Όλα τα είχαμε δει αλλά να περιμένει ο υβριζόμενος τον υβριστή του δεν το είχαμε δει ποτέ!
Όλοι θα θυμάστε ότι ο κος Μιχάλης Δρίτσας και ο κος Γιώργος Γκιώνης είχαν εκπέσει του αξιώματός τους από δημοτικοί σύμβουλοι για οφειλές στον δήμο ύστερα από καταγγελίες επί δημαρχίας Παύλου,ο οποίος κίνησε και όλα τα νήματα στην περιφέρεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχε την έκπτωση Γκιώνη και Δρίτσα…

Ο κος Δρίτσας δικαιώθηκε μετά από προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας όμως δεν χαρίστηκε στον κο Παύλου,λίγο πριν εκπέσει από δημοτικός σύμβουλος είπε χαρακτηριστικά ότι ο κος Παύλου λειτουργεί υπογείως και κρυφά και ότι έκανε πολιτική αλητεία..
Το μίσος Δρίτσα-Παύλου ήταν αγεφύρωτο μέχρι που χθες το βράδυ οι δυο αντίπαλοι συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο του πρώτου(!),πράγμα που δείχνει αδυναμία από πλευράς Παύλου.
Ο λόγος της επίσκεψης Παύλου ήταν το περιβόητο πόρισμα Τσοβόλα για την ΔΑΕΤ και έχει στα χέρια της η δημοτική αρχή και όχι μόνο,το οποίο ρίχνει βαριές κατηγορίες στην 12ετή θητεία Παύλου.
Με λίγα λόγια σύμφωνα με την πηγή του Loutrakiblog,o κος Παύλου τρέχει και δεν φτάνει για να μην πάει το πόρισμα εκεί που πρέπει.
Άλλωστε είναι γνωστό στην πόλη ότι προ της συναντήσεως Δρίτσα προηγήθηκε πολύωρη συνάντηση με τον δημοτικό σύμβουλο Μπάμπη Δοσσαρά στο μαγαζί κάτω από το σπίτι του πρώην δημάρχου έχοντας κεντρικό θέμα συζήτησης το πόρισμα Τσοβόλα.
Αναμένονται εξελίξεις οι οποίες θα συγκλονίσουν την πολιτική ζωή του τόπου..