Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Ελλάδα παρόλα τα μνημόνια κατασκευάζει Αυτοκίνητα!

- Advertisement -

Βιοτεχνία κατασκευής αυτοκινήτων στην Κατερίνη! Παρά το μνημόνιο και τις δυσκολίες που δημιουργεί σε όλους η οικονομική κρίση, υπάρχει στη χώρα μας μια βιοτεχνία κατασκευής αυτοκινήτων που εξάγει τα προϊόντα της στο εξωτερικό!
Η Replicar Hellas αποτελεί την εξαίρεση του γνωστού από δεκαετίες κανόνα που ορίζει ότι «μέσα στην ελληνική επικράτεια δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα δημιουργικό από κατασκευαστικής πλευράς».

Να, λοιπόν, που η λειτουργία και μόνο αυτής της επιχείρησης αποδεικνύει ότι τελικά υπάρχουν δυνατότητες να κάνει κάποιος κάτι διαφορετικό, αρκεί να ξέρει καλά τη δουλειά του και να έχει στο μυαλό του κάποιο όραμα.

Όλα τα παραπάνω στάθηκαν αρκετά για να μας οδηγήσουν μέχρι την πόλη της Κατερίνης, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Replicar Hellas, για μια λεπτομερή «εξερεύνηση» και μια εκ βαθέων συζήτηση με τον ιδιοκτήτη της, τον κ. Ηλία Γαγανέλη. Πρέπει να πούμε πως ό,τι αντικρίσαμε εκεί μας εντυπωσίασε: οργάνωση άψογη για το είδος της επιχείρησης και αυτοκίνητα τέλειας συναρμογής, που σε «έπειθαν» με την ομορφιά και την ιδιαίτερη προσωπικότητά τους.

Όλα στο χώρο των 920 τ.μ. της επιχείρησης, που απασχολεί τέσσερα άτομα μόνιμο προσωπικό, ήταν εργονομικά κατανεμημένα και λειτουργικά.

www.replicarhellas.com

*logioshermes

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog