Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Της εμπιστοσύνης του Κορίνθου Διονυσίου ο απαγωγέας ιερέας

- Advertisement -

Άνθρωπος που είχε καταφέρει να ξεγελάσει από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, μέχρι και τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, είναι ο ιερέας που καταγγέλουν οι γονείς μιας 14χρονης κοπέλας πως την απήγαγε…

Σύμφωνα με την έρευνά μας, ο ιερέας που η ζωή του δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να συμβαδίζει με αυτή του ιερωμένου, ήταν από τους στενούς συνεργάτες του Μητροπολίτη, άνθρωπος που βρισκόταν πολύ κοντά του στην Μητρόπολη Κορίνθου και μάλιστα, ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας της Μητρόπολης. Ο ιερέας που είχε παρουσιάσει πανεπιστημιακά πτυχία, τα οποία δεν έλαβε ποτέ, είχε προσεγγίσει τον μητροπολίτη Κορίνθου απο την πρώτη στιγμή που χειροτονήθηκε επίσκοπος, καθώς ήταν τότε από τους ανθρώπους που ειχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη του μακαριστού Χριστόδουλου.

Έτσι, έφθασε μέχρι την Κόρινθο, όχι για να αναλάβει μόνο μια ενορία, αλλά και σημαντικό ρόλο δίπλα στον Μητροπολίτη. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που μετέδωσε και το τηλεοπτικό κανάλι της Πελοποννήσου Super, αναφέρουν για έναν ιερέα δυο φορές παντρεμένο και άλλες τόσες χειροτονημένο, που ήξερε να ξεγελάει πολύ κόσμο και μάλιστα, για πολύ καιρό.

Η δράση του στην Μητρόπολη Κορίνθου θα πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος και πολύ περισσότερο, από τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο που του είχε δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι γονείς του κοριτσιού που έχουν καταγγείλλει στην αστυνομία την απαγωγή της, περνούν ώρες αγωνίας, πολύ περισσότερο απο την στιγμή που η ανήλικη κόρη τους, τους ενημέρωσε πως έχει ακολουθήσει τον ιερέα με την θέλησή της.

Δυο μέρες πριν το 5ετές μνημόσυνο για τον μακαριστό Κορίνθου Παντελεήμονα, που θα ψαλεί σε όλες τις εκκλησίες της Κοριθίας και φυσικά στον μητροπολιτικό ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, χοροστατούντος του κ. Διονυσιου, το σίγουρο είναι πως η εκκλησία της Κορίνθου δεν αντέχει άλλο σκάνδαλο.
*peloponnisiaki

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ετσι ειναι οπως τα λετε.ομως αυτος ο ανθρωπος εδω και καιρο δεν ειναι ιερεας.ο μητροπολητης τον εχει καθερεση εδω και πολλους μηνες.το λεω γιατι λεμε πως ειναι ιερεας και ετσι την πληρωνουν και βαζουμε στο ιδιο τσουβαλη ολους τους ιερης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog