Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου-Περαχώρας

- Advertisement -

Την Πέμπτη 9/6/2011 και ώρα 12.30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή Κιάφα Μπέκα στους Αγίους Θεοδώρους. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο τοπικός εθελοντικός σύλλογος Αγίων Θεοδώρων με 18 εθελοντές και 3 οχήματα πυροσβεστικά , ιδιωτικές υδροφόρες, η Π.Υ.Κορίνθου και ο σύλλογος δασοπροστασίας Λουτρακίου Περαχώρας με 8 εθελοντές και 2 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά αφού έκαψε περίπου 20 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και ελαιώνες απείλησε σπίτια, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μία ώρα μετά. Να σημειωθεί ότι ο υπευθύνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων και ο Δήμαρχος,
επί μία ώρα δεν απαντούσαν στα κινητά τους, ενώ καμία υδροφόρα του δήμου δεν έφτασε στο συμβάν. Να σημειωθεί επίσης ότι η φωτιά ξεκίνησε σε μικρή απόσταση από το πυροφυλάκιο που υπάρχει στην περιοχή που όμως δεν έχει ακόμα επανδρωθεί. Να ευχαριστήσουμε τις ιδιωτικές υδροφόρες των Αγίων Θεοδώρων και όλους όσους βοήθησαν. Από πλευράς Δήμου ενδεικτικό για το πόσο υπολογίζουν τους εθελοντικούς Συλλόγους που δρούν στην περιοχή είναι ότι στο τοπικό συντονιστικό όργανο που θα πραγματοποιηθεί αύριο 10/6/2011, οι 2 εθελοντικοί σύλλογοι δεν έχουν προσκληθεί. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο και στισ 2 εθελοντικες ομαδες αλλα οταν καουν τα γερανεια και οι γυρω περιοχες του δημου τοτε να δουμε οι κυριοι αυτοι απο που θα φυγουν με βαρκα η ελικοπτερο?

  2. εμμμ δεν είναι όλοι σαν τον Γκιώνη που καβάλαγε την μηχανή και έφτανε του σκοτωμού πρώτος στην φωτιά και έσβηνε και προσπαθούσε μαζί με τους πολίτες να ελέγξουν ότι μπορούν μέχρι να φτάσουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης, άσε που φώναζε κάθε φορά και τους φίλους του για βοήθεια!!!

  3. Μπράβο παιδιά.
    Ελπίζουμε πραγματικά η νέα Δημοτική αρχή να ακούσει τα δίκαια αιτήματα του συλλόγου σας και να τα ικανοποιήσει.
    Στο τέλος τέλος θα κοιμάται και ο ίδιος καλύτερα, γιατί αν συμβεί ο μη γένοιτο κάτι και κριθεί ότι οι 2 εθελοντικοί σύλλογοι των οποίων το έργο είναι γνωστό και αναγνωρισμένο αδυνατούσαν να βοηθήσουν λόγο ελλείψεων, τότε θα πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες, ευθύνες που θα ξεκινήσουν όπως είναι φυσικό από το ίδιο τον κ Δήμαρχο.
    Και πάλι συγχαρητήρια.
    Με εκτίμηση
    Γιώργος Παπαγεωργίου

  4. Από εδω και στο εξής το σύνθημα πάμε πλατεία αλλάζει σε πάμε δημαρχείο. Όλοι οι εθελοντές μαζί με τα πυροσβεστικά οχήματα και των δυο Συλλόγων σε κάθε Δ.Σ. πάμε δημαρχείο.

  5. paidia kratate oso mporite kai xero oti mporite giafto to leo.eiste eimaste monoi mas katalabete to tha tous dite mono pano apo ta karvouna ekei pou tha exei kameres ,nomizo oti to exete katalavi. ante kai kalo kai akapno kalokairi.!!!!!!!!!!!!!!!!

    pomlapi

  6. Δεν πας να φτιάξης Κανά καυστήρα που ξέρεις καλύτερα κύριε Δέδε αφού το άλλο δεν το κατέχεις.
    Δήμαρχε κάνε ανασχηματισμό σήμερα.

  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΌΙΚΟΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ !ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ? ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΕΚΔΕΙΛΩΣΕΙΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΚΑΡΙΑ, ΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΘΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ !

  8. Όποιος έκανα την σύνταξη αυτού του κειμένου είναι ψεύτης και συκοφάντης
    Πως ο δήμαρχος δεν σήκωνε το τηλέφωνο την στιγμή κατά την οποία ήταν κοντά τους στους Αγ. Θεοδώρους ?
    Γιατί δεν ανέφερε ότι ο αντιδήμαρχος κύριος Δέδες έβαλε 100 ευρώ πετρέλαιο στο πυροσβεστικό όχημα από δικά του χρήματα?
    Γιατί τόσο ψέμα και τόσο συκοφαντία?
    Είσαστε αισχροί .
    Πρέπει να ντρέπεστε .
    Λυπάμαι ! ένας από όσους είδαν τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Δέδε στο χωρίο .

  9. κριμα γιατι αλλα λεγανε και εναι νεα παιδια καλα που οι εθελοντες εχουν μουλαρισια υπομονη και τεραστια αγαπη για τα δαση αλλωστε αφτο φαινετε ρε παιδια οποιος αγαπαει τους τιτλους ξεχναει γρηγορα

  10. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤ/ΧΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤ/ΧΟΣ ΗΡΘΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΦΑΝΕΙΚΕ ΚΑΘΟΥΛΟΥ.[ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η' ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.] ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

  11. Ο Δεδες έγινε μέλος του συλλόγου λίγο πριν της δημοτικές εκλογές επειδή έδωσε 100 ευρώ είναι τιμή του. Εμείς τόσα χρόνια έχουμε δώσει πολύ παραπάνω. Το θέμα δεν είναι τα 100 ευρώ αλλά η ανάρμοστη συμπεριφορά σαν αντιδήμαρχος και το τουπέ της εξουσίας και της απειρίας που τον διακατέχει.

  12. Έγινε μέλος του συλλόγου λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές??
    Ξέρετε πόσοι χρησιμοποιούν τους συλλόγους για να αντλήσουν ψήφους προεκλογικά??
    Κάτι τέτοιο μου μυρίζει και εδώ……

  13. Απιστευτη η απαθεια του Δημαρχου και αντιδημαρχου ,σε τετοια θεματα μειζονος σημασιας .

    Τι αλλο θα πρεπει να περιμενουμε?
    Σκεφθητε να παρουν φωτια ,Λουτρακι και Περαχωρα.
    Ο Υψιστος να μας προσεχει .
    Και μην προσπαθεισετε κυριοι της Δημοτικης αρχης να κανετε το ασπρο μαυρο ,ουδενα θα πεισετε ,σας πειραμε χαμπαρι.
    Συμφωνω με το σχιλιο που αναφερετε στον κ. Γκιωνη,ετρεχε παντα με την μηχανη του για να προλαβει καταστασεις ,το εχω βιωσει και εγω προσωπικα.
    Συγχαρητηρια στους εθελοντες.

  14. 10:55 αφού ξέρεις την αλήθεια και είσαι τόσο σίγουρος για το πως γίνανε τα πράγματα γιατί δεν μας λές το ονοματάκι σου μπας και πιστούμε και εμεις;;;
    αλλα ξέρεις τι λέω επειδή είσαι ο μονος που τους είδες μάλλον είσαι κανας κολαούζος από το Λουτράκι και μπερδεύτηκες αμα τους είδες στο Λουτράκι ή στους Αγίους

  15. mi treleneste re paidia ekei sto dimarxio exoun stisi olokliri famprika pou parakolouthi ta sxolia,kai epemvenei otan skourenoun ta pragmata,me opoion tropo mporei.ta sxolia einai stimena kai proetimasmena ,mono giafto einai ikanh akoma kai sto poio sobaro thema tou dimou mas thn pirasfaleia,thn opoia exoun dialisei,akoma kai apenanti se ethelontes pou dinoun kai tin zoi tous gia to dasos ola sto vomo tis kalis eikonas.

    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog