Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποια… «γουάη» θα το πάρει;

- Advertisement -

Ουρουγουάη και Παραγουάη διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Copa America

Με στόχο να πλουτίσουν την τροπαιοθήκη τους, Ουρουγουάη και Παραγουάη θα αναμετρηθούν στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες στον τελικό-έκπληξη του Copa America 2011. Οι μεν Ουρουγουανοί επιθυμούν να κατακτήσουν τον 15ο τίτλο τους, ενώ οι Παραγουανοί φιλοδοξούν να ανέβουν στην κορυφή του λατινικού ποδοσφαίρου, έπειτα από 32 χρόνια.

Πλήρης η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρεζ, με τον Έντισον Καβάνι να είναι έτοιμος και αναμένεται να δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό, θεωρείται φαβορί. Απών θα είναι ο πρόεδρος της χώρας, Χόρχε Μούιτσα, που διάλεξε να παραμείνει στην Ουρουγουάη αφού θεώρησε πρόκληση προς τους οικοδεσπότες Αργεντίνους τυχόν πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου. Να υπενθυμίσουμε πως οι σχέσεις των δύο χωρών δεν είναι και οι καλύτερες.

Από την άλλη, η Παραγουάη, η οποία έφτασε στον τελικό μετρώντας πέντε ισοπαλίες, έχει αρκετές ελλείψεις. Ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Χεράρδο Μαρτίνο τιμωρήθηκε για δύο αγωνιστικές επειδή ενεπλάκη στα επεισόδια μετά την λήξη του ημιτελικού με την Βενεζουέλα. Από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό και ο έμπειρος επιθετικός Ρόκε Σάντα Κρουζ (λόγω τραυματισμού) αλλά και ο αριστερός μπακ, Αουρελιάνο Τόρες (λόγω τιμωρίας).

Πηγή: sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog