Την απόλυτη πίστη του ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει, εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας στην συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ρέππας τόνισε ότι αυτό θα γίνει υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστούν οι αλλαγές οι οποίες μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν φανεί ακόμα στην καθημερινότητα του πολίτη. Εξέφρασε όμως την βεβαιότητα ότι οι αλλαγές αυτές σύντομα θα αποδώσουν.

Ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι η πολιτική δράση της κυβέρνησης πρέπει να στηρίζεται σε δύο πυλώνες που θα διασφαλίζουν, ο πρώτος ένα βιώσιμο χρέος και ο δεύτερος μια βιώσιμη απασχόληση.

Ο κ. Ρέππας τάχθηκε κατά των εκλογών και πρόσθεσε ότι αυτό που χρειάζεται είναι μια συναίνεση με περιεχόμενο, καθώς, όπως είπε, η συναίνεση είναι αυτή που θα φέρει την νομιμοποίηση και την σταθερότητα και όχι οι εκλογές.

Αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις στις πλατείες τόνισε ότι σε αυτές μετέχουν δικαιολογημένα άνεργοι και πληγέντες από τα μέτρα, αλλά ανάμεσά τους υπάρχουν και κομματικά συντεταγμένοι οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον της χώρας, αλλά για το μικροκομματικό τους συμφέρον. Μετέχουν επίσης, τόνισε, και όσοι ξεβολεύονται και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι είναι πολλοί οι κρατικοδίαιτοι που ξεβολεύονται.
newsbeast