Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ευπατρίδης δίνει 156.000 ευρώ για τον τόπο του!

- Advertisement -

Βγαίνει από το αδιέξοδο ο δήμος Αιτωλικού…
Με μια δωρεά της τάξης των 156.000 ευρώ αποδεικνύει την αγάπη του για τον τόπο του ένας κάτοικος του Αιτωλικού, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος οραματιζόμενος το μέλλον του τόπου του και στην πράξη, θέλει να βοηθήσει και ο ίδιος, προκειμένου να γίνει έστω και ένα βήμα μπροστά.

Για την δημιουργία ενός αγάλματος του Καραϊσκάκη στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων, εκεί όπου δικάστηκε ο ήρωας της επανάστασης, δίνει 100.000 ευρώ και σε περίπτωση που το έργο στοιχίσει λιγότερα χρήματα, η επιθυμία του είναι τα υπόλοιπα να διατεθούν για την ανάπλαση της πλατείας.

Παράλληλα διαθέτει 6.000 ευρώ για την συντήρηση του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων, ενώ διαθέτει και άλλες 50.000 ευρώ για την αγορά οικοπέδου για την επέκταση του νεκροταφείου.

Το νεκροταφείο αποτελεί σοβαρό ζήτημα για την περιοχή, καθώς ήδη έχει καλυφθεί όλος ο χώρος του και πλέον το Αιτωλικό δεν έχει που να θάψει τους νεκρούς του. Κάθε φορά που ένας άνθρωπος φεύγει από τη ζωή αρχίζει και ο Γολγοθάς της εξεύρεσης χώρου.

Η δωρεά του ανώνυμου ευεργέτη έρχεται να βγάλει το δήμο από το αδιέξοδο, και ήδη προχωράει η διαδικασία εξεύρεσης οικοπέδου για αγορά.

Στο μεταξύ όμως ένας ακόμη δωρητής έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την αντιδήμαρχο Αιτωλικού Μαρία Φούντα και έχει εκφράσει την επιθυμία να προσφέρει και αυτός στον τόπο τ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog