Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γ. Κακαβάς: Γιατί παραιτήθηκα

- Advertisement -

Δείτε τι δήλωσε ο Γιώργος Κακαβάς για την παραίτησή του από τη ΔΑΕΤ…
: “Παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους. Οι χρόνοι μου δεν μου επέτρεπαν να δίνω το παρών ενεργά. Παραμένω διαθέσιμος όμως, πάντα για να βοηθήσω και να συμβάλλω στο καλό του τόπου. Ουδείς αναντικατάστατος. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μπορούν να προσφέρουν και να φέρουν σε πέρας το έργο που έχει ξεκινήσει εκεί”.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos

    στρατηγέ, αν θα ήσουν στη θέση μας (ως πολίτης) θα σε
    έπειθαν αυτά που μας λες;;;

    αλλά πως να το παίξεις τσαμπουκάς, ο τσαμπουκάς πληρώνεται!!!

  2. 1oν. Γιατί και αυτή η παραίτηση έχει τόσα κοινά στοιχεία με την παραίτησή σου από τον προεκλογικό αγώνα που έδινες με τον Παύλου μαζί, για περίπου ίδιο χρονικό διάστημα?
    2ον. Για τις παραιτήσεις (καρατομήσεις) των συνοδοιπόρων και κολλητών σου Κοντού (ιδιαιτέρως) και Δοσσαρά, από τον αυτοκράτορα, δεν έχεις να πεις κουβέντα?

  3. Αστειότητες κύριε Κακαβά!!!!!
    Πριν λίγους μήνες με ελαφρά πηδηματάκια ΠΡΟΔΟΣΕΣ την εμπιστοσύνη του Παύλου χωρίς καμία τύψη και χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα και πάλι στα δύσκολα ……προτιμάς να την κάνεις πάλι με ελαφρά πηδηματάκια!!!!! Ωραίο θάρρος ,ωραίο πολιτικό ανάστημα.

  4. Τους δύο στρατηγούς τους έχω για σοβαρούς ανθρώπους δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν και είναι ακόμα με τον ΛΟΓΟ .
    αφού έχουν καταλάβει ότι ο άνθρωπος εκτός των άλλων προσόντων που έχει αποδεικνύεται και απίστευτα αχάριστος, εκεί πραγματικά έμοιασε στον πρώην συνεργάτη του Παύλο Παύλου.

  5. ΚΥΡΙΕ ΚΑΚΑΒΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog