Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έλληνας ομογενής κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόκερ!

- Advertisement -

Ένας 27χρονος ομογενής, ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, από το Λονγκ Αϊλαντ της Νέα Υόρκης, είναι ο πρώτος Έλληνας που αναδεικνύεται παγκόσμιος πρωταθλητής στο πόκερ.
Η πολυπόθητη νίκη για τον Αθανάσιο ήρθε πριν από λίγες ημέρες στο Las Vegas, όπου συμμετείχε στο παγκοσμίως γνωστό «World Series of Poker event No 48», κερδίζοντας 2.712 παίκτες, όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας. Ως έπαθλο πήρε το χρυσό βραχιόλι του πρωταθλήματος και χρηματικό ποσό, ύψους 650.223 δολαρίων.

Στην τελική τετράδα ο Πολυχρονόπουλος, που είναι αχτύπητος παίκτης στο Ίντερνετ, αναμετρήθηκε με τους κορυφαίους στο είδος Matt Stout, Alexander Queen και Yevgenity Timoshenko. Τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει σε φίλους του, φορούσε στον τελικό ένα κασκόλ του Κυπριακού ποδοσφαιρικού σωματείου «ΑΠΟΕΛ».

Ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος γεννήθηκε στο Σαουθάμπτον, από έλληνες γονείς και έχει μεγάλη οικογένεια με την οποία θα μοιραστεί τη χαρά της πρωτιάς του.

«Πάντοτε πηγαίνω στην Ελλάδα να δω την οικογένειά μου και κάθε φορά συναντώ κι έναν καινούργιο ξάδερφο. Η οικογένειά μου είναι τεράστια. Τους αγαπώ όλους τόσο πολύ», λέει ο ομογενής πρωταθλητής του πόκερ.  Ο κ. Πολυχρονόπουλος είναι επαγγελματίας παόχτης του πόκερ και έχει κερδίσει συνολικά, μέχρι σήμερα, 2.075.799 δολάρια, παίζοντας στο Ίντερνετ, όπου χρησιμοποιεί το ελληνικό του όνομα, Athanasios 9.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog