Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θα δούμε σε… σίριαλ παλιές ελληνικές ταινίες;

- Advertisement -

Μια ιδέα του σκηνοθέτη Στράτου Μαρκίδη για remake ξεκαρδιστικών φιλμ των ‘60s μελετά ο ΑΝΤ1, με στόχο να τις «ρίξει» στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο σκηνοθέτης έχει αγοράσει εδώ και καιρό τα δικαιώματα έξι κωμωδιών που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησαν και εξακολουθούν να είναι από τις αγαπημένες του κοινού. Σκέψη του είναι να επανεκτελέσει τις εν λόγω ταινίες μέσα από τέσσερα – πέντε επεισόδια, κάνοντάς τις ένα σύντομο σίριαλ.
«Μια Ιταλίδα Από Την Κυψέλη», «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια» και «Η Θεία Μου Η Χίπισσα» θα είναι -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- οι τρεις «αθάνατες» ταινίες που θα δούμε σε νέα εκδοχή και με πρωταγωνιστές σύγχρονους κωμικούς.
Τους ρόλους θα ενσαρκώσουν γνωστοί ηθοποιοί -όπως οι Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Βίκυ Σταυροπούλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου- αν φυσικά η ιδέα πάρει το «πράσινο φως» καθώς το κόστος θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Ο ΑΝΤ1, πάντως, φέρεται να το σκέφτεται σοβαρά, δεδομένης και της επιτυχίας που γνώρισαν οι θεατρικές μεταφορές γνωστών ελληνικών ταινιών, όπως ο «Μπακαλόγατος».
ΠΗΓΗ:star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog