Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με «Ράμπο» θα γίνονται οι εξορμήσεις υπουργών

- Advertisement -

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Οι πρόσφατες επιθέσεις «αγανακτισμένων» πολιτών σε Πεταλωτή, Νταλάρα και Σκανδαλίδη ανάγκασαν το Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει διακριτική προστασία των υπουργών που εξορμούν για ενημέρωση των πολιτών με ειδικούς «Ράμπο» της αστυνομίας.

Από τα μέσα Μαΐου υπάρχει ολόκληρο σχέδιο για 30 περίπου εξορμήσεις υπουργών προς ενημέρωση των πολιτών σε Αθήνα και επαρχία με στόχο να αναλυθούν λεπτομέρειες του νέου Μνημονίου, να απαντηθούν ερωτήματα που αφορούν νέα φορολογικά μέτρα, συντάξεις , απολύσεις κ.λ.π. σε μια προσπάθεια κατευνασμού της λαϊκής οργής.
Όμως οι επιθέσεις στους τρεις υπουργούς της κυβέρνησης προκάλεσαν την ανησυχία του πρωθυπουργού, αλλά και των περισσότερων υπουργών (καθώς σταδιακά όλοι θα περάσουν από αυτή τη δοκιμασία επαφής, επικοινωνίας με τον πολίτη).
Κανείς π.χ. δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει αν ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος εμφανιστεί σε χώρο της περιφέρειας που πολιτεύεται (Ελευσίνα, Λαύριο κ.λ.π.) και έρθει σε επαφή με αγανακτισμένους πολίτες.
Ήδη έχει φτάσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα non paper από το Μαξίμου που ζητάει τον ορισμό έμπειρων «Ράμπο» της αστυνομίας, οι οποίοι διακριτικά θα προστατεύουν τους υπουργούς σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Στο όλο σχέδιο έχει προβλεφθεί και η δυνατότητα άμεσης μετακίνησης του υπουργού από το σημείο πιθανής του εμπλοκής με τους πολίτες με συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας ή ακόμα και με μοτοσικλέτα.
*newsbomb.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog