Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ”ΙΣΘΜΙΑ”

- Advertisement -

Σπουδαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός θα φιλοξενήσει η Κορινθία τις επόμενες ημέρες….

Πρόκειται για το 1ο Διεθνές Τουρνουά σκακιού «Ίσθμια» που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-25 Αυγούστου στο ξενοδοχείο «Αλκυών» που βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της κορυφαίας εκδήλωσης έχουν αναλάβει η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σκάκι «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» κι ο Κορινθιακός σύλλογος ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ο Αργοναύτης», που δραστηριοποιείται τον τελευταίο χρόνο με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για την περιοχή αφού θα συμμετάσχουν σπουδαίοι ξένοι αθλητές – από 20 διαφορετικές χώρες – κορυφαίοι Έλληνες Πρωταθλητές αλλά και πολυάριθμοι άλλοι Έλληνες σκακιστές που θέλουν να συνδυάσουν στην παραθαλάσσια Κορινθία μια όμορφη καλοκαιρινή εβδομάδα με παράλληλη αγωνιστική δραστηριότητα.

Τη διοργάνωση συντονίζει και διευθύνει ο πρόεδρος της Π.Σ.Περιστερίου και Γενικός Γραμματέας της Σ.Α.Κ. Αργοναύτης κ. Αντώνης Μπέλλος, ενώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Βέλου – Βόχας αγκαλιάζουν και βοηθούν την προσπάθεια επιτυχίας της διοργάνωσης, αφού τόσο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης όσο και ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος είναι υποστηρικτές του αθλήματος αλλά και της διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων που προβάλλουν και βοηθούν την περιοχή αθλητικά, πολιτιστικά, τουριστικά και οικονομικά.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται καθημερινά ζωντανά μέσω ίντερνετ, θα διεξαχθούν με ελβετικό σύστημα 9 γύρων σε 2 γκρουπ και θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 4:30 μ.μ.
Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 4:00 μ.μ της ίδιας ημέρας ενώ η τελετή λήξης με τις απονομές των επάθλων θα είναι στις 25 Αυγούστου στις 5:00 μ.μ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη στην εξαιρετική, για τέτοια εκδήλωση, αίθουσα του ξενοδοχείου Αλκυών, «Ευαγγελία».

Θα πραγματοποιηθούν και δύο παράλληλες εκδηλώσεις, πιθανότατα σε ανοιχτό χώρο της περιοχής, που θα περιλαμβάνουν σιμουλτανέ του κορυφαίου Έλληνα Πρωταθλητή και προπονητή, Βασίλη Κοτρωνιά, με νεαρούς αθλητές, αλλά και αγωνιστική επίδειξη γρήγορου σκακιού από τους συμμετέχοντες αθλητές.

sfedona.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επειδή έχεις λυσσάξει και έχεις ανεβάσει 4 απανωτά υβριστικά σχόλια,τα οποία φυσικά δεν πρόκειται να εγκριθούν,σου απαντώ,παρ'ότι δεν είμαι υποχρεωμένος…για την εν λόγω εκδήλωση,έχει γίνει ήδη ανάρτηση στο Loutrakiblog,και συγκεκριμένα την έχω ανεβάσει εγώ…δεύτερον,εγώ είμαι του "καλλιτεχνικού",όπως με αποκαλείς,λόγω επαγγέλματος…το παρατσούκλι το παραβλέπω,δεν με ενοχλεί…εσύ,πλην να είσαι ένας ανόητος (σε προσβάλω αντίστοιχα,όπως μπήκες εσύ και μας πρόσβαλες ) ανώνυμος (που μπαίνει να καταγγείλει τί ;;;),θες να μα πεις το ονοματάκι σου,να καταλάβουμε και ποιό είναι το πρόβλημα σου ;;;…μήπως η κοινή λογική επιβάλλει να προβάλουμε τις εκδηλώσεις του Δήμου (που είναι για όλους) και όχι τις ιδιωτικές,για ευνόητους λόγους ;;;(για να μην βγει κανένας "φωστήρας", σαν και σένα και μας πεί ότι τα "παίρνουμε" ;;;)…για του λόγου το αληθές….http://www.loutrakiblog.blogspot.com/search?q=%CF%86%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF

  2. ειρωνικα ναι! υβριστικα οχι! σας αποκαλεσα κυριο και το παρατσουκλι σας νομιζω οτι ειναι με την εγκριση σας σημα κατατεθεν σας στην πιατσα, δεν νοηται blog του εππιπεδου και της υλης που θελετε να νομιζεται οτι διαθετετε και προσφερετε να μην παρουσιαζουν σε τρεχον χρονο ξανα! τετοιες μεγαλες εκδηλωσεις,ουτε σχολια μη υβριστικα αλλα καυστικα να "τρεναρωνται" ενω πολλες φορες εχετε ανεβασει με υποκριπτουσες εν μερει βωμολοχιες,αν θελετε να θεωρηστε αντικειμενικοι και αποδεκτοι απο ολους τους επισκεπτες θα τα ακουτε και θα τα αναρτατε ολα στον γρηγοροτερο δυνατο χρονο και ολα κρινονται απο τους αναγνωστες-επισκεπτες-συμμετεχοντες συμπολιτες σας
    Υ.Γ.1 ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΠΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ FESTIVAL
    Υ.Γ.2 ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ κ.ΜΠΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΛΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΣΑΣ.

  3. δεν με πρόσβαλλε καθόλου το παρατσούκλι,φίλτατε…άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι το παρατσούκλι σε μιά μικρή κοινωνία δίνει υπόσταση σε μιά προσωπικότητα…τώρα να στο πω απλά κι αν θες το καταλαβαίνεις (γιατί ο τρόπος σου ήταν απράδεκτος …δεν μπαίνουμε κάπου βρίζοντας και μετά ζητάμε και τα ρέστα…)…το πρώτο post στο διαδύκτιο (πλην facebook),νομίζω πως έγινε από εμένα για την εκδήλωση του προσωπικού μου φίλου Νίκου Πουλή,όπως κι εγώ προσωπικά υπερασπίτηκα την εκδήλωση,χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες…ψάξε στο προηγούμενο post του event και θα καταλάβεις,γιατί εγώ μιλάω πάντα με αποδείξεις…ο τίτλος "το loutrakiblog προτείνει…",δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση,ότι κατευθύνουμε τον κόσμο…άλλωστε θεωρώ ότι ούτε τέτοια δύναμη έχουμε,ούτε τέτοια πρόθεση…και στην τελική,να στο πω και έτσι…σιγά μην περίμεναν τα παιδιά,με την άρτια οργάνωση που είχαν (δεδομένης της εμπειρείας τους στην οργάνωση events),να διαφημιστούν σε ένα blog για να προωθήσουν την δουλειά τους…κοτζάμ Puressence ήρθαν στην πόλη μας (άσχετα αν δεν τρελλαίνομαι για την μπάντα,είναι όμως μέγιστο όνομα…σε μιά ουτοπική κοινωνία,θα τους έκλεινε ο Δήμος…εδώ γελάμε όλοι μαζί τρανταχτά !!!),το Loutrakiblog περίμεναν να τους προωθήσει ;;;…λοιπόν,σου εξήγησα ότι δεν κάναμε κάτι κακόβουλα…άσε που μπορεί να έβγαινε κανένας καλοθελητής και να έλεγε ότι τα παίρνουμε (έχουμε ακούσει και τέτοια)…από εκεί και πέρα,όπως πολύ σωστά είπες,ο καθένας κρίνει και βγάζει τα συμπεράσματα του…όσο για το πώς θες να με αποκαλείς,είναι δικαίωμα σου…(τα εισαγωγικά με ενόχλησαν στο "καλλιτεχνικού",γιατί τα θεώρησα ειρωνεία…),αρκεί να μη με ξανααποκαλέσεις "κύριο"…τόσο αγώνα κάνω να μην μου κολλήσει αυτή η ρετσινιά…

  4. Και μια μικρή πρόσθεση: Ο τίτλος "Το loutrakiblog προτείνει", δεν νομίζω να καθοδηγεί κανέναν. Απλά, κάνουμε μια πρόταση, χωρίς να έχουμε κάτι να κερδίσουμε. Δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος περίμενε να δει τι θα προτείνουμε για να ακολουθήσει. Το έχει ξαναπεί (ή μάλλον ξαναγράψει) o mi.fi.: Δεν έχουμε σκοπό ούτε να κατευθύνουμε ούτε να διαμορφώσουμε απόψεις ή συνειδήσεις. Ούτε καν το προσπαθούμε… Γιατί, σε αντίθεση με άλλους, έχουμε μάθει να σεβόμαστε αυτούς (όσους τέλος πάντων) μας διαβάζουν. Θα διαμορφώναμε άποψη αν τα είχαμε πάρει από μερικούς και δεν επιτρέπαμε σχόλια (δες το ως "παρεμβάσεις στη δουλειά μας"). Αντίθετα, ο σχολιασμός είναι ελεύθερος για όποιον δεν βρίζει κτλ. Αυτή ήταν η "μαγική" συνταγή του loutrakiblog. Ελευθερία άποψης και γνώμης. Και γι αυτό και όσοι προσπάθησαν να το μιμηθούν, απέτυχαν ή θα αποτύχουν: Επειδή όλοι γνωρίζουν πού ανήκουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog