Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Κινέζικο μαρτύριο.. της σταγόνας στους Αγ. Θεοδώρους

- Advertisement -

 Μαρτυρίου συνέχεια με τις συνεχείς και απροειδοποίητες διακοπές νερού στους Αγίους Θεοδώρους και κυρίως στους Οικισμούς (πχ ο Οικισμός Νέα Πολιτεία είναι χωρίς νερό από την περασμένη Πέμπτη).
Οι επιπόλαιες έως ανύπαρκτες ενέργειες της Δημοτικής και της κοινοτικής αρχής για τη δημιουργία υποδομών ύδρευσης οδήγησαν στο αγχωτικό μέτρο των επανειλημμένων αλλά κυρίως απρογραμμάτιστων διακοπών της ύδρευσης το οποίο όχι μόνο δεν εξοικονομεί νερό, γιατί αφενός οι έχοντες δεξαμενές νερού το αποθηκεύουν και εν συνεχεία το ξοδεύουν αλόγιστα και αφετέρου οι μη προνομιούχοι που δεν διαθέτουν δεξαμενές υπομένουν μαρτυρικά την αναλγησία και την ανικανότητα των ανεύθυνων υπευθύνων. Ελπίζουμε όλα αυτά να οφείλονται στην έλλειψη φαιάς εγκεφαλικής ουσίας και να μην γίνονται για άλλη μια φορά προκειμένου να εξυπηρετηθούν οικονομικά συμφέροντα (ο νοών νοείτω).

Λεφτά υπάρχουν έλεγε κάποιος πρωθυπουργός και φτάσαμε στο χείλος της χρεωκοπίας. Νερό υπάρχει για να καλυφθούν οι ανάγκες των Αγίων Θεοδώρων έλεγε και ξανάλεγε ο Δήμαρχος κ. Λογοθέτης και επιβεβαίωνε ο Αντιδήμαρχος κ. Δέδες. Φοβούμαστε ότι η επιπολαιότητα των λόγων τους και η αστοιχείωτη σιγουριά, τους έκανε να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και θα μας οδηγήσει μαθηματικά στην χρεωκοπία του νερού.

*e-istos 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΕΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΑΘΙ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ 1/7/11 ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ 4/7/11 ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.

  2. οσοι θελουν νερο να απευθηνθουν πρωτα στους μεσιτες που τους πουλησαν χιλιοστα αγροτεμαχιου.φτανει πια κυριοι οικιστες με αρκετη φιλοξενια σας δεχτηκαμε μεχρι τωρα.ολο απαιτησεις.να μην πινουμε νερο εμεις για να ποτιζετε εσεις τους κηπους δεν γινετε.ψηφοθιρικοι λογοι σας εδωσαν δικαιωματα που δεν νομιζω να εχουν δωθη πουθενα αλλου.συνεχως ζητατε νερο-δρομους-φωτα-καθαριοτητα κ.λ.π. ελεος φτανει πια.και βεβαια δεν φταιτε μονο εσεις αλλα και ολοι αυτοι οι μονιμοι πολιτικαντηδες που ηθελαν να την ψηφο σας.

  3. Συμφωνώ με τον 10:19 .Ολοι γνωρίζουν οτι οι Αγ.Θεοδωροι είναι κατα πλειοψηφία αυθαίρετοι και καταπατητές του δάσους.Οταν αγοράζατε δάσος για να χτίσετε τα αυθαιρετά σας δεν ξέρατε οτι είστε παράνομοι; τώρα τι ζητάτε; έλεος πια,και το θράσσος έχει τα οριά του.Μπολτόζες και πρόστιμα σας χρειάζοντε όχι νερό και υποδομές.Εμείς είμαστε μαλάκες που που τηρούμε τους νόμους ,έχουμε νόμιμα σπίτια και πληρώνουμε ένα σκασμό φόρους για αυτά;; Επιτέλους πια,σε αυτή τη χώρα της ασυδοσίας και παρανομίας που ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει και φωνάζει και απο πάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog