Κε Δήμαρχε Κε Λογοθέτη η κατηφόρα σας μάλλον δεν θα έχει τέλος
ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου
Ιδιώτης Επιχειρηματίας χρησιμοποιεί καθημερινά το κολυμβητήριο με παιδιά που (φιλοξενεί) στις εγκαταστάσεις του

1ον
Για λόγους τιμής- αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας του δήμου πρέπει να γνωρίσετε στους δημότες εάν θα εισπράξει ο δήμος χρήμα και πόσα.
Γιατί: ο ιδιώτης που χρησιμοποιεί την ολυμπιακή πισίνα του δήμου επί 15 χρόνια νοίκιαζε την δική του πισινούλα στον δήμο έναντι του ποσού των 60.000€ ετησίως για τις ανάγκες του Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
2ον
Γιατί δεν επιτρέψατε ( και δεν επιτρέπετε μέχρι σήμερα) στον Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις για προπόνηση του τμήματος κολύμβησηςτου (παιδάκια του δήμου μας) το οποίο πρωταγωνιστεί πανελλαδικά και μόνο μετά από επανειλημμένες παρακλήσεις των γονέων επιτρέψατε αποκλειστικά και μόνο στους 8 αθλητές που θα λάβουν μέρος στους πανελληνίους την προπόνηση τους και για ελάχιστο χρονικό διάστημα. .
Ισχυριστήκατε ότι το έργο δεν έχει παραληφθεί από τον Δήμο και ως εκ τούτου εάν συμβεί κάποιο ατύχημα θα είσθε υπόλογος .
ΤΩΡΑ για τον ιδιώτη (που ενώ έχει πισίνα για την οποία επι 15 χρόνια ο δήμος τον πλήρωνε 60.000€ ετησίως) πρέπει να εξηγήσετε τι άλλαξε.
Διοτι εαν :
1ον Δεν έχει παραληφθεί το Κολυμβητήριο
2ον Δεν υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για διάθεση του κολυμβητηρίου
3ον Δεν έχει γίνει διαγωνισμός οικονομικής προσφοράς
Τότε Κε Λογοθέτη είστε όχι μόνο υπόλογος στην δικαιοσύνη αλλά κυρίως στην συνείδηση των πολιτών διότι εις βάρος του δήμου ξεχρεώνετε προεκλογικές σας δεσμεύσεις ακόμα βαρύτερες των δωροεπιταγών της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.
Δυστυχώς για τον τόπο σύσσωμη η αντιπολίτευση διάγει τον << ύπνο του δικαίου>>