Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η σκουπιδιάρα του πρώην δήμου Αγίων Θεοδώρων παρατημένη και χαλασμένη!(video)

- Advertisement -

 Βρίσκεται σε αυτά τα χάλια εδώ και 3 μήνες στην χωματερή Λουτρακίου.Κρίμα..


*e-istos

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΟ LIFE .
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .

  2. 4:38,αν εννοείς ότι το Loutrakiblog έχει πρόθεση να κάνει αντιπολίτευση,σου απαντώ επίσημα ότι απλά δεν ξέρεις τι σου γινεται…εφ'όσον η σκουπιδιάρα είναι χαλασμένη (εκτός κι αν λέει ψέμματα το video,που δεν το νομίζω),εμείς ανρτήσαμε το video του e-istos,όπου καταγγέλει κάτι…δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο,είτε σου αρέσει,είτε όχι…

  3. OXI ΔEN TOY AΡEΣEI ΡΕ A.V. ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΈΣΕΙ????ΤΟΥ ΆΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΠΛΆΚΑ ΌΤΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΞΈΣΚΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΊΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΣΌ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΠΟΥ ΚΆΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΦΙΈΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΊΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ ΤΟ Τ.Ε.Ο. ΕΔΏ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΑΥΤΆ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΑ!!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΉΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΊΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΗ??????????
    pomlapi

  4. τετοια αντιπολιτευση να την χ..ω τραβαμε ενα βιντεο δειχνουμε μια εικονα και βγαζουμε συμπερασμα. Ρωτησατε γιατι; ετσι αντε. ας πηγαινε το παληκαρι να παρει μια συνεντευξη απο τον αρμοδιο. εχει τα κοτσια .Αν δουμε δηλαδη καπου μια φωτογραφια και δεν μπορουμε να την εξηγησουμε βγαζουμε αμεσως συμπερασμα. βρητε τα πρωτα με τα του οικου σας παρτε παραδειγμα απο τον ευατο σας και υστερα να μιλατε. γνωστα τα σχολια και απο ποιους…

  5. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΟ. ΡΩΤΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

  6. Και τι εγινε που ειναι το σκουπιδιαρικο στην χωματερη?Ρωτησατε για πιο λογο ειναι εκει,η μονο τραβαμε με την καμερα και ενταξει!Οσο για τα αμαξια 7.02 θα δωσεις εσυ λεφτα να παρουν καινουργια?

  7. 10:31,συγγνώμη κιόλας,γιατί σε λίγο θα αρχίσω να τραβάω τα βυζιά μου εδώ μέσα με αυτά που διαβάζω !!!…το σπασμένο τζάμι σε ένα όχημα,τί σημαίνει ;;; ότι είναι καινούριο σύστημα εξαερισμού ;;; και αν πχ,με το video αυτό ασκηθεί πίεση και επιδιορθωθεί (αν είναι χαλασμένο),θα έχει γίνει κανένα κακό για την πόλη μας (είδες,εγώ δεν τις διαχωρίζω κι ας ζω στο Λουτράκι)…ηρεμήστε λιγάκι και δείτε τα πράγματα από όλες τις μεριές…και μην μου πείς ότι κάνω αντιπολίτευση αυτή την στιγμή…το καλό του τόπου μου με νοιάζει και αδιαφορώ ποιός είναι δήμαρχος (και τώρα και πριν και στο μέλλον)

  8. entaxi re palikari mou 8:03,8:57,10:31 to katalavame ala i rimada i zoi ta exei afta otan kalousame tis kameres gia ta kladematakia ston OSE me to kalimera itan kala tote?kai de katalava toso vareis einai o armodios pou gia na tou milisei kaneis prepei na exeis pola kotsia poso pola diladi????????

    tha mou pei kaneis gia na grafti kai na to dei kai o kosmos posa tha pernoun oi dikigoroi tis daet???????????

    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog