Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάνθηρας για κτίριο του ΚΕΠ:Κλείστε το, φτιάξτε το , και μετά παραδώστε το στους πολίτες και στους εργαζόμενους !

- Advertisement -

ΠΑΝΘΗΡΑΣ είπε…

Ο Δήμαρχος καλά θα κάνει να κλείσει το θερμοκήπιο που η προηγούμενη Δημοτική αρχή ονόμασε ΚΕΠ και αυτός εξακολουθεί να το διατηρεί σαν δημόσιο κτήριο που στεγάζει την πιο πολυσύχναστη υπηρεσία .

Ας μεταφέρει την υπηρεσία σε άλλο κτήριο μέχρι να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Οι πολίτες και οι εργαζόμενοι δεν είναι ζαρζαβατικά για να τους τοποθετείς σε θερμοκήπιο ούτε ζώα να μη σε νοιάζει αν κρυώνουν , τους πέταξαν εκεί μέσα χωρίς τις στοιχειώδεις συνθήκες εργασίας και ασφάλειας μόνο και μόνο για να πουν ότι έφτιαξαν νέο κτίριο για το ΚΕΠ και την Δημοτική Αστυνομία .

Η αστεία εικόνα με τα παλιά ηλεκτρικά καλοριφέρ τα αερόθερμα τους υπαλλήλους να τουρτουρίζουν και τις τεράστιες γυάλινες επιφάνειες πρέπει να είναι μοναδική στην Ελλάδα του 2011 ειδικά την μέρα που μπήκαν και τα νερά μέσα από τη βροχή .

Έχουν περάσει κοντά 6 μήνες και το κτίριο-γιαπί δεν έχει ακόμα κανονικό ρεύμα δεν είχε θέρμανση δεν έχει κλιματισμό δεν έχει σκίαστρα , το χειμώνα κρύο το καλοκαίρι θα λειώνουν και τα γραφεία από τη ζέστη και τον ήλιο και οι ατέλειες στα ηλεκτρικά ελλοχεύουν κινδύνους .

Ντροπή σε αυτούς που το παρέδωσαν γιαπί για λειτουργία μόνο και μόνο για να πουν ότι έκαναν εγκαίνια, ντροπή και σε αυτούς που ακόμα το διατηρούν σε λειτουργία όπως το παρέλαβαν και δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα για να το αποπερατώσουν.

Κλείστε το, φτιάξτε το , και μετά παραδώστε το στους πολίτες και στους εργαζόμενους !

Εκτέθηκαν οι προηγούμενοι – εκτίθεστε και σεις κύριε Λογοθέτη!

Αν βάλετε και τραπεζοκαθίσματα όπως είναι τώρα , καλύτερα παραχωρήστε και το χώρο του ΚΕΠ στο παλικάρι να το χρησιμοποιεί για αποθήκη!

Αν το κτίριο ήταν σωστό και με τα στόρια του και όχι σούργελο , πιστεύω κανέναν δεν θα πείραζε να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα μπροστά, τώρα όμως που είναι σαν γυάλα, αν κάθεται και ο κόσμος να χαζεύει το ενυδρείο με τα χρυσόψαρα θα είναι εικόνα μαγική, μες την ομορφιά !

Ντροπή σας κύριε Γκιώνη που το παραδώσατε για λειτουργία!

Ντροπή σας κύριε Λογοθέτη που το κρατάτε σε λειτουργία !

Ντροπή για πόλη με τόσους επισκέπτες…!

Στην πρώτη αναφορά μου για το ΚΕΠ , έγραψα ότι δικαιούσασταν πίστωση χρόνου, τώρα νομίζω ότι δεν έχετε καμία δικαιολογία κύριε Λογοθέτη και αφού το έχω ξεκινήσει σαν θέμα, παρά την απουσία μου λέω να μη το αφήσω…

Αν δεν μπορείτε να το μετατρέψετε από θερμοκήπιο που είναι τώρα σε σωστό δημόσιο κτήριο , κλείστε το.

Υπενθύμιση : Το κτίριο κόστισε (1.310.259,50) ευρώ .

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

- Advertisement -

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα.
    Δεν θα μπορέσουν κάποιοι να αποδεχτούν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ότι δεν ήταν έτοιμο το κτήριο για μετεγκατάσταση του ΚΕΠ και των υπαλλήλων. Και αυτό βαρύνει την προηγούμενη Δημοτική Αρχή είτε το θέλουμε είτε όχι. Και η νέα την βαρύνει η αναλγησία όπως την περιγράφει ο Πάνθηρας.
    Και δυστυχώς αντί να κατεβάσουμε το κεφάλι και να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα ώστε να βρεθούν λύσεις ή λύση, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν την δεδομένη πραγματικότητα.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
    Δεν είναι το θέμα ποιός είναι υπεύθυνος αλλά ότι δεν αναγνωρίζουμε τα λάθη και δεν αναγνωρίζουμε τις ευθύνες όταν αναλογούν στις επιλογές μας.
    Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί. Είμαστε ο ΛΑΟΣ και όσο τρωγόμαστε μεταξύ μας τόσο χαρά τους δίνουμε στους ανάξιους ταγούς της πόλης μας.
    Ενωθείτε. Μην τους αφήνετε να σας κρατούν υποδουλωμένους κάτω από τα δικά τους πολιτικά όνειρα και την δική τους μισαλλοδοξία.
    Αντιδράστε και απελευθερωθείτε.
    Είναι κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι που διαχειρίζονται το μέλλον του τόπου μας, γιατί είναι καλά δικτυωμένοι καλά μέσα στους κομματικούς και συγγενικούς ιστούς της πόλης μας.
    Είναι κρίμα.
    Δεν υπάρχει ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΜΗΝ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

    Ο Εξωραϊστής.

  2. Ρε ,δεν ντρεποσαστε λιγακι που απο το πρωι μεχρι το βραδυ σταζετε χολη για τον Γκιωνη και συγκεκριμενα για το ΚΕΠ .Αν υπαρχουν καποιες παραλειψεις που δεν εχουν δρομολογηθει απο τους εργολαβους με ευθυνη δικια τους , ο Γκιωνης σας φταιει? Ο τωρινος δημαρχος τι κανει ? η' μηπως πρεπει να σας βαλουν και το χαλακι εισοδου ,για να γινουν ,που ορθως κατ εμε εγιναν τα εγκαινεια ?,
    Κ αι αφηστε τους χαρακτηρισμους περι θερμοκηπιου και αλλα εντυπωσιακα ,και δειτε πως εργαζεται ο κοσμος στον ιδωτικο τομεα ,και μετα μιλατε. Ας στειλει λοιπον ενα τεχνικο ο κ. Λογοθετης να τα διεκπαιρεωση ολα ,αλλιως ας ψηφιζατε τον Γκιωνη να σας τελειωνε.

    Τα χαλια μας δεν τα βλεπετε που το κολυμβητηριο θα καταντησει σαν τα ολυμπιακα ακινητα ,και ας αφησουν το ραδιο-αρβυλα οτι δεν πληροι ακομη τις προ.υ.ποθεσεις λειτουργειας γιατι γνωριζω απο πρωτο χερι πως δεν λειτουργει λογω ολιγοριας της δημοτικης αρχης.

    Και μην νομιζετε οτι τρωμε κουτοχορτο .

    Τωρα οσο για τα τραπεζοκαθισματα του ανθρωπου ,που παραλιγο να τον στειλουν με εγκεφαλικο ,θα επρεπε σε τετοιους χαλεπους καιρους ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ, αν υπαρχει ακομη τσιπα.

  3. Εμένα προσωπικά με τρελαίνει η πολλή φιλολογία χωρίς λόγο!!!
    και καθόσον η συγγραφή των σχολίων στα blogs ανήκει στον προφορικό λόγο, καλύτερα να λέμε 5 λόγια και σταράτα.
    Θα συμφωνήσω με τον φίλο 1:45, μας ζαλίσατε με το ΚΕΠ το εμπεδώσαμε, τα προβλήματα ας τα λύσει η τεχνική υπηρεσία, κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να βάλει λάστιχα στα παράθυρα να μην μπαίνει νερό πχ
    επίσης συμφωνώ ότι στον ιδιωτικό τομέα οι συνθήκες είναι πολλές φορές χειρότερες και εγώ αερόθερμο από το σπίτι έχω πάει στην δουλεία και δεν έγινε και τίποτα!!!
    τους εργαζόμενους που λυπάστε για στείλτε τους μια μέρα στου κακομοίρη του Di Giorgio, να δεις εκεί θερμοκήπιο!!!

  4. 1:45 δεν είμαι οπαδός κανενός για αυτό έχω καθαρό μυαλό, ακούω με δύο αυτιά, βλέπω με δύο μάτια και περιμένω στη γωνία το θήραμα μου , σε αντίθεση με σένα που προσπέρασες ότι θίγω και τον Λογοθέτη εκτός από τον αρχηγό σου τον Γκιώνη ο οποίος ακούει , βλέπει και λέει μόνο αυτά που τον συμφέρουν σαν και σένα .

    Μάθε ότι κυνηγάω τα πάντα αρκεί να ξέρω ότι υπάρχει σίγουρα παρανομία την οποία την διαπιστώνω και μόνος μου για να σιγουρευτώ .

    Το κτίριο κακώς λειτούργησε και κακώς λειτουργεί, είναι παράνομο , είτε σου αρέσει ή είτε δεν σου αρέσει .

    Πριν μιλήσει οποιοσδήποτε ας του θυμίσω ότι ποτέ δεν γράφω στη τύχη και ότι πάντα έχω πιο πολλά στοιχεία από αυτά που δίνω .

    Ή κλείστε το ή φτιάξτε το , το κτίριο του ΚΕΠ είναι απαράδεκτο να φιλοξενεί πολίτες, επισκέπτες και εργαζόμενους , δεν είναι κατάλληλο για να λειτουργεί !

    Σε λίγο θα έχει 45 βαθμούς ποιος θα αντέχει σε ένα γυάλινο κτίριο, το τονίζω γυάλινο όχι τούβλο, όχι τοίχος, ΓΥΑΛΙΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ, χωρίς κλιματισμό και στόρια θέλει πολύ μυαλό ?

    Το κτίριο είναι εκεί όποιος θέλει να με διαψεύσει ας πάει να το επισκεφθεί .

    Ρίξε λοιπόν εσύ ο αρχηγός σου και οι υπόλοιποι μια ματιά στο παρακάτω για να δούμε πόσο ράδιο αρβύλα είναι αυτά που έχω γράψει .

    Και όποιος πολίτης θέλει ας ζητήσει από το πρωτόκολλο του δήμου το έγγραφο του Δήμου προς το Υπουργείο για έγκριση και την ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Υπουργείου για την έγκριση της μεταστέγασης που έχει σταλεί στο Δήμο για το ΚΕΠ ,ΥΠΑΡΧΕΙ? Καθώς και από την τεχνική υπηρεσία τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρεί το κτίριο προκειμένου να λειτουργήσει σύμφωνα με την παρακάτω παράγραφο:

    «να τηρούνται οι προδιαγραφές στέγασης των δημοσίων υπηρεσιών για τη διασφάλιση των προβλεπόμενων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους και συνάθροισης κοινού για τους προσερχόμενους πολίτες».

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

    ΓΙΑ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ…

    «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.
    22 Φεβρουαρίου 2011, 7:00 πμ, Νέα – ειδήσεις.

    Αρνητικά απαντά ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ντόλιος, στη συστέγασητων Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών). Η σχετική εγκύκλιος αναφέρει συγκεκριμένα:

    «Κατόπιν έγγραφων και τηλεφωνικών ερωτημάτων που τίθενται από τις υπηρεσίες των ΟΤΑ Α’ βαθμού σχετικά με τη δυνατότητα μεταστέγασης των ΚΕΠ από ενοικιαζόμενο χώρο σε ιδιόκτητο χώρο στον οποίο λειτουργεί και άλλο ΚΕΠ του ιδίου φορέα με σκοπό την μείωση των δαπανών ενοικίου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, σας πληροφορούμε για τα εξής:

    Η πρόθεση μεταστέγασης ΚΕΠ σε ιδιόκτητους χώρους των οικείων ΟΤΑ ή σε χώρους με χαμηλότερο ενοίκιο, προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση των σχετικών δαπανών ενοικίου, είναι προφανώς εύλογη, προσαρμοσμένη στην ισχύουσα δημοσιονομική πολιτική και επομένως αποδεκτή.
    Οι μεταστεγάσεις όμως των ΚΕΠ οι οποίες πραγματοποιούνται κατόπιν ενημέρωσης και έγκρισης της υπηρεσίας μας

    (σχετική η ΔΟΛ ΚΕΠ ΔΟΛΚΕΠ/Φ.5/5/ 4028/ 14-2-2007 εγκύκλιος)

    και πέραν της ικανοποίησης του σκοπού της εξοικονόμησης πόρων πρέπει να εκπληρώνουν και το σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκαν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, δηλαδή την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

    Δηλαδή, πρέπει να λαμβάνεται πάντοτε μέριμνα ώστε, μέσω της μεταστέγασης του ΚΕΠ:
    -να επιτυγχάνεται ορθότερη γεωγραφική διασπορά των ΚΕΠ του οικείου Δήμου, προϋπόθεση, η οποία αποτελεί άλλωστε βασικό κριτήριο για τη σύσταση περισσότερων του ενός ΚΕΠ στον ίδιο ΟΤΑ και

    – να τηρούνται οι προδιαγραφές στέγασης των δημοσίων υπηρεσιών για τη διασφάλιση των προβλεπόμενων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους και συνάθροισης κοινού για τους προσερχόμενους πολίτες.

    Επομένως, δεν είναι επιτρεπτό οι οικείοι ΟΤΑ ούτε να συστεγάζουνστον ίδιο χώρο περισσότερα του ενός ΚΕΠ ή άλλη υπηρεσία του οικείου φορέα, ούτε να μεταστεγάζουν ΚΕΠ εντός του ίδιου κτηρίου που στεγάζει άλλο ΚΕΠ» .

  5. 6 επιταγές Χ 50 ευρω = 300 ευρω = ρεύμα 54 = αρκουδισιον…

    η παρανομία δεν κατάλαβα που είναι ???

    Zuperman …

    υγ 1 κατι μου λέει οτι κάποιος υποδύεται κάποιον …

  6. Εδώ , δεν τηρεί τις προδιαγραφές , δεν έχει ενημερώσει το Υπουργείο , δεν έχει πάρει έγκριση για την μεταστέγαση από το Υπουργείο .

    1)«να τηρούνται οι προδιαγραφές στέγασης των δημοσίων υπηρεσιών για τη διασφάλιση των προβλεπόμενων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους και συνάθροισης κοινού για τους προσερχόμενους πολίτες».

    2)Οι μεταστεγάσεις όμως των ΚΕΠ οι οποίες πραγματοποιούνται κατόπιν ενημέρωσης και έγκρισης της υπηρεσίας μας.

    (σχετική η ΔΟΛ ΚΕΠ ΔΟΛΚΕΠ/Φ.5/5/ 4028/ 14-2-2007 εγκύκλιος)

    Πέρα από αυτό όμως αφήστε τι γράφω εγώ , επισκεφτείτε το θερμοκήπιο, εκεί είναι.

    Και λέω για άλλη μια φορά η ευθύνη μοιράζεται και στις δυο Δημοτικές Αρχές πλέον .

  7. και που το ξέρουμε οτι δεν τηρει τις προδιαγραφές????
    υπάρχει έγραφο ???
    γιατι δεν το δημοσιοποιείς ???
    ξέρεις αν υπάρχει η όχι ενημέρωση και έγκριση της υπηρεσίας??? πές το με βεβαιότητα !!!
    εκτός αν απλά ρωτας …

    Zuperman …

    υγ1 6 επιταγές Χ 50 ευρω = 300 ευρω = ρεύμα 54 = αρκουδισιον…

    υγ 2 κατι μου λέει οτι κάποιος υποδύεται κάποιον …

  8. "όποιος πολίτης θέλει ας ζητήσει από το πρωτόκολλο του δήμου το έγγραφο του Δήμου προς το Υπουργείο για έγκριση και την ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Υπουργείου για την έγκριση της μεταστέγασης που έχει σταλεί στο Δήμο για το ΚΕΠ ,ΥΠΑΡΧΕΙ? Καθώς και από την τεχνική υπηρεσία τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρεί το κτίριο προκειμένου να λειτουργήσει"

    ζητήστε το …και θα μάθετε .

    Όταν ένα κτίριο λειτουργεί με εργοταξιακό ρεύμα 6 μήνες τώρα και δεν μπορεί να πάρει κανονικό , δεν έχει θέρμανση δεν έχει κλιματισμό, δεν έχει σκίαστρα και είναι όλο από γυαλί δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι δεν τηρεί τις προδιαγραφές λειτουργίας για να μη πω για το επικίνδυνο ανοιχτό φρεάτιο του ασανσέρ που ίσως είναι και η αιτία που δεν μπορεί να πάρει κανονικό ρεύμα . Επίσης κάτι ειπώθηκε για εργολάβους πιο πριν και ότι είναι δική τους ευθύνη , έχουν πληρωθεί οι εργολάβοι ?

    Νομίζω ότι ήδη έχω πει και έχω τεκμηριώσει αρκετά, το κτίριο κακώς δόθηκε για λειτουργία και κακώς λειτουργεί .

    ΄Η πρέπει να κλείσει ή να αποπερατωθεί άμεσα .

    θα πω κάτι απλό, με συνθήκες καύσωνα επισκέπτεται το κτίριο ένας ηλικιωμένος με αναπνευστικό βρίσκει ουρά αναγκάζεται να περιμένει, η συνέχεια δική σας …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  9. Πανθηρα ,εισαι εκτος τοπου και χρονου ,με την τοποθετηση σου .Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους δεν ημουν ουτε και θα ειμαι ποτε οπαδος κανενος, Μακρια απο εμενα αυτα ,αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι ο Γκιωνης υπηρξε ο πιο αξιολογος δημαρχος που περασε ποτε απο την πολη μας με τα οποια μικρα λαθη του .Εκτος αν εσυ διεκδικεις το αλαθητο .
    Την προηγουμενη Παρασκευη εξυπηρετηθηκα για προσωπικο μου θεμα απο το ΚΕΠ,και μετα πηγα για μπανιο ,αν και 31 βαθμους δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ,που το εχεις εσυ αναγαγει σε μειζον θεμα . Εαν εχεις υπ οψιν σου τα συγχρονα εργασιακα κτιρια καλυπτοντε σε μεγαλο μερος απο γυαλι ,τηρουμενων των περιβαλλοντολογικων συνθηκων για τους ενοικους του .Εαν υπαρχει καποια ελλειψης ας ασχοληθει η σημερινη δημοτικη αρχη ,να τα διεκπαιρεωση ,μια και δεν βλεπω να διαφοροποιηθει προς την κατευθυνση δημιουργιας νεων εργων .Δυστυχως δεν συνεχισε ο κ. Γκιωνης για να μην εχουμε τωρα κατι να λεμε.
    Τωρα για την ακαταλληλοτητα του κτιριου ,μια και εισαι γνωστης των εγγραφων που μπαινοβγαινουν στην Δημαρχεια ,εχεις ξεπερασει τον Αισωπο για να μην σου πω και των Μυτχαουζεν
    Η ενημερωση μου ειναι τελειως διαφορετικη ,ας σου απαντησουν αλλοι,δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου ,εισαι εμπαθης ,και οπως προαναφερες την στηνεις στην γωνια ,ενω εγω που και ασχολουμαι με τα κοινα ο,τι εχω να πω το λεω ευθαρσως στους ενδιαφερομενους συνομιλητες μου ,και δεν κριβομαι στις γωνιες .Την ανωνυμια μου την διατηρω ,για προσωπικους μου λογους ,μονο στο μπλοκ.

  10. στο ξαναλέω 6 επιταγές Χ 50 ευρω = 300 ευρω = ρεύμα 54 = αρκουδισιον…

    απάντηση ομως δεν έδωσες σε αυτά που σε ρώτησα..
    μου απαντας κάνοντας υποθέσεις…

    αυτο το θεωρείς τεκμηρίωση ???

    Zuperman …

    υγ 1 κατι μου λέει οτι κάποιος υποδύεται κάποιον …

  11. Διαψεύστε με εσείς δημοσιεύοντας το έγγραφο που έστειλαν στο Υπουργείο ΠΡΙΝ την μεταφορά , το έγγραφο της απάντησης – έγκρισης από το Υπουργείο προς τον Δήμο ΠΡΙΝ τη μεταφορά .

    Καθώς και βεβαίωση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου ΠΡΙΝ την μεταφορά που βεβαίωνε ότι το κτίριο είχε αποπερατωθεί και ήταν κατάλληλο για χρήση χωρίς καμιά εκκρεμότητα .

    Διαψεύστε με, δημοσιοποιήστε τα σε pdf και θα ζητήσω συγνώμη αν έθιξα τον πρώην Δήμαρχο άδικα .

    Απομυθοποιήστε με…

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  12. Έχει δίκιο ο Πάνθηρας πέρα για πέρα,εξάλλου το κύριο χαρακτηριστικό του και γι'αυτό είναι Ο ΠΑΝΘΗΡΑΣ είναι ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν και φυσικά ούτε πρόσκειται σε πρόσωπα και καταστάσεις.Είπαμε να μας δουλεύουν οι πολιτικοί αλλά όχι να κοροϊδεύομαστε και μεταξύ μας,θα λέμε τα καλά αλλά δεν θα κλείνουμε τα ματάκια μας στα σφάλματα και στα λάθη που έχουν γίνει.

  13. ΠΑΝΘΗΡΑ είναι βέβαιο ότι η ζούγκλα που μεγάλωσες δεν σου επέτρεψε να μάθεις ανάγνωση και γιαυτό δεν πρέπει κανένας να σε παρεξηγήσει…οι εγκύκλιοι δεν είναι μπανάνες….ΚΆΠΟΙΟς ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ

  14. Αυτός ο "ΠΑΝΘΗΡΑΣ" δυστυχός είναι ΜΑΙΜΟΥ…

    ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναεμφανιστεί ο original ΠΑΝΘΗΡΑΣ
    ο ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ "Απομυθοποιήστε με" ….

    ειναι πολύ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ο original ΠΑΝΘΗΡΑΣ …

    Zuperman …

  15. αλήθεια "πανθηρα",
    δεν διάβασα καμία αποψή σου για τις λιστες, τις επιταγές, τις "μετατάξεις" στην τουριστική, τους νομικους και ειδικούς συμβούλους…
    τις "διαγραφές" και παραιτήσεις …
    την ΔΙΚΕΠΑΘ!!!
    το ΣΔΟΕ!!!

    Zuperman …

    http://desmotivaciones.es/demots/201103/zuperman.jpg

  16. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ενώ στο αρχικό σχόλιο μου προσπάθησα να αποδώσω σκληρά αλλά δίκαια της ευθύνες και στις δύο δημοτικές αρχές στην κάθε μια με το μερίδιο που της αναλογεί, όπως σωστά αντιλήφθηκε ο «εξοραϊστής» και ο Μιχάλης , οι μόνοι που αντέδρασαν ήταν οι «οπαδοί» του Γκιώνη .

    Για την μετριοπαθή στάση της πλευράς Λογοθέτη μπορεί να συμβαίνουν τα εξής , ή όντως κατανοούν ότι έχουν καθυστερήσει και δικαιολογημένα τα άκουσαν ή δεν δίνουν σημασία στο τι γράφεται ή δεν ήθελαν να φθαρούν σε μια κόντρα .

    Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο , ίσως εδώ να ταιριάζει το ρητό «η σιωπή είναι χρυσός» αν τελικά ισχύει το πρώτο θα πω κάτι και ας καταλάβει όποιος μπορεί , ο κύριος Μπάκος είχε ένα βίντεο στο blog του , ήταν ένας Πάνθηρας που σκότωσε ένα θηλυκό Μπουπουϊνο , κάτω από την κοιλιά του Μπουμπουϊνου ήταν το μικρό του , το οποίο ο Πάνθηρας κατά παράδοξο το υιοθέτησε και το φρόντισε αντί να το σκοτώσει και αυτό , σε αυτή την ανάρτηση λοιπόν έκανα ένα σχόλιο, έγραψα ότι «δεν διάλεξα τυχαία το «ΠΑΝΘΗΡΑΣ»…

    Αν ισχύουν όμως τα άλλα δύο τότε ξεχάστε το παραπάνω βίντεο .

    Τώρα όσο αφορά την άλλη πλευρά , πρώτα θα δώσω μια συμβουλή και ας πάει χαμένη , φράσεις όπως :

    « Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους δεν ημουν ουτε και θα ειμαι ποτε οπαδος κανενος, Μακρια απο εμενα αυτα ,αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι ο Γκιωνης υπηρξε ο πιο αξιολογος δημαρχος που περασε ποτε απο την πολη μας».

    Καλύτερα ξαναδιαβάστε τες πριν τις γράψετε ακυρώνουν όλη την προσπάθεια.

    Τώρα όσο αφορά τα υπόλοιπα προκαλώ ανοιχτά όποιον έχει την υπογραφή του κύριου Μαυρογόνατου ότι το κτίριο ήταν τελειωμένο και ασφαλές και παραδόθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου νόμιμα για χρήση στο κοινό στα εγκαίνια, με το φρεάτιο του ασανσέρ να χάσκει και να το επισκέπτονται μανάδες με μικρά παιδιά, τα άλλα δεν τα αναφέρω καν , ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ .

    Επίσης όποιον έχει έγγραφο του Δήμου ΠΡΙΝ τα εγκαίνια το οποίο ενημέρωνε το Υπουργείο Εσωτερικών ότι το ΚΕΠ θα μεταφερθεί σε νέο κτίριο του Δήμου το οποίο ήταν αποπερατωμένο , νόμιμα παραδομένο και ασφαλές και τηρούσε τις προδιαγραφές στέγασης των δημοσίων υπηρεσιών για τη διασφάλιση των προβλεπόμενων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους και συνάθροισης κοινού για τους προσερχόμενους πολίτες, καθώς επίσης και την απάντηση-έγκριση του Υπουργείου ΠΡΙΝ τα εγκαίνια που συμφωνούσε στην μεταστέγαση του ΚΕΠ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ .

    Εγώ δεν τα έχω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν…διαψεύστε με .

    Επίσης να αναφέρω ότι είμαι ο κανονικός ΠΑΝΘΗΡΑΣ(R).

    Εγκυκλοπαιδικά και μόνο να αναφέρω δύο πραγματάκια ότι οι εγκύκλιοι είναι δημόσια έγγραφα και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση όπως και σε κάθε έγγραφο που δεν έχει χαρακτηρισθεί εμπιστευτικό ή απόρρητο , οι Πάνθηρες δεν τρώνε μπανάνες τρώνε όμως Μπαμπουίνους .

    Και τέλος με το «Απομυθοποιήστε με…» να πω ότι δεν έχει να κάνει με την ταπεινοφροσύνη μου,αυτοσαρκασμός είναι και το θυμήθηκα από τον Μιχάλη , έχει να κάνει όμως με μια πρόκληση που λέει , αν μπορείτε σβήστε με, απαξιώστε την γραφή μου, είναι μια ευκαιρία να ξεμπερδέψετε μια και καλή με το αγρίμι…

    Υ.Γ.1 Κλείστε το, φτιάξτε το , και μετά παραδώστε το στους πολίτες και στους εργαζόμενους ή φτιάξτε το άμεσα !

    Υ.Γ.2 Υπενθύμιση , το κτίριο κόστισε (1.310.259,50) ευρώ.

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  17. 12:18μμ και 1:10μμ,
    Πάτε καλά ρε;;;
    Νομίζετε ότι με αυτά που γράφετε θα γίνετε αρεστοί στους αναγνώστες;
    Τι να πω,,λυπάμαι πραγματικά..
    Πάω στο επόμενο σχόλιο για Ζούπερμαν..

  18. Όσον αφορά τον Zuperman,
    φίλε, κάπου 'ξέφυγες' στα σχόλιά σου, όσον αφορά τον Πάνθηρα.Σαν διαδικτυακός σχολιαστής είσαι από τις νέες αδυναμίες μου-είναι γνωστό αυτό-αλλά θέλω να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου γιατί ο Πάνθηρας είναι μαζί μας από την γέννησή μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τον προσβάλει!Αν το επιτρέπαμε αυτό τότε δεν θα είμαστε εδώ που είμαστε..καταλαβαίνεις τι εννοώ και ελπίζω τη επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός σε ότι γράφεις-που πιστεύω ότι θα το κάνεις..
    φιλικά μι.φι

  19. Πριν αρκετό καιρό ο mi.fi χαρακτήρισε τον πάνθηρα ως "μύθο" και "θρύλο".
    Εκείνος με την σειρά του δεν είχε αποδεχθεί τους χαρακτηρισμούς γιατί τους θεώρησε
    τραβηγμένους.
    Άρα εντελώς ανακόλουθο το "απομυθοποιήστε με" εκ μέρους του ( ακόμη και ως αυτοσαρκασμός ).
    Το να δημιουργηθεί ένας μύθος είναι πανεύκολο και πολλές φορές γίνεται για να επιτευχθεί κάποιος σκοπός….
    Τα επαναλαμβανόμενα " φεύγω" – "έρχομαι" του πάνθηρα και το συγκινητικό κλίμα που επικρατούσε με τους αποχαιρετισμούς ( 1η Οκτωβρίου, 1η Απριλίου ) καθώςκαι το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε προσωπικά του στοιχεία ( δεν απάντησε ποτέ σε απλή ερώτηση που του τέθηκε αν είναι λουτρακιώτης ) θεωρώ ότι βοήθησε πολύ στο να πορευτούν κάποιοι αναγνώστες – σχολιαστές όμορφα έχοντας τον συνοδοιπόρο.
    Δεν επιθυμώ να αφορίσω τις απόψεις -τοποθετήσεις του σε θέματα πολιτικοιδεολογικού περιεχομένου και εντέλει δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου.(πολλές φορές διαφωνούσα αλλά με είχε καλύψει ο σχολιαστής Ηλίας)
    Προβληματίστηκα έντονα όμως μετά τα τελευταία σχόλιά του και κάποιες εκφράσεις
    του όπως "περιμένω το θηράμά μου στη γωνία".
    Ένιωσα ότι έρχομαι αντιμέτωπος με το "θηρίο" πεσμένο στα τέσσερα.
    Ειλικρινά δεν προτίθεμαι να γίνω βορρά στις προθέσεις οποιουδήποτε….
    Το προφίλ του αμφισβητία της ταμπέλας των ηγετών,των κομματικών παραγόντων κτλ που έκτισε ο πάνθηρας για να προασπίσει την εικόνα του στους αναγνώστες, μήπως τελικά έρχεται σε αντίθεση με την προσωπικότητά του ,με τα αληθινά του πιστέυω?
    Το νόμισμα έχει δύο όψεις…κι αυτό γιατί ο λυτρωμένος,από τις ιδιότητες των "κακών",
    πάνθηρας μάλλον ξέφυγε λίγο της πρότυπης ,ουδέτερης στάσης του ,βάζοντας την ταμπέλα "οπαδοί " του Γκιώνη σε κάποιους σχολιαστές που τόλμησαν να εκφράσουν αντίθετη από τη δική του άποψη.
    Και δεν είναι η πρώτη φορά …
    Τον περασμένο Νοέμβριο,τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές του β' γύρου , ο ελεύθερος και ανεξάρτητος πάνθηρας ,αυτός που δεν θέλησε να επέμβει προεκλογικά υπέρ ή κατά
    κανενός υποψηφίου,οικειοποιώντας την αντικειμενικότητα θέλησε απλά να πει τη γνω μη του…
    Εξαπολύοντας βαρύτατες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς εναντίον του Γιώργου Γκιώνη.
    Έτσι λοιπόν λειτουργεί ο αδέκαστος κριτής πάνθηρας?
    Πόσο σίγουρος είσαι mi.fi ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν?
    Μας προκαλεί αν μπορούμε να τον σβήσουμε,να τον απαξιώσουμε κτλ.
    Εντελώς αλλαζονικό για έναν αμφισβητία της ταμπέλας των αυθεντιών.
    Πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί του.
    Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι όταν ανακαλύπτεις πόσο έξω έπεσες για τον μύθο σου
    αλλά η απομυθοποίηση πονάει τελικά μόνο αυτόν που έπλασε το μύθο ή αυτόν που εξυπηρετούσε ο μύθος…..

  20. Για όλη αυτή τη διαμάχη,από μένα μόνο μια προτροπή προς
    τα παιδιά του blog,μ ε ί ν ε τ ε ο υ δ έ τ ε ρ ο ι,
    με ότι αυτό συνεπάγεται για το καλό του blog, της ενημέρωσης και της επικοινωνίας μεταξύ των συνδημοτών σας/μας.
    Ηλίας

  21. @mi.fi

    δεν κατάλαβα ??? εβρισα κανεναν???

    δεν δέχομαι υποδείξεις απο κανέναν …

    εαν δεν αρέσουν αυτά που γράφω κόφτε τα ….

    @"πανθηρα"

    και σε ξαναρωτάω
    δεν διάβασα καμία αποψή σου για τις λιστες, τις επιταγές, τις "μετατάξεις" στην τουριστική, τους νομικους και ειδικούς συμβούλους…
    τις "διαγραφές" και παραιτήσεις …
    την ΔΙΚΕΠΑΘ!!!
    το ΣΔΟΕ!!!

    Zuperman …

  22. Διαβάζω προσεκτικά τα σχόλια σας για την άποψη του Πάνθηρα.
    Και ξαναδιαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Έκανε μια αναφορά στο ΚΕΠ και έκανε την διαπίστωση ότι δεν είναι ο καλύτερος χώρος εργασίας.
    Λέει ψέματα; Λέει αναλήθειες; Λέει ανακρίβειες;
    Τα έγραφα ή η αλληλογραφία δεν μας πείσει εάν είναι επαρκές το νέο κτίριο για ασφαλή εργασία ή όχι. Μπορούμε να το διαπιστώσουμε από μόνοι μας.
    Μόνο ένας ανέφερε ότι όλα είναι καλά. Οι υπόλοιποι έχουν να καταλογίσουν ευθύνες στο πρόσωπο του Πάνθηρα. Να τον απαξιώσουν και να τον διαβάλουν ώστε να απαξιωθεί ο λόγος του και η σκέψη του απέναντι στην δική σας.
    Ισως όμως θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί!!! Ρε συ… αυτός ο Πάνθηρας μήπως έχει δίκιο σε αυτό που αναφέρει για την ακαταλληλότητα του κτιρίου; Μήπως λέει αλήθεια για το κτίριο και την χρήση του;
    Όποιος έχει παει αντιλαμβάνεται ότι λέει αλήθεια. Όποιος γνωρίζει και θέλει να δει καθαρά τα πράγματα βλέπει ότι έχει δίκιο. Άλλωστε ρωτήστε και τα παιδιά εκεί… όλοι μας γνωστοί είναι. Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να μάθει κε των έσω τι συμβαίνει.
    Πάμε τώρα στις ευθύνες των πολιτικών προϊστάμενων του Δήμου, δηλαδή του Δημάρχου.
    Όταν ένα μαγαζί κάνει εγκαίνια δεν είναι έτοιμο σε όλα του για να λειτουργήσει με ασφάλεια και να διασφαλίσει στους εργαζομένους του συνθήκες ανθρώπινες και κατάλληλες για να εργαστούν;
    Προφανώς είναι ναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό γιατί είμαι σίγουρος ότι όσοι σκέφτονται πιο γρήγορα από εμένα θα πούν όχι.
    Εφόσον δεν συμβαίνει το παραπάνω δεν έχει την ευθύνη ο πολιτικός προϊστάμενος του Δήμου; Αυτός χρεώνεται την επιτυχία και αυτός την όποια αποτυχία.
    Όσοι υποστηρίζουν τον Γκιώνη…έκανε και αυτός λαθάκια.. όπως τα χρήματα της ΔΑΕΤ, με τον Ευαγγελάτο και την δυνατότητα του να ελεγχει την εφορία, την αστυνομία και όποια αρχή, με τους κολλητούς από το Απόπλους που έγιναν αντιδήμαρχοι και προϊστάμενοι μέσα στον Δήμο, να μηδενίσει την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, τα σκουπίδια ολης της ανατολικής Κορινθίας στο Λουτράκι, ομολογουμένως καλή σχέση με τους συνεταίρους μας σε βαθμό υποταγής, την οικειοποίηση των έργων του Κολυμβητηρίου, Υδροθεραπευτηρίου το μπάχαλο στα Δημοτικά Συμβούλια και άλλα πολλά…και όλα αυτά είναι λαθάκια.
    Να συμφωνήσω. Λαθάκια.
    Όμως την ίδια ευαισθησία δεν έχετε και με τους υπόλοιπους; Να πω ότι επειδή δεν είναι αρεστοί; Επειδή δεν είναι στην Παρέμβαση;Να ξανασυμφωνήσω.
    Όμως αυτό που μας οδηγεί;
    Τι κατάληξη μπορεί να έχει αυτός ο ατέρμονος τρόπος σκέψης; Πως θα μπορούμε να κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
    Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβετε ότι η όποια αναφορά σε πρόσωπα όπως ο Παύλου, ο Γκιώνης, ο Λογοθέτης είναι οι αδύναμοι κρίκοι του πολιτικού συστήματος. Προφανώς κάνουν λάθη.
    Θα το ξαναπώ ότι το πρόβλημα είναι ότι η πόλη μας δεν υπάρχουν αρκετοί ικανοί άνθρωποι και πρέπει να συνεργαστούμε μεταξύ μας. Πρέπει να ξεχωρίσουμε ως κοινωνία και μπορούμε να το κάνουμε. Και για να γίνει αυτό πρέπει να αφήσουμε την προσωπολατρία και να δούμε πως θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας. Δεν σας φτάνουν τα χάλια του Κράτους μας; Πρέπει αυτή την μιζέρια και την ανικανότητα της κεντρικής Διοίκησης να την μεταφέρουμε στον τόπο μας και εάν υπάρχει για κάποιους να την συντηρούμε για κομματικά οφέλη;
    ΣΥΝΈΧΕΙΑ….

  23. ΣΥΝΈΧΕΙΑ…
    Οι καλοί πολιτικοί άρχοντες για να δείξουν ότι μπορούν να παράγουν έργο χρειάζονται Συμβούλους με γνώση και με όρεξη για να προσφέρουν.
    Το ίδιο πρόβλημα είχε ο Παύλου βλέπε Πρωτοπαππά,Πρωτονοτάριος, Φάνης, Γεωργίου, Λόης, Μαστρογιάννης ο Γκιώνης είχε πρόβλημα με Μάρκελλο, Παπαθεοδώρου, Δρίτσα, Λόη, Γιαννούλη και παει λέγοντας.
    Το ίδιο και ο Λογοθέτης, με Δοσσαρά, με Στάμου ή με όποιον ακόμη προκύψει.
    Δική μας επιλογή είναι οι Σύμβουλοι αγαπητοί Φίλοι μου.
    Αλλά πρέπει να υπάρχει ομοψυχία. Κάτι που λείπει. Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τον Γιώργο από φίλο και από Δήμαρχο. Το ίδιο και με τον Κώστα ως άνθρωπο και ως Δήμαρχο.
    Ο ΠΆΝΘΗΡΑΣ μίλησε για τον Δήμαρχο το πριν και τον επόμενο.
    Και είχε δίκιο για την αμέλεια των πρώην αλλά και των νυν. Μην αρπάζεστε. Δείτε την αλήθεια και χτίστε.
    Μην γκρεμίζετε έτσι αβίαστα και χωρίς οίκτο την προσπάθεια όλων.

    Ο ΕΞωραιστής.

  24. ώρα να μπούμε στον χορό και άλλοι…….

    1) προς mi.fi : παράκληση και από εμένα να μείνετε ουδέτεροι και ειδικά όταν υπερασπίζεστε κάποιον που δεν είναι αμερόληπτος, γιατί εμείς δεν είμαστε πρόβατα και έχουμε αποδείξει ότι στα blog που δεν γουστάρουμε δεν βάζουμε και σχόλια.

    2) προς Πάνθηρα : σχετικά με την αμεροληψία σας με κάλυψε ο με την αυγή φίλος 4:53,
    δεν θα διαφωνήσω με τα στοιχεία που δημοσιοποιήσατε (δεν είμαι σε θέση άλλωστε) και ούτε προτίθεμαι να κάνω τέτοιου είδους έρευνα… την εμμονή σας δεν μπορώ να εξηγήσω!!!! ας δεχτούμε ότι κακώς το ΚΕΠ μετεγκαταστάθηκε, είναι το μόνο κτίριο που έχει κενό εγγράφων;;; προγενέστερα όλα τα κτίρια με την έναρξη της λειτουργίας τους είχαν τα πάντα;;;
    μήπως να λυπηθούμε όλοι μαζί τους υπαλλήλους του ΚΕΠ και να χειροκροτήσουμε που παιδάκια του δημοτικού κάνουν μάθημα σε container;;;
    νομίζετε ότι είναι πρόσφορο να αρχίσουμε να αναρτούμε εγκυκλίους;;; λύνεται έτσι κανένα πρόβλημα;;;
    και τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι σε εμμονές μόνο με λαϊκισμό μπορώ να απαντήσω, μήπως ο Γκιώνης δεν εκπλήρωσε κάποια υπόσχεσή του…..
    από την άλλη ο ΠΠ τι σας έκανε και δεν τον αγγίζετε καν;; όσο για τον Λογοθέτη μόλις εχθές τον πιάσατε στο στόμα σας….
    τρίψτε όσο θέλετε την γυαλιστερή σας κόμη Κε Πάνθηρα και φάτε όποιον θέλετε, εμένα δεν με συγκινείτε!!!

    Ταπεινά

    Chip 'n' Dale

  25. Κατ αρχήν να συμφωνήσω με τον Ηλία και τον «Chip 'n' Dale» ότι τα παιδιά του blog στο συγκεκριμένο θέμα θα έπρέπε να κρατήσουν ουδέτερη στάση , ευχαριστώ Μιχάλη ίσως έπρεπε να σε προλάβω νωρίτερα , δεν το σκέφτηκα συγνώμη .

    Ευχαριστώ τον Εξωραϊστή και για την πρόβλεψη που έκανε στο πρώτο σχόλιο και για τον ορθολογισμό του στο τελευταίο του σχόλιο, μου δίνει ελπίδα όπως πάντα.

    Για τους υπόλοιπους και τον Chip 'n' Dale θα επαναλάβω το έξης , είμαι απλά ένας ανώνυμος που αυτοαποκαλείται ΠΑΝΘΗΡΑΣ και γράφει σε ένα blog αν γράφω κουταμάρες δεν πείθω κανέναν , γιατί ανησυχείτε τόσο πολύ ?

    Υπενθύμιση :

    Έχω χτυπήσει τον Γκιώνη

    Έχω χτυπήσει τον Παύλου

    Έχω χτυπήσει τον Γέρου

    Έχω χτυπήσει τον Μπάκο (λίγο όμως επειδή είναι blogger):)

    Έχω χτυπήσει τον Λογοθέτη ( σε αυτήν την ανάρτηση , δεν φταίω εγώ αν δε το πήρατε χαμπάρι ).

    Συγνώμη αν ξέχασα κανέναν.

    Έχω χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ, δεν θυμάμαι καλά ίσως και την ΝΔ .

    ‘Εχω χτυπήσει τα αριστερά κόμματα .

    Τα μικρά δεν πρόλαβα αλλά μπορεί να γίνει κάποια στιγμή .

    Έχουν μείνει κάμποσοι ακόμα και πολλά θέματα που τρέχουν, έχω φύγει όμως όπως έχω πει, δυστυχώς δεν μπορώ να διαμορφώνω άποψη όπως θέλω εγώ και κατ΄ επέκταση δεν θέλω να γράφω ,αν προσέξατε επανήλθα λίγο με γενικότερα θέματα και λόγο συγκυριών. Το συγκεκριμένο θέμα το είχα ξεκινήσει όμως και το είχα σε εκκρεμότητα, δεν ήταν σωστό να το αφήσω, η αλήθεια είναι ότι αν δεν συνέβαινε αυτό με τα τραπεζοκαθίσματα μπορεί να μη γινόταν τώρα , κάποια στιγμή θα γινόταν όμως , αφού η δημοτική αρχή εξακολουθεί να δουλεύει με ρυθμούς χελώνας.

    Και επειδή πρέπει να πούμε και το δια ταύτα περιληπτικά, επαναλαμβάνω τα εγκαίνια έγιναν εσπευσμένα για προεκλογικούς λόγους και μόνο, σε ημιτελή έργο. Όσο και να χτυπιέται κάποιος αυτό δεν αλλάζεικαι επίσης η νέα Δημοτική αρχή είναι απελπιστικά αργή στις δράσεις της γενικά και αναποφάσιστη .

    Τα έγγραφα που μου ζητούσατε ότι το κτίριο ήταν αποπερατωμένο και έτοιμο για ασφαλή χρήση δεν υπήρχαν όταν εγκαινιάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία .

    Αλλά όπως είπε και ο Εξωραϊστής ματάκια έχει όλος ό κόσμος δεν χρειαζόταν έγγραφα και ιδιαίτερη εξυπνάδα να το καταλάβει κάποιος .

    Είπα ότι είχα να πω όποιος κατάλαβε κατάλαβε , ίσως να επανέλθω για το θέμα, την είδα εργολάβος τώρα, θέλω να το τελειώσω θα περιμένω όμως λίγο μη γίνει κάτι .

    Υ.Γ.
    1)Φτιάξτε το ή κλείστε το , γιατί αν συμβεί τίποτα δεν θα έχετε που να κρυφτείτε .

    2)Το κτίριο κόστισε (1.310.259,50) ευρώ.

    3)εγκαίνια τα [engénia] Ο40 : α.η επίσημη τελετή που γίνεται με την ευκαιρία της αποπεράτωσης και της παράδοσης για χρήση ενός τεχνικού έργου.

    Πηγή: http://www.greek-language.gr

    4) Όσοι έχετε παρωπίδες και μυαλό οπαδού όπου και να ανήκετε δεν είστε αντικειμενικοί φαίνεστε και αντί για καλό κάνετε κακό σε αυτόν που στηρίζετε , δεν πείθετε , γνώμη μου, εσείς κάντε ότι θέλετε φυσικά .

    5) Κανείς δεν ξέρει ποιος είμαι , «μη ζητάτε ποτέ από ένα μασκοφόρο να βγάλει τη μάσκα του» και όπως είπα και πιο πάνω αν γράφω κουταμάρες, τι σκάτε ? Ποιόν επηρεάζω ? Κανέναν …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  26. @"πανθηρα"

    και σε ξαναρωτάω
    δεν διάβασα καμία αποψή σου για τις λιστες, τις επιταγές, τις "μετατάξεις" στην τουριστική, τους νομικους και ειδικούς συμβούλους…
    τις "διαγραφές" και παραιτήσεις …
    την ΔΙΚΕΠΑΘ!!!
    το ΣΔΟΕ!!!

    Zuperman …

  27. Συμφωνώ απόλυτα με τον Εξωραϊστή "λαθάκια" όπως του γκιώνη που έκανε τα ίδια με κουμπάρους κλπ , έτσι και ο Παύλου και ο Λογοθέτης και ο Γκιώνης

    ξεκόλλα , εκεί είναι το θέμα ή ότι πρέπει επιτέλους ο κόσμος να μην είναι οπαδός και να μη βλέπει μόνο ότι θέλει , εσύ πχ δεν είδες καθόλου ότι τα χωσα στον Λογοθέτη στην ανάρτηση είδες μόνο ότι σου έθιξα τον αρχηγό , ξεκολλάτε ! αν δεν τα γράφω καλά εγώ διάβασε και ξαναδιάβασε του Εξωραϊστή με καλύπτει απόλυτα !!!

  28. @"πανθηρα"

    και σε ξαναρωτάω και θα ξαναρωτάω μέχρι να απαντήσεις η να με διώξουν από εδώ

    δεν διάβασα καμία αποψή σου για τις λιστες, τις επιταγές, τις "μετατάξεις" στην τουριστική, τους νομικους και ειδικούς συμβούλους…
    τις "διαγραφές" και παραιτήσεις …
    την ΔΙΚΕΠΑΘ!!!
    το ΣΔΟΕ!!!
    το "νέο πνευματικό"!!!

    Zuperman …

    υγ 1 είμαι ο Zuperman οποτε είναι αδύνατον να έχω αρχηγό…
    υγ 2 ειμαι οπαδός και μάλιστα φανατικός της BARCA και κανενός αλλουνού…

  29. Διάβασα και εγώ όπως και οι υπόλοιποι σχολιαστές με
    αρκετή προσοχή κ την άποψη του Πάνθηρα και τις απόψεις
    που αντιπαρατίθενται.
    Θέλω να επισημάνω ότι ο Πάνθηρας στην κριτική του ήταν
    αρκετά σκληρός με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή,και
    καλά έκανε (ο εγωκεντρισμός του κ.Γκιώνη αμαύρωσε το
    έργο του και του στέρησε την επανεκλογή του),αλλά σε
    μερικά σημεία είναι και άδικος.Ο Πάνθηρας είναι αρκετά
    οξύνους άνθρωπος καταλαβαίνει τι λέω.

    Κανένας μας δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δήμος έχει συνέχεια,και το να ασχολούμαστε με τα κατορθώματα του
    και τις παραλήψεις του κάθε πρώην είναι κατά τη γνώμη
    μου ότι χειρότερο.
    Και δυστυχώς και η νέα Δημοτική αρχή ακολουθεί την
    πεπατημένη.Προσπαθεί να αναδειχθεί στηριζόμενη στα
    λάθη και τις παραλήψεις των άλλων.Ας ρίξει πρώτα μια
    μυστριά λάσπη στον τοίχο ώστε να μας δέιξει ότι μπορεί
    να το κάνει,και μετά ας κρίνει τους προκατόχους της
    με βάση το δικό της έργο.

    Στο συγκεκριμένο χώρο του ΚΕΠ θα πρότεινα στον κ.Αντιδήμαρχο επί της καθαριότητος,αντί να σακατεύει
    τα δέντρα (χώρος πευματικού κέντρου),να φυτέψει στον
    περίβολο του ΚΕΠ,ή δύο λεύκες ή δύο πλατάνια,ώστε
    όταν μεγαλώσουν, στα σίγουρα το καλοκαίρι θα ρίχουν
    τη θερμοκρασία στο χώρο του κτηρίου κατά 3-4 βαθμούς.
    Για τα υπόλοιπα σε πάρα πολλά σημεία με έχουν καλυψει
    ο 4:53,ο "εξοραϊστής και ο chip `n` Dale.
    Ηλίας

  30. ΕΠΙΛΟΓΟΣ.

    "αν μπορέσω να ταρακουνήσω τους νέους και να αποδώσω ευθύνες στους παλιούς σαν μάθημα και για τους καινούργιους, θα έχω πετύχει αυτό που θέλω , πρέπει να μάθουν όλοι ότι όλα κάποια στιγμή βγαίνουν και έχουν μεγάλο κόστος , οπότε ας συνετιστούν"

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  31. @"πανθηρα"

    και σε ξαναρωτάω και θα ξαναρωτάω μέχρι να απαντήσεις η να με διώξουν από εδώ

    δεν διάβασα καμία αποψή σου για τις λιστες, τις επιταγές, τις "μετατάξεις" στην τουριστική, τους νομικους και ειδικούς συμβούλους…
    τις "διαγραφές" και παραιτήσεις …
    την ΔΙΚΕΠΑΘ!!!
    το ΣΔΟΕ!!!
    το "νέο πνευματικό"!!!

    Zuperman …

  32. Δεν σε διώχνει κανένας ρε Ζuperman,τι λόγια είναι αυτά;;Μην αγχώνεσαι όμως, κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα απαντηθούν τα ερωτήματά σου από τον Πάνθηρα αλλά μήπως το έχεις ''κουράσει'' λίγο με τις επίμονες ερωτήσεις σου;Οι εξελίξεις τρέχουν και εσύ έχεις κολλήσει αρκετές μέρες εδώ ρε φίλε,έχουμε και άλλα καυτά θέματα.

  33. Αααα Ζuperman η φωτογραφία σου είναι πολύ επιτυχημένη και με νόημα,άκου was here,,,καμμένη γη αφήνεις από κει που περνάς,,χαχαχχα.

  34. @"πανθηρα"

    και σε ξαναρωτάω και θα ξαναρωτάω μέχρι να απαντήσεις η να με διώξουν από εδώ

    δεν διάβασα καμία αποψή σου για τις λιστες, τις επιταγές, τις "μετατάξεις" στην τουριστική, τους νομικους και ειδικούς συμβούλους…
    τις "διαγραφές" και παραιτήσεις …
    την ΔΙΚΕΠΑΘ!!!
    το ΣΔΟΕ!!!
    το "νέο πνευματικό"!!!

    Zuperman …

  35. @mi.fi

    οι ερωτήσεις που κάνω ειναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ…

    για τους απεργους πείνας βλέπε ΔΙΚΕΠΑΘ!!!

    Zuperman …

    υγ 1 πάμε κόντρα στην ηλικία ???
    υγ 2 είσαι πολύ μικρό ρε γατάκι για να ξέρεις να ψεκάζεις με φλιτ >:P

  36. φίλε Zuperman,από όσα έχω δει,είσαι αρνητικά προσκείμενος προς την καινούρια δημοτική αρχή (δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψη του)…θέτεις μονίμως κάποια ερωτήματα στο blog,τα οποία απευθύνεις προς ποιόν πράγματι ;;;…στον Πάνθηρα,που ΑΔΙΚΑ του προσάπτεις την ρετσινιά του φιλικά προσκείμενου στην καινούρια δημοτική αρψή,από όσο έχω δει στα λεγόμενα σου…επειδή μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου,αλλά είσαι σχετικά καινούριος στο blog,θα σου σύστηνα να προσέξεις ,γιατί οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις κουράζουν τον αναγνώστη και ειδικά ,όταν απευθύνονται σε άτομα που έχουν δείξει με την στάση τους ότι τιμούν και με το παραπάνω το Loutrakiblog…κανείς δεν σου κάνει συστάσεις,κανείς δεν προσπαθεί να σε νουθετήσει,όλοι μιά παρέα είμαστε εδώ (ίσως να το είδες,αν ήσουν στην συγκέντρωση της Κυριακής),αλλά θα σε παρακαλούσα να μην το πηγαίνεις σε προσωπικό επίπεδο,γιατί στην τελική,χάνεις το δίκιο σου…άλλωστε,ο καθένας έχει την άποψη του και δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά λες και είναι εκπρόσωπος τύπου της κάθε παράταξης…και να είσαι σίγουρος,ότι αν απευθύνεις τις ερωτήσεις σου με τον κατάλληλο τρόπο,ο Πάνθηρας θα σου απαντήσει και με αποδείξεις…πάντα φιλικά…a.v.

  37. @av
    οταν βλέπεις ότι κάποιος έχει απόψη για ενα θέμα οπως το 54, το οποιο είναι κατα την γνώμη μου πολύ δύσκολη και "τεχνικη" περιπτωση, περίμενεις να έχει αποψη και για τα υπόλοιπα σοβαρα δρώμενα του δήμου…

    δεν νομίζω να ΕΙΠΑ οτι ο πανθηρας ειναι φιλακά προσκείμενος στην δημοτικη αρψ(χ)ή…(μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι! 😉 )

    απλά και εγω απαντήσεις ψάχνω… και απόψεις σε "καφτα" θέματα-ερωτήματα που δυστυχώς(αποψή μου πάντα) δεν βλέπω να ενδιαφέρουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ σχολιαστή …

    αντιθέτως βλεπω να ασχολούμαστε με "δυσκολα" θεματα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα…

    ο κόσμος εχει κουραστεί να ακουει – διαβάζει μεγαλες "πολιτικές" τοποθετήσεις – αναλύσεις…

    ο κοσμος θέλει συντομες και σταρατες απόψεις και προτάσεις… δεν θέλει να διαβάζει εκθέσεις ιδεών οπως αυτό που κάνω εγω τωρα…

    και ξαναλέω ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ…

    αλλα δεν είναι λίγο παράξενο να έχεις απόψη για το 54, χώρις κατα την γνώμη μου στοιχεία, και να μην έχεις άποψη για τις λιστες, τις επιταγές, τις "μετατάξεις" στην τουριστική, τους νομικους και ειδικούς συμβούλους…
    τις "διαγραφές" και παραιτήσεις …
    την ΔΙΚΕΠΑΘ!!!
    το ΣΔΟΕ!!!
    το "νέο πνευματικό"!!!

    Zuperman …

    υγ 1 περιμένω με ανυπομονησία τις απόψεις των φίλων σχολιαστών για κάποιο η κάποια απο τα παραπανω θεματα…

    υγ 2 θα ήθελα και την δική σου απόψη εκτιμηση προσδοκία av για το "νεο πνευματικο" και τα μέλη που το απαρτίζουν…

  38. Τον κάνατε θεό τον παναγιωτάκη και νομίζει ότι πίσω από το κόκκινο σώβρακο θα δείξει την δύναμη του. Γελοιοποιει καθημερινά τον εαυτό του.
    Καλά κάνεις και του ανοίγεις τα μάτια αλλά αυτα είναι καλυμμένα με παρωπίδες.
    Δεν ασχολείται κανείς με τον zuperman.
    Άλλωστε όπως είναι ελεύθερος να ρωτάει και εμείς είμαστε ελεύθεροι να μην απαντάμε φίλε av.
    Τις απαντήσεις εν τέλη στον άπορο παναγιωτάκη να ρωτήσει.
    Μην σκατώνεις μια συζήτηση ουσίας με ηλίθιο τρόπο zuperman.

  39. Zuperman,ο Πανθηρας έχει εξηγήσει ότι δεν μένει πλέον στο Λουτράκι,πράγμα που να του επιτρέπει να έχει τις προσβάσεις και τις πηγές που είχε (ο νοών νοείτω…ελπίζω να το έθεσα σωστά,Πάνθηρα)…και να ξέρεις ότι είναι ο μόνος που μιλάει ΠΑΝΤΑ με στοιχεία και δεν πολυλογεί (αυτό που έχει κάνει τώρα,είναι ρεκόρ για το Loutrakiblog ,τόσες αναρτήσεις μαζεμένες…πάντα είναι ολιγόλογος και περιεκτικός)…όσο για αυτό που με ρωτάς για το Πνευματικό,έχω να πω ότι θα κριθούν από το έργο τους (σου είπα,εδώ μέσα οφείλω να κρατάω ουδέτερη στάση…ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω το Loutrakiblog,για να περάσω την άποψη μου ή να την εκφράσω…εννοώ,την πολιτική μου άποψη…)…κατ'ιδίαν,έλα την Κυριακή στην συνάντηση της πλατείας , να σου πώ ό,τι θέλεις…θα χαρώ να μιλήσουμε και γενικώς…και η ανωνυμία σου θα παραμείνει,αυτό το υπόσχομαι δημοσίως…

  40. @9:08
    μηπώς εσύ ξέρεις τον μισθμό των "νέων" συμβούλων ???

    @av
    για το πνευματικό με κάλυψες πλήρωςς!!!
    δεν χρειάζετε να σε ρωτήσω από κοντά γιατι τις απαντήσεις σε αυτά πού ρωτάω δεν τις θέλω για να "ευχαριστήσω το εγώ μου" αλλα, για να δανειστώ και μια φράση του "πάνθηρα"

    "πρέπει να μάθουν όλοι ότι όλα κάποια στιγμή βγαίνουν και έχουν μεγάλο κόστος , οπότε ας συνετιστούν"

    Zuperman …

    υγ 1 οι απορίες σου θα λυθούν σύντομα…

  41. αχ βρε av μου αχ βρε av μου …

    σε έχουμε ζαλίσει…
    για τους "νέους συμβούλους" της τουριστικής βρε τζουτζουκο μου…

    Zuperman …

  42. a.v. ο zuperman δεν εννοεί τους συμμετέχοντες σε συμβούλια νομικών προσώπων( Πνευματικό κτλ).
    Εννοεί τους συμβούλους ( δικηγόρους-οικονομολόγους) στην τουριστική ΑΕ.
    Εγώ με τη σειρά μου θα προσθέσω στην ερώτηση προς τον 9:08 μήπως ξέρει να μας πει τον αριθμό τους και την προέλευσή τους??
    Είναι ντόπια μυαλά??
    Και του δίνω μια συμβουλή ας κόψει το παραμύθι με τον Παναγιωτάκη (όπως τον αποκαλεί).
    Ο κος Λογοθέτης τον είχε στο προεκλογικό του γραφείο.
    Μην τον απαξιώνουν τώρα γιατί έτσι απαξιώνουν και τους εαυτούς τους.
    Οι επικοινωνιολόγοι τους έκοψαν τα μαθήματα και αναλώνονται στις ίδιες εκφράσεις που πρωτόμαθαν…..

  43. Το κόστος zuperman δεν είναι το οικονομικό καημένε. Είναι το κόστος που πληρώνει η πόλη μας απο τους ηλίθιους πολιτικούς που έχουμε εκλέξει εδώ και 12 χρόνια με τους σημερινούς. Που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και που μπορούν να αντιπολιτευθούν στον Στεργιώτη, στον Βραχάτη ή σε όποιον άλλον είναι. Και μόλις τους στρώνουν το χαλί με κάρτες, με δωράκια, με δωρεάν γεύματα, με εξυπηρετήσεις τότε τα ξεχνάνε όλα. Πάει το συμφέρον του Δήμου. Εμείς να περνάμε καλά και άσε τους υπόλοιπους να χεστούν. Δυστυχώς όλα κρίνονται από τα προσωπικά συμφέροντα και με το τι θα κερδίσει ο κάθε τους ξεχωριστά.
    Αλλά όλα τα πράγματα δεν έχουν να κάνουν με τα χρήματα χαζούλη.
    Εχουν να κάνουν με όλα αυτά που έχει απεμπολήσει ο Δήμος μας προς χάριν αυτών των κάφρων.
    Μακάρι να παίρνουν και 10.000 ευρώ το μήνα και όσο θέλουν και να είναι όσοι θέλουν.
    Αλλά όταν κάνεις έτσι για μια επιταγή δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχουμε χάσει όλα αυτά τα χρόνια γιατί όλοι στέκονται στα χρήματα μηνιαίως. Δεν κοιτανε τι δουλειά τους αλλά την πάρτη τους.
    Αλλά να κριθούν απο την δουλειά τους και τα αποτελέσματα τους. Απο τα δικαιώματα που θα διεκδικήσει ο Δήμος μας ώστε να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.
    Να ξεκαθαρίσουν επιτέλους οι σχέσεις συνεργασίας και να μην είναι σχέσεις δουλείας.
    Πρέπει να σταματήσει η δουλεία που έχουμε με το casino. Δεν είμαστε ζητιάνοι. Δεν είμαστε γύφτοι.Αλλά μερικοί μερικοί μας έχουν καταντήσει έτσι.
    Το casino κρίνεται απο την διαχείριση τους σε τοπικό επίπεδο και τους έχουν όλους στο χέρι τους τόσα χρόνια αφού όλοι έχουν βάλει μέσα στο casino δικούς τους ανθρώπους και δουλεύουν.
    Τι να μας πούν τώρα;
    Αλλά το δικαίωμα στο να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του Δήμου κανείς τους δεν το έπραξε. Αυτός που τόλμησε λίγο..τον φάγανε.
    Γιαυτό σου λεω αγόρι μου…αστα και χέστα.
    Μην ανακατεύεσαι και μην σκας για τις επιταγούλες.
    Εαν θέλεις να μας πείσεις ότι ενδιαφέρεσαι για τις επιταγούλες των απόρων πήγαινε στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτα τις λίστες των επιταγών που έχουν δοθεί τα τελευταία 5 χρόνια. Με ονοματεπώνυμα. Γιατί υπάρχουν οι λίστες αλλά φυλάγονται ως κόρη οφθαλμού.
    ΑΝΤΕ ΝΤΕ!! Πήγαινε στον φιλαράκο σου να σου δώσει τα στοιχεία και τις λίστες των ονομάτων. Στο όνομα της ανωνυμίας και του σεβασμού των δικαιωμάτων των απόρων δεν θα στις δώσει κανείς.
    Απο την μια καλώς αλλά απο την άλλη φτάνει η υποκριτική.
    Επειδή το ξέρουν ότι δεν θα δοθούν ποτέ οι λίστες το παίζουν ΑΓΙΟΙ.
    Ξύπνα και παράτα μας.
    Εχεις μείνει στην υποδούλωση και στην χειραγώγηση.
    Σου αρέσει. Επιλογή σου. Αλλά μην μας ζαλίζεις αγόρι μου.
    Και όσο αφορά τους εργαζομένους που τόσο καίγεσαι να σου πώ ότι ο Δήμος έχει συνέχεια.
    Ψάξε τι γινόταν πρίν και μετά να αναρωτιέσαι δημοσίως.
    Κοίτα να βοηθήσεις τον πατέρα σου που αγωνίζεται καθημερινά με αξιοπρέπεια και άσε την πολιτική και μην αναρωτιέσαι συνέχεια δημοσίως.
    Εάν έχεις καταλάβει σε χρησιμοποιούν μερικοί καλοθελητές για να σε κάνουν κοινωνικά και προσωπικά σκόνη.

    Ξύπνα!!!

  44. Η δημοτική αρχή Γκιώνη είχε αποφασίσει οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι του πνευματικού και του ΔΟΥΚΑΛ-Π ,ΔΟΑΛ-Π να μην αμείβονται ως είθισται μέχρι τότε.
    Αυτο για την ιστορία και να μάθουν κάποιοι ότι υπήρξαν άνθρωποι που δούλεψαν χωρίς ένα ευρώ.
    Ελπίζω να το ακολουθήσουν και οι τωρινοί,στα πλαίσια μάλιστα του εθελοντισμού που τόσο προάγουν…..

  45. μου εγινε το μυαλο μπουλουγουρι μιλαμε.
    κ να θελα να γραψω μου χαλβαδιασε η πεννα.
    το νεο κτηριο του κεπ ειναι Γ.Τ.Π .+-

    TaliBan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog