Μαρτυρίου συνέχεια με τις συνεχείς και απροειδοποίητες διακοπές νερού στους Αγίους Θεοδώρους και κυρίως στους Οικισμούς (πχ ο Οικισμός Νέα Πολιτεία είναι χωρίς νερό από την περασμένη Πέμπτη).
Οι επιπόλαιες έως ανύπαρκτες ενέργειες της Δημοτικής και της κοινοτικής αρχής για τη δημιουργία υποδομών ύδρευσης οδήγησαν στο αγχωτικό μέτρο των επανειλημμένων αλλά κυρίως απρογραμμάτιστων διακοπών της ύδρευσης το οποίο όχι μόνο δεν εξοικονομεί νερό, γιατί αφενός οι έχοντες δεξαμενές νερού το αποθηκεύουν και εν συνεχεία το ξοδεύουν αλόγιστα και αφετέρου οι μη προνομιούχοι που δεν διαθέτουν δεξαμενές υπομένουν μαρτυρικά την αναλγησία και την ανικανότητα των ανεύθυνων υπευθύνων. Ελπίζουμε όλα αυτά να οφείλονται στην έλλειψη φαιάς εγκεφαλικής ουσίας και να μην γίνονται για άλλη μια φορά προκειμένου να εξυπηρετηθούν οικονομικά συμφέροντα (ο νοών νοείτω).

Λεφτά υπάρχουν έλεγε κάποιος πρωθυπουργός και φτάσαμε στο χείλος της χρεωκοπίας. Νερό υπάρχει για να καλυφθούν οι ανάγκες των Αγίων Θεοδώρων έλεγε και ξανάλεγε ο Δήμαρχος κ. Λογοθέτης και επιβεβαίωνε ο Αντιδήμαρχος κ. Δέδες. Φοβούμαστε ότι η επιπολαιότητα των λόγων τους και η αστοιχείωτη σιγουριά, τους έκανε να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και θα μας οδηγήσει μαθηματικά στην χρεωκοπία του νερού.

*e-istos