Οι τουριστικοί φορείς και επιχειρήσεις του Λουτρακίου προχώρησαν στην ίδρυση της Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Οργανισμός  Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου» και διακριτικό τίτλο  “Loutraki Tourism Organization (LTO).

Ο LTO είναι αποτέλεσμα αμιγώς ιδιωτικής πρωτοβουλίας και σύμπραξης ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων με σκοπό την ανάδειξη του Λουτρακίου ως διεθνούς τουριστικού προορισμού. Το Δ.Σ. απαρτίζεται από τους Προέδρους του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρακίου, του Συλλόγου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Λουτρακίου, του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τον εκπρόσωπο του Ομίλου SPORTCAMP και της Πανελλήνιας Ένωσης Κατασκηνώσεων και τον εκπρόσωπο των τουριστικών γραφείων Λουτρακίου.
Στόχος του LTO  είναι η δημιουργία ενός φορέα πολυσυλλεκτικού, ισχυρού, με τεχνοκρατική αντίληψη και διαφάνεια, απαλλαγμένου από μικροπολιτικές και άλλες σκοπιμότητες, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά με το μάρκετινγκ του Λουτρακίου σαν τουριστικού προορισμού.  Την πρωτοβουλία θα κληθούν να στηρίξουν όλοι οι φορείς, επιχειρήσεις και οργανισμοί που σχετίζονται με το τουριστικό προϊόν της περιοχής. 
Το ΔΣ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε ημερίδα που θα διοργανώσει την Τετάρτη 29.6.2011 και ώρα 18.00 στο  ‘’Αλεξάνδρειο’’ Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου με προσκεκλημένους όλες   τις τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς με σκοπό την παρουσίαση του LTO.
Για τον  LTO
Το Δ.Σ.
Σπυρίδων Καραβούλης            Πρόεδρος
Δημήτριος Παππάς                  Αντιπρόεδρος
Δημήτριος Βλάσσης                Γραμματέας
Γεώργιος Οικονόμου               Ταμίας

Βασίλειος Νανόπουλος            Μέλος