Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η χώρα σε πύρινο κλοιό-Στις φλόγες Ήπειρος, Στερεά, Κυκλάδες, Πελοπόννησος!

- Advertisement -

Όσο δεν κοπάζουν οι θυελλώδεις άνεμοι, οι φωτιές θα ξεπηδούν ανα την Ελλάδα καταστρέφοντας το λίγο πράσινο που έχει απομείνει…
 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε δάσος στην Αστροβίτσα Μεσολογγίου.
Τη μάχη της κατάσβεσης έδωσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 3 αεροπλάνα.

Το ίδιο και στο Βαθύ της Ανατολικής Μάνης όπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο και 4 αεροπλάνα.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν σε δασική έκταση στη Γαβρολίμνη Ναυπάκτου, οι πυροσβέστες. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ ρίψεις πραγματοποιούν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Δάσος καίει η φωτιά στο Ηλιόκαστρο Κρανιδίου στην Αργολίδα. Να την σβήσουν προσπαθούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 1 αεροπλάνο.

Δασική πυρκαγιά και στην περιοχή Βαρδάλη, στον Δομοκό. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Λίγο μετά τις 17.00 εκδηλώθηκε φωτιά και σε δασική έκταση στην περιοχή Κυψέλη στην Πάργα. Τη φωτιά προσπαθούν να σβήσουν 7 πυροσβέστες με 4 οχήματα και 1 αεροσκάφος…

Ξερόχορτα έκαψε η φωτιά στην Ελιά Μυκόνου, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι. Επι τόπου έσπευσαν από την πρώτη στιγμή 2 πυροσβέστες με 1 όχημα και 1 ελικόπτερο.

Μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες τέθηκε στις 20.00 υπό έλεγχο η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει περίπου στις 15.00 το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή Σούλι Πατρών. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή είχαν καταστήσει ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της πυρόσβεσης που εξελίσσονταν από ξηρά και αέρα. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 2 αεροσκάφη που έκαναν συνεχείς ρίψεις και 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 10 άνδρες.

Στο Αγρίνιο η φωτιά ξέσπασε σε δάσος στην περιοχή Σκουτεσιάδα. Στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο και 3 πυροσβεστικά αεροπλάνα. Οι προσπάθειές τους απέφεραν καρπούς λίγο πριν τις 20.00…

newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog