Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρωτοφανές ξέσπασμα Λουτρακιώτη επιχειρηματία στο Δ.Σ. Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων!

- Advertisement -

Ο λόγος της αντίδρασης;Η άρνηση του Δημοτικού Συμβουλίου να επιτρέψει την εγκατάσταση τραπεζοκαθισμάτων από την επιχείρησή του στον πεζόδρομο της πλατείας του ΚΕΠ..Δείτε το βίντεο:



video

το βίντεο από politespiso

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδώ τα λόγια είναι περιττά….. πραγματικά κάποιοι πρέπει να ντραπούν….
    οι καρέκλες και τα εμπορεύματα στον κεντρικό είναι πιό πολλά από τους πεζούς και άρχισαν τις περικοπές από τον Γιώργο!!!
    επίσης κάποιοι σύμβουλοι έχουν καταστήματα εστίασης, δεν έπρεπε να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία;;

  2. pou mas katantisate reeeeeeeeeee! na parakalame gia ta autonoita!!!!!!!!!!!!!!! ta 3 trapezia xalane tin mostra tou Loutrakiou????????? pou einai ta ka8ara parka tou na pame ta paidia mas pou einai oi ka8ares paralies na kanoume mpanio??????????? mono gia filologies eiste oloi sas……prosaxte mono giati siko8ikame apo ton kanape mas!!!!!!!!!!!!!!!kai den 8a xerete apo pou na fugete!!!!sigoura 8a uparxoun ki alloi san to palikari…….

  3. Μόνο Γκιώνης,Πέρρας,Στάμου (αν δεν κάνω λάθος) στήριξαν τον Γιώργο ο οποίος δίκαια ξέσπασε.
    Δεν ήξεραν πως να το μαζέψουν και ο πρόεδρος του ΔΣ του είπε να ξανακάνει αίτηση
    Βγάλτε τα συμπεράσματά σας λοιπόν για το πως χειρίζονται τις υποθέσεις που αφορούν τους δημότες.

  4. sumfono apolitos file mou…den theloun anthropo na prokovi.oloi oi dopioi xeroyn to pedi pos xekinise apo to tipota ki dinei kathimerino agona mazi me ti guneka tou..oloi mera sto magazi.aftos einai protupo gia tin simerini neolea oti mono tapina ki skliri doulia ki xoris kataxrisis boreis na pas brosta..kai kapoii kurioi den to theloun.xafnika thimithikan tous nomous.ean ki afto pou yitise oti me ola ta nomima mesa .ala theloun kapioi prosopiki provoli oti sebontai to loutraki..afou ypirxe tileorasi ki dimosigrafoi…eno ypogia ginodai ola ta rousfetia.dropi tous

  5. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΝ ΝΤΙ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ??????ΝΤΡΟΠΗ

  6. ε μαλλον δεν επεσε η μιζουλα μωρε γι αυτο του αρνηθηκαν του παιδιου… συγχρονιστες μου εσεις που θα αλλαζατε τον τοπο… να χαρω εγω προοδο…. αμ γι αυτο το Λουτρακι καταντησε απο τα καλυτερα τουριστικα θερετρα στην ελλαδα σε ουραγο του τουρισμου και καρπαζοεισπακτορα ακομα και απο το βραχατι!

  7. ντροπη…ειναι απαραδεκτο σε τετοιες εποχες να μην αφηνουν κοσμο να δουλευει τιμια και σωστα…αυτο τους ενοχλησε..ειναι η δευτερη φορα που δεν αφηνουν ανθρωπο να δουλεψει…

  8. Προσπαθούν να μαζέψουν τη χθεσινοβράδυνη πατάτα τους ,κάνοντας σήμερα το πρωί πολιτική στα καφέ της πόλης.
    Αυτό είναι μικροπολιτική, κύριοι.
    Η εικόνα του κεντρικού δρόμου δεν θα αλλάξει απαγορέυοντας σε έναν μόνο επαγγελματία να βγάλει τραπεζοκαθίσματα.
    Αποφασίζετε με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
    Το διαφορετικό και το νέο δεν έρχεται πετυχαίνοντας εύκολους στόχους .
    Στα δύσκολα έχουμε απαιτήσεις..
    Εκεί μπορείτε??? Φρούδες ελπίδες …….

  9. Για μένα θα έπρεπε να απαγορεύονται στα πεζοδρόμια της Βενιζέλου να υπάρχουν τραπεζάκια. Είναι απαράδεκτο να μη χωράνε οι μαμάδες με τα καροτσάκια να περάσουν και οι άλλοι να πίνουν ξέγνοιαστα το καφεδάκι τους και την μπυρίτσα τους.
    Αν θέλουν να βγάζουν τραπεζάκια, ας πεζοδρομήσουν όλη τη Βενιζέλου και ας βγάλουν τραπέζια παντού, όπως έκανε ο Πνευματικός στην Κόρινθο. Τότε κανένας δεν θα μίλαγε και φαντάζομαι ότι το Δ.Σ θα έδινε εύκολα άδειες.
    Όλοι στην Κόρινθο γκρινιάζαμε αλλά τώρα μας αρέσει. Έτσι είμαστε οι Ελληνες.
    Για μένα καλά εκανε το Δ.Σ και δεν έδωσε άδεια για επιπλέον τραπέζια μπροστά στο ΚΕΠ. Καλώς ή κακώς είναι δημόσιο κτίριο και αλοίμονο αν έξω απ'αυτό υπάρχουν τραπέζια……Δεν έχει να κάνει με το ήθος και την εργατικότητα του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη, που ομολογουμένως είναι πολύ καλό παιδί.

  10. πρεπει να του δωσουν αδεια απο τη στιγμη που σε αλλους εχουν δωσει.
    βεβαια οκ.. ειναι μεσα στην πορτα του κεπ, αλλα ολοι πρεπει να ειναι ισοι.
    νομιζω παντως οτι τελικα θα δικαιωθει το παιδι.

    TaliBan

  11. 8.40…skepsou ligo prin grapseis…orismenoi sumvouloi pou katapsifisan to aitima tou giorgou exoun magazia me trapezakia pantou..k sigekrimena kapoioi ta exoun mes tin thalasa…mallon….limnothalasa….den xerw an ginomai katanoeitos….gia auto asto min tous stirizeis…prepei na ntrepontai orismenoi sto d.s.

  12. prepei i dimotiki arxh na ntrepetai as koitaxei alla magazia pou einai stin paralia kai tous pakistinous pou di8en mas apalaxe apo tous mikropolites me tin dimotiki astinomia pou pernaei 1 wra tin hmera kai meta gemizei i paralia kai den mporei na kanei vima o komsos kai meta tous allous!! krima pantws k. LOGO8ETI den moiazetai ontws me aytous eiste xeiroteroi !!!!

  13. Ο Δήμαρχος καλά θα κάνει να κλείσει το θερμοκήπιο που η προηγούμενη Δημοτική αρχή ονόμασε ΚΕΠ και αυτός εξακολουθεί να το διατηρεί σαν δημόσιο κτήριο που στεγάζει την πιο πολυσύχναστη υπηρεσία .

    Ας μεταφέρει την υπηρεσία σε άλλο κτήριο μέχρι να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

    Οι πολίτες και οι εργαζόμενοι δεν είναι ζαρζαβατικά για να τους τοποθετείς σε θερμοκήπιο ούτε ζώα να μη σε νοιάζει αν κρυώνουν , τους πέταξαν εκεί μέσα χωρίς τις στοιχειώδεις συνθήκες εργασίας και ασφάλειας μόνο και μόνο για να πουν ότι έφτιαξαν νέο κτίριο για το ΚΕΠ και την Δημοτική Αστυνομία .

    Η αστεία εικόνα με τα παλιά ηλεκτρικά καλοριφέρ τα αερόθερμα τους υπαλλήλους να τουρτουρίζουν και τις τεράστιες γυάλινες επιφάνειες πρέπει να είναι μοναδική στην Ελλάδα του 2011 ειδικά την μέρα που μπήκαν και τα νερά μέσα από τη βροχή .

    Έχουν περάσει κοντά 6 μήνες και το κτίριο-γιαπί δεν έχει ακόμα κανονικό ρεύμα δεν είχε θέρμανση δεν έχει κλιματισμό δεν έχει σκίαστρα , το χειμώνα κρύο το καλοκαίρι θα λειώνουν και τα γραφεία από τη ζέστη και τον ήλιο και οι ατέλειες στα ηλεκτρικά ελλοχεύουν κινδύνους .

    Ντροπή σε αυτούς που το παρέδωσαν γιαπί για λειτουργία μόνο και μόνο για να πουν ότι έκαναν εγκαίνια, ντροπή και σε αυτούς που ακόμα το διατηρούν σε λειτουργία όπως το παρέλαβαν και δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα για να το αποπερατώσουν.

    Κλείστε το, φτιάξτε το , και μετά παραδώστε το στους πολίτες και στους εργαζόμενους !

    Εκτέθηκαν οι προηγούμενοι – εκτίθεστε και σεις κύριε Λογοθέτη!

    Αν βάλετε και τραπεζοκαθίσματα όπως είναι τώρα , καλύτερα παραχωρήστε και το χώρο του ΚΕΠ στο παλικάρι να το χρησιμοποιεί για αποθήκη!

    Αν το κτίριο ήταν σωστό και με τα στόρια του και όχι σούργελο , πιστεύω κανέναν δεν θα πείραζε να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα μπροστά, τώρα όμως που είναι σαν γυάλα, αν κάθεται και ο κόσμος να χαζεύει το ενυδρείο με τα χρυσόψαρα θα είναι εικόνα μαγική, μες την ομορφιά !

    Ντροπή σας κύριε Γκιώνη που το παραδώσατε για λειτουργία!

    Ντροπή σας κύριε Λογοθέτη που το κρατάτε σε λειτουργία !

    Ντροπή για πόλη με τόσους επισκέπτες…!

    Στην πρώτη αναφορά μου για το ΚΕΠ , έγραψα ότι δικαιούσασταν πίστωση χρόνου, τώρα νομίζω ότι δεν έχετε καμία δικαιολογία κύριε Λογοθέτη και αφού το έχω ξεκινήσει σαν θέμα, παρά την απουσία μου λέω να μη το αφήσω…

    Αν δεν μπορείτε να το μετατρέψετε από θερμοκήπιο που είναι τώρα σε σωστό δημόσιο κτήριο , κλείστε το.

    Υπενθύμιση : Το κτίριο κόστισε (1.310.259,50) ευρώ .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  14. Ποιό ήταν το αίτημα του μαγαζάτορα ρε παιδιά να βάλει τραπεζάκια στο ΚΕΠ;
    Καλά να μας τρελλάνουν θέλουνε…;
    Το κακό βέβαια έχει ξεκινήσει από το τραπεζάκια έξω από το Δημαρχείο έτσι δεν είναι;

  15. κάτι πρέπει να γίνει και με τα μανάβικα επί της βενιζέλου που γίνεται ο κακός χαμός και ζητάς συγγνώμη απ'τα καρπούζια για να περάσεις. Άσε που τα πλακάκια ζέχνουν. Είναι απαράδεκτη όλη η κατάσταση επί της Βενιζέλου, με τα καθίσματα και τα ζαρζαβατικά. Και το γεγονός ότι κάποιοι ενοχλούν, δε σημαίνει ότι θα πρέπει από δω και πέρα να συνεχιστεί αυτό το χάλι.

  16. ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ!!! ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΙΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ ΓΙΟΥΥΥΥΧΑΑΑΑ…….

  17. are giorgaki που εφτασες να παρακαλας για το αυτονοητο?ο κ τσανας στην λιμνη που εχει καταλαβει ακομη και τα κοχηλια δεν ενοχλει? τρια τραπεζακια απο ενα νεο επιχειρηματια και δουλευταρα ?ντροπη καταντια το λουτρακι αδρανεια και λαθοσ κινησεις συνεχως !!!ολα καταρεουν και για καποιουσ που θα αντιδρασουν δεν εχω καμια κοματικη ταυτοτητα το εννοω αλλα αγαπω αυτον τον τοπο ειμαι 53 ετων και παμε απο ντο κακο στο χειροτερο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog