Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεδριάζει την Παρασκευή η τοπική κοινότητα Αγίων Θεοδώρων για τα χημικά στο Σουσάκι

- Advertisement -

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου άνωθεν του Πολυιατρείου της Δημοτικής Κοινότητας) την 15η Ιουλίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ για Τακτική Συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ν.83,88,89 του Ν.3852/10 για την συζήτηση και λήψη του παρακάτω θεμάτος ημερήσιας διάταξης:

ΠΕΡΙ:

1) Υποβολής Πρότασης προς το Δ.Σ σχετικά με την χορήγηση ΄Αδειας Εγκατάστασης Μονάδας Αποθήκευσης και Διακίνησης πρώτων υλών Χημικής Βιομηχανίας της SOUSSAKI LOGISTICS στη θέση <<ΣΟΥΣΣΑΚΙ>. Δ.ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και περαιτέρω ενέργειες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
κ α΄α΄
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:

    Το ξαναβάζω γιατί είναι πολύ σημαντικό και γιατί μερικοί
    βιάστηκαν να κατηγορήσουν όσους αντιδρούμε στην εγκατάσταση των χημικών στο Σουσσάκι.
    Μιά ολόκληρη πόλη εκκενώσανε στη Βουλγαρία στην ανατροπή
    ενός μόνο βυτιοφόρου,σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει με πιο
    μεγάλες ποσότητες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:
    http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4641530

  2. Φίλε μου Δημήτρη,
    Απευθύνομαι σε σένα και ζητώ να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων εννοώντας ότι το θέμα αυτό μας ενώνει εμάς τους Αγιοθοδωρίτες. Σε προτρέπω να μην εμπλακείς στην διαδικασία αντιπαραθέσεων μικροπολιτικού κέρδους, γιατί θεωρώ και είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Αυτή η λογική θα οδηγήσει αλλού την συζήτηση. Γνωρίζω καλά τις αποφάσεις-γνωμοδοτήσεις των δημοτικών και νομαρχιακών συμβουλίων οι οποίες ήταν όλες αρνητικές σχετικά με την εγκατάσταση της εν λόγω εταιρίας. Γνωρίζω επίσης τις αοκνες προσπάθειες που έγιναν από την νεα δημοτική αρχή και ιδιαίτερα των δύο Αγιοθοδωριτών Αντιδημαρχων ώστε το θέμα να δημοσιοποιηθεί να εκφραστεί ή αντίδραση και η αντίσταση του δ.σ. αλλά και των δημοτών. Το θέμα δημητρη είναι βαθιά πολιτικό και έχει να κάνει με εκείνη την δίσμοιρη περιοχή του επονομαζομενου "βιοτεχνικού πάρκου"
    Για να αντιμετωπιστεί θα πρέπει να υπάρχει ενότητα όλων των Αγιοθοδωριτών και γρήγορες ενέργειες, όλα τα άλλα περισσεύουν. Σε καλώ λοιπόν να σταθείς αντάξιος της τιμής του Αγιοθοδωρίτικου λαού και να μην εμπλακείς σε μικροπολιτικά παιχνιδια που πιθανόν καποιοι θα θελήσουν να παίξουν.
    ο φίλος σου
    Σωτήρης Στάμου του Χρήστου
    υποσ. θα υπογράφω και με το πατρώνυμο για να μην μπερδευόμαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog