Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μέσα στο 2011 το πρώτο δημοψήφισμα

- Advertisement -

Χαρακτηρίζοντάς το ως κορυφαία επιλογή
και μεγάλη θεσμική τομή, ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης εκτίμησε ότι μέχρι τέλος του έτους θα διενεργηθεί δημοψήφισμα στη χώρα μας.
“Ο κόσμος θα επηρεάζει τα κέντρα αποφάσεων”, σημείωσε, χωρίς να αποκαλύπτει για την ώρα σε τι θα αφορά το δημοψήφισμα και αν θα είναι συμβουλευτικού τύπου.
Αναφορικά με τον εκλογικό νόμο, επισήμανε ότι χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν σκέφτεται εκλογές.
“Η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση μάχης από την αρχή της θητείας της” σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι το πρώτο τετράμηνο του έτους υπήρξε χαλάρωση στους ρυθμούς.
Αναφερόμενος στις προσλήψεις στους δήμους μέσω ΜΚΟ, ο Χάρης Καστανίδης υποστήριξε ότι δεν είναι ρουσφετολογικός μηχανισμός και ότι οι προσλήψεις θα γίνουν με διαφάνεια μέσω ΑΣΕΠ.
Προσέθεσε, τέλος, ότι στόχος είναι να υπάρξει τοπική ανάπτυξη με μικρά ή μεγαλύτερα έργα, με το δυναμικό του κάθε δήμου και γρήγορες διαδικασίες. Για το λόγο αυτό, όπως σημείωσε, επανέρχεται ο θεσμός της αυτεπιστασίας

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:

    Από αυτά που είπε ο Καστανίδης,προκύπτει κάτι παράδοξο,μπορεί
    να γίνει δημοψήφισμα αλλά το αποτέλεσμα δεν δεσμεύει την Κυβέρνηση.
    Αυτό σημαίνει ότι η κάθε κυβέρνηση θα μπορεί να πετάει την
    ετυμηγορία του Λαού στο καλάθι των αχρήστων αν κρίνει ότι το
    αποτέλεσμα δεν εντάσσεται στους σχεδιασμούς της…
    Με άλλα λόγια… "πάπαλα".

    έ! ρε δημοκράτες να σου πετύχουν!!!!

  2. ..οποιος ακομα πιστευει στο πολιτικο καθεστως του τοπου μας (ολων των χρωματων) ειναι τουλαχιστον ανοητος, αφελης και αξιος της μοιρας του… το κακο ειναι οτι η μοιρα αυτων των ανθρωπων ειναι αμεσα συνδεδεμενες με τις δικες μας, και αναποφεκτα την πληρωνουμε ολοι μαζι, ειτε κανουν αυτοι λαθος, ειτε εμεις…

  3. ΠΑΣΟΚΙΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ …ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ …ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog