Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πάνθηρας για κτίριο του ΚΕΠ:Κλείστε το, φτιάξτε το , και μετά παραδώστε το στους πολίτες και στους εργαζόμενους !

- Advertisement -

ΠΑΝΘΗΡΑΣ είπε…

Ο Δήμαρχος καλά θα κάνει να κλείσει το θερμοκήπιο που η προηγούμενη Δημοτική αρχή ονόμασε ΚΕΠ και αυτός εξακολουθεί να το διατηρεί σαν δημόσιο κτήριο που στεγάζει την πιο πολυσύχναστη υπηρεσία .

Ας μεταφέρει την υπηρεσία σε άλλο κτήριο μέχρι να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Οι πολίτες και οι εργαζόμενοι δεν είναι ζαρζαβατικά για να τους τοποθετείς σε θερμοκήπιο ούτε ζώα να μη σε νοιάζει αν κρυώνουν , τους πέταξαν εκεί μέσα χωρίς τις στοιχειώδεις συνθήκες εργασίας και ασφάλειας μόνο και μόνο για να πουν ότι έφτιαξαν νέο κτίριο για το ΚΕΠ και την Δημοτική Αστυνομία .

Η αστεία εικόνα με τα παλιά ηλεκτρικά καλοριφέρ τα αερόθερμα τους υπαλλήλους να τουρτουρίζουν και τις τεράστιες γυάλινες επιφάνειες πρέπει να είναι μοναδική στην Ελλάδα του 2011 ειδικά την μέρα που μπήκαν και τα νερά μέσα από τη βροχή .

Έχουν περάσει κοντά 6 μήνες και το κτίριο-γιαπί δεν έχει ακόμα κανονικό ρεύμα δεν είχε θέρμανση δεν έχει κλιματισμό δεν έχει σκίαστρα , το χειμώνα κρύο το καλοκαίρι θα λειώνουν και τα γραφεία από τη ζέστη και τον ήλιο και οι ατέλειες στα ηλεκτρικά ελλοχεύουν κινδύνους .

Ντροπή σε αυτούς που το παρέδωσαν γιαπί για λειτουργία μόνο και μόνο για να πουν ότι έκαναν εγκαίνια, ντροπή και σε αυτούς που ακόμα το διατηρούν σε λειτουργία όπως το παρέλαβαν και δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα για να το αποπερατώσουν.

Κλείστε το, φτιάξτε το , και μετά παραδώστε το στους πολίτες και στους εργαζόμενους !

Εκτέθηκαν οι προηγούμενοι – εκτίθεστε και σεις κύριε Λογοθέτη!

Αν βάλετε και τραπεζοκαθίσματα όπως είναι τώρα , καλύτερα παραχωρήστε και το χώρο του ΚΕΠ στο παλικάρι να το χρησιμοποιεί για αποθήκη!

Αν το κτίριο ήταν σωστό και με τα στόρια του και όχι σούργελο , πιστεύω κανέναν δεν θα πείραζε να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα μπροστά, τώρα όμως που είναι σαν γυάλα, αν κάθεται και ο κόσμος να χαζεύει το ενυδρείο με τα χρυσόψαρα θα είναι εικόνα μαγική, μες την ομορφιά !

Ντροπή σας κύριε Γκιώνη που το παραδώσατε για λειτουργία!

Ντροπή σας κύριε Λογοθέτη που το κρατάτε σε λειτουργία !

Ντροπή για πόλη με τόσους επισκέπτες…!

Στην πρώτη αναφορά μου για το ΚΕΠ , έγραψα ότι δικαιούσασταν πίστωση χρόνου, τώρα νομίζω ότι δεν έχετε καμία δικαιολογία κύριε Λογοθέτη και αφού το έχω ξεκινήσει σαν θέμα, παρά την απουσία μου λέω να μη το αφήσω…

Αν δεν μπορείτε να το μετατρέψετε από θερμοκήπιο που είναι τώρα σε σωστό δημόσιο κτήριο , κλείστε το.

Υπενθύμιση : Το κτίριο κόστισε (1.310.259,50) ευρώ .

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

- Advertisement -

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. @1:39
    στους καιρούς που ζουμε και με αυτά που γράφεις σε ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ οτ είσαι ενας απο αυτους που θέλουν να πάρουν τα 15000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ….

    ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ 10000…
    "επιταγούλες των απόρων"… ΕΠΙΤΑΓΟΥΛΕΣ… ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ????
    ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ …
    ΚΑΤΕΒΑ …
    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!!

    δεν ειναι ΜΙΑ η ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛλΕΣ!!!

    Η ΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΣ … ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…
    (λιστα για τα τελευταία 5 χρόνια υπάρχει… για τα προηγούμενα ??? γιατι κατι μου λέει πως εσυ ξέρεις??)

    ΟΠΩς ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ….

    ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ…

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ …

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΔΗΜΟΥ – ΚΑΖΙΝΟ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!

    οταν η δημοτικοί "άρχοντες" δεν μπορουν να κάνουν σωστό και ΤΙΜΙΟ κουμαντο σε 100-200 ευρω πως θα κάνουν ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ???

    και στο ξαναλέω ΕΙΜΑΙ Ο ZUPERMAN και δεν εχω καμια σχέση με το παιδί που λες… πονηρούλι…

    Zuperman …

    υγ "Αυτός που τόλμησε λίγο..τον φάγανε." χαχαχα σε ευχαριστώ.. με εκανεσ να γελάσω!!!

  2. Zuperman και εγώ δεν πιστεύω ότι είσαι το "παιδί", αλλά βρε χριστιανέ μου το τράβηξες από τα μαλλιά και εσύ το θέμα!! αφού βλέπεις ότι ο Πάνθηρας την έχει δει νεομεσσίας που ήρθε εδώ να συνετήσει τους αμαρτωλούς, αλλά θα ασχοληθεί μόνο με μεγάλα κονδύλια τι τον ρωτάς και ξαναρωτάς για τις επιταγές? αν δεν έχει ψωμί ο λάος ας φάει παντεσπάνι που έλεγε και η Αντουανέττα!!!
    Αν κάποιος είχε μία σοβαρή απάντηση για τις επιταγές θα σου την είχε δώσει!!! (μου αρέσει πάντως η ανάρτησή σου στις 5:41)
    Θα συμφωνήσω και εγώ με τις προτάσεις του φίλου Ηλία και φυσικά με τον φίλο 1:39 για το πως θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις με το Καζίνο.

    υγ: κκ Blogers στο παρόν θέμα έχετε χάσει την μπάλα και ας μην μετρήσουμε τα φάουλ.

  3. @6:06

    δεν θα διαφωνήσω με κανένα όσον αφορά την αλλαγή σχέσεων με το καζινο…

    δεν μπορώ ομως με τιποτα να δεχτώ "ο σκοπος αγιαζει τα μέσα" στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε …

    Zuperman …

  4. Σου είχα ήδη απαντήσει , καλά σου είπε ο Άγγελος, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω πιο πολύ δυστυχώς δεν μπορώ , δεν θέλω να κάνω μόνο κουβέντα, έχω άποψη για αυτά που ρωτάς και να σαι σίγουρος ότι είναι ίδια με τη δική σου , αλλά δεν έχω στοιχεία ούτε ιδία διαπίστωση πλέον, δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να ασχοληθώ .

    Διάβασε λίγο με προσοχή τα παρακάτω αποσπάσματα από τα προηγούμενα σχόλια μου και θα καταλάβεις γιατί λέω ότι σου είχα ήδη απαντήσει .

    “…Μάθε ότι κυνηγάω τα πάντα αρκεί να ξέρω ότι υπάρχει σίγουρα παρανομία την οποία την διαπιστώνω και μόνος μου για να σιγουρευτώ…”

    “…Έχουν μείνει κάμποσοι ακόμα και πολλά θέματα που τρέχουν, έχω φύγει όμως όπως έχω πει, δυστυχώς δεν μπορώ να διαμορφώνω άποψη όπως θέλω εγώ και κατ΄ επέκταση δεν θέλω να γράφω ,αν προσέξατε επανήλθα λίγο με γενικότερα θέματα και λόγο συγκυριών. Το συγκεκριμένο θέμα το είχα ξεκινήσει όμως και το είχα σε εκκρεμότητα…”

    Για να θίξω ένα θέμα θέλω στοιχεία που θα τα διαπιστώσω ό ίδιος με τα μάτια μου και θα τα διασταυρώσω πριν γράψω, δεν είναι καθόλου εύκολο , για μια παλιότερη υπόθεση έψαχνα στο διαδίκτυο, στην Περιφέρεια και σε Υπουργείο κοντά τρεις εβδομάδες αν θυμάμαι καλά, για να βρω και το τελευταίο έγγραφο που έλειπε, πρέπει να κλειδώνω ότι βγάζω διαφορετικά δεν έχει το βάρος που θέλω η γραφή μου.

    Ίσως όμως υπάρχουν άλλοι που μπορεί να έχουν στοιχεία και να τεκμηριώσουν αυτά που ρωτάς ας το κάνουν, πρέπει να το κάνουν ή γνώμη μου, αν αυτό λέει κάτι .

    Μερικές φορές για κάποια θέματα δεν είχα στοιχεία αλλά είχα διαπιστώσει συμπεριφορές ο ίδιος προσωπικά για κάποιους , εκεί σε αυτές τις περιπτώσεις , είπα την «ΑΠΟΨΗ» μου και μόνο .

    Για μένα το θέμα της ανάρτησης έχει λήξει (έσπασα το ρεκόρ Άγγελε 🙂 ) για την ώρα… δεν έχει τελειώσει όμως …

    Ξαναστέλνω τον επίλογο, με λίγες λέξεις εκφράζει το σκεπτικό μου για τις αναρτήσεις και την δύναμη ενός blog ανεξάρτητου όπως το loutrakiblog ,διαβάστε τον σκεφτείτε τον και πράξτε όπως λέει η συνείδηση σας .

    "αν μπορέσω να ταρακουνήσω τους νέους και να αποδώσω ευθύνες στους παλιούς σαν μάθημα και για τους καινούργιους, θα έχω πετύχει αυτό που θέλω , πρέπει να μάθουν όλοι ότι όλα κάποια στιγμή βγαίνουν και έχουν μεγάλο κόστος , οπότε ας συνετιστούν"

    Υ.Γ.

    Η άποψη μου να σαι σίγουρος ότι είναι ίδια με τη δική σου στα θέματα που με ρωτάς .

    Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο μικρέ για την ώρα ,λυπάμαι…

    Κρατήστε το μυαλό σας καθαρό είναι πολύτιμο…

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  5. @TaliBan

    δεν μπορούν να πληρωθούν γιατι δεν τους αφήνει ο νόμος…

    οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα έκαναν αν ο νόμος το επετρεπε

    Zuperman …

  6. αγαπητε μου Ζuperman, το "αν", ειναι υποθετικο.
    η ουσια ειναι οτι κανουν τις δουλειες που κανουν, απο θεσεις "φωτια" ανευ μισθου.
    εμενα μιλαμε μου αρεσει πολυ αυτο, γιατι απο οτι κοβω ειναι απο τα ατομα που προσφερουν. (αποψη μου βεβαια).
    μι-φι, φχαριστω λεμε.
    να κανω κ αλλη μια ερωτηση?
    κατι ειχε πει ο νυν δημαρχος για καποιο ταμειο βοηθειας, η καπως ετσι που θα πηγαινε το 10% των αποδοχων απο τις αμοιβες τους.
    παιζει αυτο? για ειναι μουφα?

    TaliBan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog