ΠΑΝΘΗΡΑΣ είπε…

Ο Δήμαρχος καλά θα κάνει να κλείσει το θερμοκήπιο που η προηγούμενη Δημοτική αρχή ονόμασε ΚΕΠ και αυτός εξακολουθεί να το διατηρεί σαν δημόσιο κτήριο που στεγάζει την πιο πολυσύχναστη υπηρεσία .

Ας μεταφέρει την υπηρεσία σε άλλο κτήριο μέχρι να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Οι πολίτες και οι εργαζόμενοι δεν είναι ζαρζαβατικά για να τους τοποθετείς σε θερμοκήπιο ούτε ζώα να μη σε νοιάζει αν κρυώνουν , τους πέταξαν εκεί μέσα χωρίς τις στοιχειώδεις συνθήκες εργασίας και ασφάλειας μόνο και μόνο για να πουν ότι έφτιαξαν νέο κτίριο για το ΚΕΠ και την Δημοτική Αστυνομία .

Η αστεία εικόνα με τα παλιά ηλεκτρικά καλοριφέρ τα αερόθερμα τους υπαλλήλους να τουρτουρίζουν και τις τεράστιες γυάλινες επιφάνειες πρέπει να είναι μοναδική στην Ελλάδα του 2011 ειδικά την μέρα που μπήκαν και τα νερά μέσα από τη βροχή .

Έχουν περάσει κοντά 6 μήνες και το κτίριο-γιαπί δεν έχει ακόμα κανονικό ρεύμα δεν είχε θέρμανση δεν έχει κλιματισμό δεν έχει σκίαστρα , το χειμώνα κρύο το καλοκαίρι θα λειώνουν και τα γραφεία από τη ζέστη και τον ήλιο και οι ατέλειες στα ηλεκτρικά ελλοχεύουν κινδύνους .

Ντροπή σε αυτούς που το παρέδωσαν γιαπί για λειτουργία μόνο και μόνο για να πουν ότι έκαναν εγκαίνια, ντροπή και σε αυτούς που ακόμα το διατηρούν σε λειτουργία όπως το παρέλαβαν και δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα για να το αποπερατώσουν.

Κλείστε το, φτιάξτε το , και μετά παραδώστε το στους πολίτες και στους εργαζόμενους !

Εκτέθηκαν οι προηγούμενοι – εκτίθεστε και σεις κύριε Λογοθέτη!

Αν βάλετε και τραπεζοκαθίσματα όπως είναι τώρα , καλύτερα παραχωρήστε και το χώρο του ΚΕΠ στο παλικάρι να το χρησιμοποιεί για αποθήκη!

Αν το κτίριο ήταν σωστό και με τα στόρια του και όχι σούργελο , πιστεύω κανέναν δεν θα πείραζε να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα μπροστά, τώρα όμως που είναι σαν γυάλα, αν κάθεται και ο κόσμος να χαζεύει το ενυδρείο με τα χρυσόψαρα θα είναι εικόνα μαγική, μες την ομορφιά !

Ντροπή σας κύριε Γκιώνη που το παραδώσατε για λειτουργία!

Ντροπή σας κύριε Λογοθέτη που το κρατάτε σε λειτουργία !

Ντροπή για πόλη με τόσους επισκέπτες…!

Στην πρώτη αναφορά μου για το ΚΕΠ , έγραψα ότι δικαιούσασταν πίστωση χρόνου, τώρα νομίζω ότι δεν έχετε καμία δικαιολογία κύριε Λογοθέτη και αφού το έχω ξεκινήσει σαν θέμα, παρά την απουσία μου λέω να μη το αφήσω…

Αν δεν μπορείτε να το μετατρέψετε από θερμοκήπιο που είναι τώρα σε σωστό δημόσιο κτήριο , κλείστε το.

Υπενθύμιση : Το κτίριο κόστισε (1.310.259,50) ευρώ .

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg