Πίσω απο το γήπεδο και πίσω απο του Καραντάνη δεν είναι όλα παράνομα. Αφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους ,όσο για την φωτογραφία δεν είναι το ποτάμι το οποίο βρίσκεται τουλάχιστον 200 μέτρα παρακάτω !!!!Και ας μου πεί αυτός που βλέπει τον ευατό του δημότη οι άνθρωποι αυτοί που μένουν μόνιμα και αυτοί που παραθερίζουν το καλοκαίρι τα χρηματά τους που τα αφήνουν μήπως σε άλλη πόλη!!!

  6. Επειδή διαβάζω και εξοργίζομαι θα ήθελα να πω κάτι σε αυτούς τους αγνούς και αμόλυντους δημότες που πιστεύω προσωπικά ότι δεν έχουν πάει ποτέ στην συγκεκριμένη τοποθεσία !!
    1)Οι λαθροετεροδημότες όπως τους λέτε αγόρασαν το 1979 τα οικόπεδα με συμβόλαια καθόλα νόμιμα και όλα τα οικόπεδα ήταν περιφραγμένα και με δρόμους έστω και χωμάτινους !
    2)Όταν κάνανε τα συμβόλαια ιδιοκτησίας όλα σε συμβολαιογράφους του Λουτρακίου γιατί δεν τους είπε κάποιος ότι που πάτε ρε παιδιά αυτά που αγοράσατε είναι παράνομα !!!
    3)Η τότε αστυνομική αρχή γιατί δεν τους γκρέμιζε τα σπίτια την ώρα που τα χτίζανε και απλώς απλά πέρνανε το χαρτζιλίκη τους και κάνανε τα στραβά μάτια ?????
    4)Συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω που λέει για τα λεφτά που άφησαν σε εργολάβους μαγαζιά κλπ κλπ !
    5)Ξέρετε ότι αυτοί που μένουν μόνιμα στον οικισμό τα δικαιώματα τους τα έχουν μεταφέρει στο Λουτράκι οπότε δεν μιλάμε για λαθροετεροδημότες αλλά για δημότες !!
    6)Ξέρετε τι προσωπική δουλειά έχουν ρίξει από μόνοι τους ώστε να γίνει ο οικισμός καλύτερος παρά το κυνηγητό του Δήμου ??
    7)Η Νέα Πολιτεία που είναι εκτός σχεδίου πόλεως για πιο λόγο έχει νερό ???Μήπως όπως πολύ σωστά αναφέρει ο admin επειδή εκεί μένουν οι πλούσιοι και στο Άνω Χαρβάτι οι απλοί μεροκαματιάρηδες που ήθελαν να κάνουν ένα σπίτι με κόπους και στερήσεις ???Αυτοί δεν είναι παράνομοι με αυθαίρετα και λαθροετεροδημότες??
    8)Σας πείραξαν αυτοί οι άνθρωποι και όχι ότι σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των καταστημάτων του Λουτρακίου είναι σε κατοχή αλλοδαπών !!!
    9)Μιλάτε για το αν γίνει φυσική καταστροφή λόγω που χτίσανε σε δάσος ????Πιο δάσος ???Όταν πήρανε τα οικόπεδα δεν υπήρχε δάσος και το δάσος έχει κάποια μικρή απόσταση από τον οικισμό !!Σε 39 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και εύχομαι να μην γίνει ποτέ αλλά αν θα γίνει θα φταίνε αυτό και όχι ο δήμος που δεν τους δίνει νερό για να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε καταστροφή !!
    10) Το ποτάμι που λέτε από το Άνω Χαρβάτι απέχει τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο !!
    Αφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους,δεν ενόχλησαν ποτέ κανένα και ασχοληθείτε με άλλα πιο σοβαρά θέματα που έχει το Λουτράκι και ο δήμος του !!
    Δεν θα κουράσω άλλο αν και μπορώ να πω και άλλα παραδείγματα απλά ευχαριστώ πολύ το blog για την φιλοξενία !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog