Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας την Τρίτη

- Advertisement -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
θα ισχύσουν την Τρίτη στην εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, καθώς από τις 5.30 τα ξημερώματα θα ξεκινήσει η μεταφορά γιγαντιαίου μηχανήματος από το κόμβο Αλλαγής στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ [DEHr.AT] Σχετικά άρθρα στη Μεγαλόπολη.
Ο ειδικός συρμός που μεταφέρει το μηχάνημα είναι μήκους 84,9 μέτρων, πλάτους 6,04 μέτρων και ύψους 5,4 μέτρων, ενώ κατά την κίνηση του καταλαμβάνει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κινείται, δε, με ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 7 χιλιόμετρα ανά ώρα κι αναμένεται να φτάσει στο ενεργειακό κέντρο της Μεγαλόπολης αργά το βράδυ της Τρίτης.
Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των διερχόμενων θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των ΙΧ επιβατηγών αυτοκινήτων, που θα κινούνται στην εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, τα οποία θα ακολουθούν την διαδρομή, διασταύρωση Λεονταρίου – Λεοντάρι – Δυρράχι – Πολλιανή – Θουρία και αντίστροφα.
Οσον αφορά σ τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα διακόπτεται η κυκλοφορία τους προς Τρίπολη στον κόμβο Αλλαγής και προς Καλαμάτα στο 40,5 χλμ της εθνικής οδού λίγο πριν τα Παραδείσια. Όταν ο συρμός σταθμεύει, θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων εκ περιτροπής.
Για τα βυτιοφόρα μεταφοράς καυσίμων και εύφλεκτων υλικών, που κινούνται προς Καλαμάτα, θα διακόπτεται η κυκλοφορία τους και θα σταθμεύουν στα διόδια Λεονταρίου, επί του αυτοκινητοδρόμου. Θα συνεχίζουν το ταξίδι τους, όταν ο ειδικός συρμός θα πραγματοποιεί στάση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog