Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την τραγωδία στην Κύπρο

- Advertisement -

Τα θλίψη του για την τραγωδία στην Κύπρο εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής: «Θέλω να εκφράσω την οδύνη μας για το τραγικό γεγονός το οποίο συνέβη στη ναυτική Βάση της Κύπρου και είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν τόσες ανθρώπινες ζωές, όπως επίσης να υπάρχουν τόσοι πολλοί τραυματίες.

Θέλω να σας πω ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε συνεχή επαφή με την κυπριακή κυβέρνηση, τόσο μέσω του υπουργείου Εξωτερικών όσο και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε δεύτερη γραμμή υποστήριξης βρίσκεται σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να συνδράμουμε στην προσπάθεια η οποία γίνεται στην Κύπρο.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το οποίο έχει και την ευθύνη για την άμεση παροχή βοήθειας, βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα με ένα C-130 , γιατρούς και νοσηλευτές που αν χρειαστούν, μπορούν να μεταβούν εκεί. Από τη δική μας πλευρά αν χρειαστούν είτε δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εξειδικευμένα στελέχη, είτε της Αστυνομίας, έχουμε δηλώσει δια του υπουργείου Εξωτερικών ότι είμαστε σε πλήρη διάθεση προς την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog